Бургаски мами:) - 2 част

• 28 928
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Към Миринчев се насочих от мнения тук във форума- честно казано, за нормално протичаща бременост е ок, но незнам доколко е в състояние да види проблем и да реагира адекватно при нужда.
Що се отнася до Дева Мария, там съм с особенно мнение  Laughing В момента там работят същите лекари, които изградиха лошото име на МБАЛ и немога да се съглася, че само защото са сменили работното място са станали по-кадърни  Mr. Green Що се отнася до битовите условия- тези в МБАЛ не са по-лоши от тези в Девата- не е лукс, но със сигурност е много далеч от мизерията  Peace
Що се отнася до неонатологията- знам че в Девата има кувьози, но ползването им май излиза доста скъпо  Money а и вътрешното ми усещане клони към това на МБАЛ  Peace

# 556
  • бургас
аз за болниците в бургас съм чувала само лоши неща,всъщност ужасяващи,затова когато почнах девети месец се прибрах при моите родители (в родопите) там родих сина си и останах много доволна от отношението към хората, а в бургаска болница лежах 3-4 дена в началото на бременноста и за тези 3-4 дена ми се скараха 30-40 пъти

# 557
  • Бургас
Момичета, не се заблуждавайте. Съжителството с добре обгрижван домашен любимец не крие абсолютно никаква опасност за бебчето, както в отробата, така и навън  Peace
Единствената изненада /макар че изненада не е съвсем точната дума/ е поне двойно повечето домакинска работа за вас!
Аз имам куче. Независимо че около себе си чувах какви ли не приказки, включително и че съм готва да жертвам живота на детето си заради един помияр! Ами това вече е прекалено. Кучето ми е ваксинирано, обезпаразитено и добре поддържано от хигиенна гледна точка. Все едно да ме питат баща си ли обичам повече или детето си! То става въпрос за съвсем различен модел обич! За отговорност и за привързаност... незнам за мен е адски безотговорно да се откажеш от домашния си любимец заради детето /тъй като това не криело опасност за здравето му/ само защото ходи навън. То и другото ми дете /дай Боже да имам такова/ като тръгна да раждам, това вероятно ще ходи на градина, а там е пълно с вирусчета и болести, заради незрялата имунна система на дечицата и невъзможността на родителите да отсъстват от работа. Ами като почне да носи болести в къщи и него ли да дам на роднините да го гледат. Това разбира се е мое лично мнение и не ангажирам никого с него, ако искате ме заплюйте  Mr. Green пък и не се ужасявам от хора които така практикуват. Аз лично познавам доста хора, които си дадоха домашните любимци, заради невъзможността да поддържат хигиената и да отделят животното от детето. Аз се справям засега и съм благодарна че ми е кротка дъщеричката за да имам време за всичко, пък и мъжо доста помага. Като пропълзи - ще я мисля тогава...че то тогава май става най-страшно...
Дано не обидя някой  с поста си, не целя това   bouquet

# 558
  • Бургас
Добро утро, сладурски коремчета!

Гледам обсъждали сте лекарите и болниците, ами доверяваме се на наличните и се молим всичко да е по реда си и Бог да помага!  Praynig
Мимоза, добре дошла!Не ти е останало много, така че и ти ще разказваш кака е минало всичко покрай подготовката и раждането на бебчето.  Simple Smile А до момента как се чувстваш и как минава бременността?
Желая лека и спорна седмица на всички!

# 559
  • Където морето целува небето...
Здравейте и от мен. Аз от днес официално съм си болна. Чакам мъжо да стане и го пращам за лимони и нещо за гърло, че не се издържа така. Цяла вечер не спахме и сега се изнесах в другата стая за да може поне той да дремне.
Анито - изцяло съм зад мнението ти.
Алекса- при д-р Ризова съм. За сега съм доволна (да чукам на дърво). Тази седмица ще се консултирам и с друг лекар и ще кажа дали има разлика.

# 560
  • Бургас
Здравейте и от мен. Аз от днес официално съм си болна. Чакам мъжо да стане и го пращам за лимони и нещо за гърло, че не се издържа така. Цяла вечер не спахме и сега се изнесах в другата стая за да може поне той да дремне.
Алекса- при д-р Ризова съм. За сега съм доволна (да чукам на дърво). Тази седмица ще се консултирам и с друг лекар и ще кажа дали има разлика.
За раздразнено гърло на мен и на други бременни мами изписват "Прополки".

# 561
  • Бургас
Добро утро и от мен  Heart Eyes

Имам час за утре при Попов  newsm44 newsm44 newsm44

То това си стана за хвалба вече  Mr. Green

# 562

И ти ли се разболя. За гърлото мога да ти кажа да си направиш следното - сока на лимон+ малко вода+мед и го пиеш. Стискам палци бързо да се оправиш. Малко " бабешка" рецепта, ама сега малко неща можем да пием. Пробвала съм този така наречен коктейл за болки в гърлото и помага наистина.

