Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 336
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мери, съвсем наред сте си с адаптацията, не се притеснявай!  Hug И аз на твое място бих си постояла в дълги болнични /особено ако няма да ти се отрази на майчинството/.  Peace

Правилно сте ме разбрали - "мамини" си е у неговата майка.  Mr. Green

Мяуска, изглежда много ти се е насъбрало тия дни, погал-погал... знаеш, че ще мине!  Hug

Сагата с нашата градина се задълбочава - ремонта щял да бъде колосален и цялостен, никакви деца няма да я посещават в близките месеци. Утре отивам да разбера къде е разпределен моя наследник.

# 106
  • София
Мяуче, никво "мамини" тогава - ш'седиш и ш'вгорчаваш животЯ му, ааа!  #Cussing out И у наЩа къща има подобни изпълнения, само с разликата, че аз не рева, ами почвам да нареждам като люта свекърва.  Crazy Blush Ама аз и преди съм казвала, че сме като италЯнско (или циганско  Crazy ) семейство - скандали и лИбов се прескачат.  hahaha Не бе, не сме чак толкоЗ зле, май.  Blush Ей ся като разхвърляш чаветата по ясли и градини ш'видиш как ще се нормализират нещата, погал-погал и от мен!  Hug
Иначе и аз подаръци от моя не искам - за близо 10 години да се е престрашил 2 или 3 пъти да ме изненада с подарък и е претърпявал страхотно фиаско. Толкова зле се справя, че ми е докарвал сълзи от смях (пък той се обижда, че не оценявам усилията му). И за мен е'но наздравИ би ми било достатъчно, ей тъй, да се видим за разнообразие очи в очи.  Crazy
Ей ся се сетих каква честитка получих за РДто си, ма няма да споделям, че още съм леко ядосана.  Crossing Arms От подаръка впрочем съм доволна.  Money Money Money  Joy

Ника, е тия ся ли намериха да се ремонтирВат?  ooooh! Ужас и безумие!  #Cussing out Дано да не те вкарват в излишни нерви, ама надали...  Tired

# 107
# 108
  • София
Добро утро!
Юхче, мерси за кафето и кроасана, чуННи са!  Hug Мда, Диди е красавица, определено ще получавате много комплименти  Hug А иначе "великите сентенции" продължават и след 4 г, София също ги ръси едни... ooooh!
Мяу  Hug честит имен ден на патерица! Вчера тотално се бях бъгнАла заради родителската среща на Софи и тотално мозъка ми изфиряса  ooooh! Явно тез мъжове са влезли във фаза, че и моя рано сутринта ми вдигна кръвното...Но ще ми мине де, по принцип бяха засегнати моите домакински умения също  Mr. Green
Ника, кефиш ме отвсЕкъде!  bouquet
Мери, ако казват, че трябва да си останеш вкъщи и да почиваш - то направи го! Бебето ти е най-важно! Hug Иначе и аз мисля, че Августин си е вече кажи речи адаптиран!  Hug
Сега за родителската да ви кажа. Значи, този път минАхме мноО тънко - 26,10 лв за учебник по английски  Laughing Иначе дадоха ни програмата за 1 учебен срок, дадоха ни закупените помагала и като се почнА една върволица - "здравейте, ние сме плуването"; "здравейте, ние сме частна занималня", "здравейте, ние сме народни танци", "Здравейте, ние сме латино", "Здравейте, ние сме класически танци", "Здравейте...", "здравейте..."... надуха ми главата  Crazy И всичките - само за 50, 60, 80 лв месечно.  Mr. Green Накрая един закри за застраховка злополука, дадохме на касиерката и училищния настоятел да решат, то поне е 2,20 годишно  Laughing
По 5 часа ще имат 3 дни в седмицата, 2- по 4. Д-то да им е яко, а както се очертава, и на мен също.  Crazy
Хубав ден ви желая, тез потрошиха къщата, дано да се разминем само със счупената чаша.  Crazy

