Ла Вида,мерси за кафенцето,но днес съм на чай,че гърлобола ми се засилва,че и се опитвам да кашлям,само да не разболея детето

Ла Вида и при нас е същото положение с разликата че съм го оставяла максимум за 3-4 дни,може би ако е като при вас за 15,още по-трудно ще го отделя от баба
Поне като му отворя вратата на колата се качва сам на седалката си и им маха весело 
Ради,как е Аля днес,води ли я на лекар?

Пухи,аз давам зеле от време на време в супа борш,но онази вечер на курбана свекър ми добре нахрани Марти със зелева салата,ами нищо му няма,така че ще му давам от време на време и по-малко сурово

Мери,разбира се,че ще обичаш и второто си детенце като Августин и на мен сега ми се струва,че не бих могла да си разделя обичта на две,но съм сигурна,че един ден като имам второ дете още като го видя и ще го заобичам както Марти

Дано бързо овладеете дрискането,иначе лекарите казват,че до 5-6 пъти на ден даже помагало на вируса да излезе от организма и за това акото мн миришело и цвета ставал направо бял.
Имаше едно градинско джудже в това заведение и това спаси положението. Да ама нищо не може да го отлепи от това джудже. Целия в сълзи и сополи прегръща мръсното джудже, гали го, даде му млякото си и беше добре почерпено със солети
След още половин час, бях изпушила сумата цигари и си мислех да метна ш***то джудже в колата за да си тръгнем. Мъжо не ще и да чуе да го качваме и някак си успя да го отлепи от него. Рева и мрънка в колата още час и нещо. И така към полунощ се приземихме на родна земя.
Айде и аз да се разпиша за нашата почивка, дето се вика да си ги премерим.