GJK - поздравявам те за запазения час наистина при Попов:)Simple SmileSimple Smile. Да пишеш как е минало.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 09:39 от tania_burgas

# 563
Здравейте,момичета. Laughing Laughing
Аз не съм писала от 22-ри защото лаптопа ни е развален и добре,че съм на работа та да ви прочета. Crazy CrazyСрещата беше страхотна.Влади,благодаря ти за организацията. Hug Hug
Добре дошли alexa  и mimoza!
Към Миринчев се насочих от мнения тук във форума- честно казано, за нормално протичаща бременост е ок, но незнам доколко е в състояние да види проблем и да реагира адекватно при нужда.
Що се отнася до Дева Мария, там съм с особенно мнение  Laughing В момента там работят същите лекари, които изградиха лошото име на МБАЛ и немога да се съглася, че само защото са сменили работното място са станали по-кадърни  Mr. Green Що се отнася до битовите условия- тези в МБАЛ не са по-лоши от тези в Девата- не е лукс, но със сигурност е много далеч от мизерията  Peace
Що се отнася до неонатологията- знам че в Девата има кувьози, но ползването им май излиза доста скъпо  Money а и вътрешното ми усещане клони към това на МБАЛ  Peace

На 100% съгласна.Поздравления за записаният час при Попов. Wink Wink

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 10:08 от deyzi

# 564
Някоя от вас ходи ли на ЖК при д-р Бояджиев?

при него бях на преглед преди да направя аборта. Честно казано не съм особено очарована,беше абсолютно незаинтересован и невнимателен и работи с нежелание  Crossing Arms
нищо не ми обясни и дори нищо не видя освен нещо което приличало на плоден сак. бях в края на 6г.с.

защото и аз останах с такова впечатление от него, но иначе ми пуска нужните изследвания и болнични. Иначе не смятам в Бургас да раждам.
Сега ходя по 1-2 пъти месечно до София на прегледи.

# 565
Брей, брей, брей,...
мами, що така бре? Само четете, а? Ама мързи ли ви? То писането не е като четенето, трябва майсторлък! #Crazy
Привет на новозаписалите се мами!!! Добре сте ни дошли, та да внесете малко живинка в темичката! Hug
Мамета, аз днес разходиш тумбака в Морската по къс ръкав, че скоро слънчо може да се скрие Laughing

Ама, защо така за Бояджиев пишете?! Аз този човек го чакам от отпуска да се върне, та да мина за паралелно мнение при него, а вие ще вземете да ме разубедите, докато му свърши отпуската Sad
GJK, ти направо си за награда - как намери търпение и упоритост да звъниш на Попов, че и час успя да си запишеш! Ха, честито!  bouquet Танче, направи и ти някоя магийка, че да те навести такова щастие! Crazy

Реших, че това с шепата хапове дето пак трябва да пия не е за мен. Еми, втръсна ми. В началото по 10-тина, сега пак. Да, ама не - взех, че си намалих дозата и на но-шпа, и на магнерот. Пийвам, ама по-умерено, че да не взема да се пристрастя Mr. Green
Шегата на страна, ама реших да ги пия при необходимост или като предстои нещо конкретно физическо, а не 'щото някога някой си ден ми се случило и док препоръчал...

Suzito, я да оздравяваш и мами - налагаме забрана за членове на таз' темичка да боледуват, че така следваща среща кога ще заформим?!

Анито, подкрепям мнението ти за съжителство с пухкаво детенце, т.е. животинче и макар че не съм от суеверните, малко ме е страх да го заявявам така директно и гласно/поне докато не родя/, за да не вземе да стане някоя беля и  #2gunfire ....не ми се мисли негативно...

Ай, стига сте дремали, а кажете - къде сте, как сте, с кого сте, в каква поза...

# 566
Уау, постнах и си мернах лентичката... ми то вече останали под 100 дни! Танче - сътерминке и при тебе требе да е така!
Ей, Наде, я не се спотайвай, а кажи изпита как мина?! Взели го, дадоха ли го или к'во?

Мами, извинете за начина ми на писане, ама съм в едно по-особено лигаво настроение, което не мога да обуздая... Отивам да тровя мъжлето!
Чао за сега!

# 567
  • Бургас
january, само да вметна /не че съм на всяко гърне мерудия  Crazy/, че магнезиевите препарати действат с натрупване- в смисъл, че от тях полза няма ако се пият на момента. Ако питаш мен, него си го пий както ти е предписано, а другото само при нужда  Peace

# 568
  • DE
Аз да се похваля - днес си купих чаршафи и олекотени завивки за бебето. Доволна съм вече. Термометър също взех. Много се чудех и накрая купих дигитален на бертони, който става подмишнично, орално и анално. Simple Smile
За 1 седмица коремът ми порастна ужасно много и малкият се бунтува, та чак ме боли!
Тия дни ще взимам сгъваема кошара. Препоръчайте ми магазин!!!

# 569
GJK, и на мен това ми е притеснението при магнерот-а, ама го започнах, защото няколко нощи преди това имах крампи на прасците/но еднократно/. Другото ми усещане са стягания на корема/предимно нощем или след физически усилия/. Стяганията обаче не са ми болезнени и си мисля, че може да са подготвителни контракции, за които смятам, че не трябва да се приемат медикаменти. Иначе съм решила, че появят ли се пак крампи или схващания и в др.мускули - магнерот до откат...
Нали не ми е рано седмица преди 7-ми месец за подготвителни контракции? И защо предимно нощем ми се стяга корема?

Общи условия

Активация на акаунт