# 109
Здравейте,
мислех по-рано да се включа,но Марти се събуди за щастие без температура и в момента вилнее вкъщи преди разходка LaughingКакво беше това чудо(зъби най-вероятно) вчера цял ден с температура,а вечерта и панадола не можа да я смъкне,но оцетениете чорапки още веднъж доказаха ефикасността си Peace
Дано и другите дечица-Изабел и Ясен с температура от снощи са добре днес Hug
Юхуу,още от малка какви комплименти получава от батковците,Диди,ама тя е такава чаровница,че никак не се изненадвам WinkАз много им се кефя на изказванията на 3-6 годишните,че и по-големшките от блока, като извеждам Марти винаги ще чуя някой бисер,ама аз и умишлено се заслушвам,че са ми много сладки,умни и фантазиращи Mr. Green
А,това със засягането на домакинските умения не е за прощаване Twisted EvilМяу,погал,погал Hug
Слънчи,майка не е споделяла да са ги нападали с извънкласни занимания от първата родителска,но аз имам спомен,че сама се бях записала поне на 3-4 без наште да знаят и разбира се ме отписаха от повечето CrazyАма тогава повечето не бяха платени,а сега само по 50-60-80лв,ама са си пари Rolling EyesМного ми е вълнуващо и на мен като разказвате за бъдещите първолаци Heart Eyes
Ника,дано имате късмет и Борис е в читава група,че и градина,да не го мислиш Hug
Мери взимай болничен и не му мисли!
Юхуу и моя мъж се подтиска от празниците,а за подаръци да не говорим,като гаджета пак ми купуваше с помоща на някоя от приятелките ми,ама сега  нищо не можел да измисли да съм си купела сама,мъжка му работа Crazy
Ние в момента сме в лИбовен период,стига войни WinkМи то не може все да се дракаме ,просто и двамата не засягаме наболелите въпроси,така че очаквам в скоро време ново сражение Crazy
Аз започнах 90 дневната вчера,ама днес нещо ме наболява гърлото и не ме интересува варива-неварива ще си ям мед,ако ще кантарът да не се помръдне утре Rolling EyesВече съм -0,500кг,макар че вчера добре похапнах мръвки на един курбан Mr. Green

# 110
  • Burgas
Здравей те!

Ох,тея мъже #Cussing out и моя ме ядоса рано-рано,били сме го събудили още в 8 часа  Shocked каква била тая врява,ми викам кажи на дъщеря ти да спи до 9,не до 7,човека имал още половин час да спи,пък ние сме го събудили,претставятели си наглост.....нямам думи.
При нас никой не може да иде в мамини  Mr. Green викаме,крякаме,ама до там,нашите са далече и докато дойде време за автобуса на мен ми минава,пък моя не си говори с майка си и абсурт да иде там,затова си кютаме....В всяко семейство предполагам има такива моменти...

# 111
  • София
ДД!  Hug

Успокоих се по градинския въпрос - Борис е разпределен в съседен район, само на 3-4 км. пеша  Mr. Green но пък за сметка на това във въпросната градина работи една приятелка, чудесна жена направо, и сега голямото риенье ще е да е в нейната група. Това успеем ли да го направим, направо със спокойно сърце и го поверявам, той много я харесва.  Peace

Малвинче, успех с диетата, но наистина здравето е по-важно!  Hug Аз през всичките дни си пия кафето сутрин с мед и гледам не се отразява зле на кантара.  Peace

Днес имаше чудни кифтета у нас, както си му е реда - на скара, със салатка... могло начи.  Joy Мъжо рано-рано накачи чаветата в каруцата - напазарува, сготви. Ми тъй де.

# 112
Айде и аз да взема да се включа ,че напоследък само ви чета  Blush
Мери честито!!!Пожелавам ти лека бременност и здраво бебенце на финала  Hug
Съни радвам се че ти харесва подписа ми  Mr. Green и аз му се забавлявам много  Blush
Гледам мъжете сте обсъдили ,та и аз да се оплача,че моя онзи ден се изказа много ласкаво и то пред приателите ни цитирам "тя жена ми или е в тоалетната или пред лаптопа"  Shocked .Ще страда с години за проявената несъобразителност и му е бедна фантазията,колко ми е богато въображението  Twisted Evil .Сега готви и му пукат ушите  bowuu
Иначе Явор се е запалил да "рисува",драска ентусиазирано и ще взема да му купя фолмастери най-накрая  Thinking .В периода "мое е" и не си дава нещата на никой,а ако случайно някое дете успее да му вземе нещо ,започва да крещи и да дърпа  Rolling Eyes ,дано му мине скоро  Praynig
Бърбори неудържимо и започва да навързва по 2-3 думи от типа "Ани кара колело"  Heart Eyes

# 113
  • Плевен
А сполайте. Лошото ми на корема взе да отминава, само хляб и сирене муам, та не знам де ще му излезе края. Инак съм добре. Днес пак на доктор бях (при моята си лекарка) - според нея всичко е наред и просто доктора се е презастраховал, като съм споделила за зацапването.
Августин е кръстен на свекър ми. Трудно възприех името, но сега съм сигурна, че то най му отива. Казваме му Тино на галено, а той се е кръстил Нюно. Момичета, много го обичам бе. Как ще обичам и второто бебе така...Че аз направо ще се спомина от любов...Днес пак плака милия като излезе, а една майка ми каза, че е плакал до закуската и след нея, но...явно гладът надделява, хапва и пак почва да нарежда...Ще се адаптира де, наистина е така. Днес се разплака като ме видя, но веднага го изби на шашкания, а вчера...беше по-истински разстроен.
Мяу, не ти отива да си нещастна е недооценена. Вероятно си имаш трески за дялане, като всички нас, ама...и твоя мъж, както и моя, вижда само тях, напоследък нищо хубаво не вижда в мен. Дори е решил, че нарочно се напъвам, че да направя спонтатен аборт. Хич не е добре момчето, ама какво да се прави...Взели сме се, ще се търпим. Лошото е и незрялото е, че водим важни разговори, когато сме много ядосани и си казваме доста тежки думи, които трудно се забравят и доста горчат. Не се научихме, че такива разговори трябва да се водят със спокоен тон, за да имат ефект...Ама нейсе...Изядох две филии със сирене...дали де не си изпека още две... newsm78...Благодаря ви за подкрепата, друзя. Лека да ви е нощта.

# 114
  • Burgas
И аз като забременях с Ивето си виках,абе как ще обичам още едно дете колкото Моника,но още щом ми я дадоха на втория ден след секциото,мале що рев падна  Cry от щастие де,че така сега и двете си ги обичам по равно....сигурно при всияки е така.

# 115
  • София
Мери, сполай ти душо, нахрани се с още две филийчета!  Hug За любовта към децата нема да се притесняваш - за нула време ще обикнеш второто колкото първото и чак ще се мъчиш да си спомниш какво е било преди него.  Hug Като ги съзерцавам двамата - такива едрички, весели... чак ме боли от обич.  Peace
Мики, добре дошла! Опасен е Яв, да е жив и здрав, винаги му се възхищавам колко добре се развива!  Crazy

# 116
Уф аз влизам да се оплача,вече направо не издържам вече,нито физически,нито психически  Cry
Али преди 2 дни ми вдигна височка Т,нямаше нищо друго,водих я на лекар,гърло и гърди чисти,днес пуснахме стерилна урина и тя беше чиста...Обаче ей от преди малко пак се разповръща.Направо тръпки ме побиха-не ми се ходи пак в болница мам*а му Sad Давам и Хидратин Алфа в момента и дадох и натриев цитрат които тя май повърна и сега се чудя да дам ли пак Sad Много много ми е мъчно и тежко,направо не знам какво се случва вече...Стиснете по едно палче да се оправи бързо малката и да не стигаме до Б-ца този път Sad

# 117
  • София
Ради, стискам силно палци!  Hug Hug

# 118
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, д/мами  Hug

РадиPraynig бързичко да се оправя Алето! И ние преди два дни вдигнахме 39 през нощта ..., ако не я бях пипнала нямаше и да усетя ... Ходихме на лекар, но всичко е чисто. Поддържаше о/о 38 на следващия ден, но си дивееше, ядеше си нормално, акаше нормално ... и от вчера нищо й няма ... Какво беше това чудо ... не знам  newsm78

Ника, ти питаше как е понесла малката раздялата Simple Smile ... Ами да ти кажа, гледана е прекрасно, според моите правила, но ... като ме видя след 15 дни за пръв път и не ме допусна до себе си точно 5 часа ... То беше плач, крещене и гушкане в баба ... Бая си поревах ... Simple Smile

Аз чакам домочадието да се събуди, да се нахраним и да отпрашваме към зоопарка ...

Лек ден!

# 119
Добро утро!
Ради как е Али? Дано всичко е наред вече Hug
Ла вида мерси за кафенцето!Приятно изкарване в зоопарка!

Нашите скандали обикновено са заради това,че мъжа ми е много добър и нищо на никого не отказва и най-вече за това,че не се опъва никога на майка си.Скара ме ли се,аз млъквам за два-три дни и после ми минава.
Откога се каня да пиша,че фонтанелката на Сиянка е по-малка вече от половината на една стотинка.Някак си се успокоих.Като и пипам главичката съвсем леко се усеща.
Зеле давате ли вече и как го приготвяте?Последните два пъти като режа за нас и Сиси си открадва по едно две парчета и много и харесва,та се чудя дали не мога да и давам вече?

Приятен уикенд момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт