Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 338
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро,Марти ме събудиопитвайки се успешно да излезе от леглото спускайки се от раклата  ShockedХванах го в момента на слизане,пак че не беше надолу с главата ooooh!
Ла Вида,мерси за кафенцето,но днес съм на чай,че гърлобола ми се засилва,че и се опитвам да кашлям,само да не разболея детето Praynig
Ла Вида и при нас е същото положение с разликата че съм го оставяла максимум за 3-4 дни,може би ако е като при вас за 15,още по-трудно ще го отделя от баба WinkПоне като му отворя вратата на колата се качва сам на седалката си и им маха весело Crazy
Ради,как е Аля днес,води ли я на лекар? Hug
Пухи,аз давам зеле от време на време в  супа борш,но онази вечер на курбана свекър ми добре нахрани Марти със зелева салата,ами нищо му няма,така че ще му давам от време на време и по-малко сурово Peace
Мери,разбира се,че ще обичаш и второто си детенце като Августин и на мен сега ми се струва,че не бих могла да си разделя обичта на две,но съм сигурна,че един ден като имам второ дете още като го видя и ще го заобичам както Марти Heart Eyes

# 121
  • София
ДД!  Grinning
Ла вида, много тежко е така наистина... вече нали сте си заедно.  Hug
Пухи, зеле яде отдавна нашия, от кухнята им готвят.  Peace
Малвинче, бързо оздравяване, дано не заразиш Марти!  Praynig

Аз се прибрах само да се наям и излизам Макси да спи навън. Нашите взеха Борис за няколко часа, да не повярваш.  Mr. Green

# 122
  • Burgas
Здравей те и от мен! Ивайла днес пак рано-рано още в 7 без 15 е скокнала,аз се правя,че не я чувам ама вече в 7 и 20 ревна,че станах и сега ми е едно заспало,може да дремна,ама да стане първо супата.Готвя на Ивето крем супа от тиквички.
Зеле на кухнята им дават,миналата седмица имаше постно с доматки,Ивето го яде,но оня ден имаше свинско със прясно зеле,не й хареса,не го яде.
Ради как е малката,дано се оправи бързо.

# 123
Съжалявам че ще го пусна на латиница но нямам време  да пиша и ще го копирам от темата Sad
Ali prez no6ta ne e povru6tala no dnes na obqd pak na 2 puti se opita,zvunnahme na pedi koqto ni prati da i vzemem kruvna zahar...V kraina smetka i napravihme napravo kruvna kartina i mi kazaha 4e e ok samo hemoglobina bil malko nisak 102 koeto bilo gore dolu normalno 6tom deteto e boleduvalo skoro,da oba4e spored pedi ne bilo taka,bil prekaleno nisak ta da sme hodili pak v bolnica.V kraina smetka mi izpisa po tel Maltofer kapki i Elektrolitna humaha i kaza da sam videla eventualno do utre kak 6te e.Men drugo me pritesni puk sega...Be6e prudnaha(6tot ako nemoje da se kaje)i be6e po4ti bqlo na cvqt...Vqrno 4e v4era e qla predimno beli bezcvetni ine6ta,no dali moje da e ot tova ili kakvo da q pravq puk sega??Sama sam i sled malko imam 4uvstvoto 4e savsem 6te otka4a-tolkova bezpomo6tna ne sam se 4uvstvala nikoga...

# 124
  • Burgas
Ради според мен вируса ви повтаря(не искам да те плаша),акото имаше ли лоша миризма,ама много лоша,ако е така,значи е вирус,продължавай с диетата,дано се оправите и не се стига до болница.

# 125
Ради,дано да са неоснователни притесненията на педи Praynig Слушай какво ти казва,ако и имаш доверие,ако не потърси второ мнение PeaceА за акито,определено много се влияе от храната,така че не се шашкай от това Hug

# 126
  • offshore & overseas
Ради, ето ти примерен план за действие.

Първо: успокой се. Това е най-най-важното!

Второ: опитай да прецениш сега, след като си се успокоила, как се държи Аля. Плаче ли или е весела? Унила ли е или е жизнена. Има ли нещо необичайно в поведението ѝ. Става дума стриктно за поведение, не за акита, температури и пр. Ако всичко е в рамките на нормалното, не се безпокой. Явно е вирус, който може да даде каквито искаш странични ефекти.

Трето: В случай, че не можеш да се успокоиш, понеже си сама напр., покани приятелка у вас или излез навън, на разходка с количката, да речем. Това ще те ободри и ще те извади от паниката.

Четвърто: Ако в поведението на мъничето има нещо необичайно, каквото и да е то, напр. признаци на обезводняване или унилост или непрестанен и безутешен рев, тогава е по-добре да потърсиш лекар, па ако ще и да трябва да отидеш в болницата.

Стискам палци тревогата ти да е напразна! Hug Praynig

ХГ 102
не е крайно нисък, абсолютно е нормален за дете на тази възраст, особено след боледуване. Но Малтоферът няма да навреди. Имай предвид, че от него акитата стават черни, а често води и до запек, но всичко това е в рамките на нормалното и отшумява веднага щом приемът престане. Калина пи на същата възраст и се запече яко, а Люс пи от февруари до май и си акаше нормално, само акитата бяха чернички.

Абе, като цяло, педката ти май се е видяла в чудо, не виждам никва връзка м/у състоянието на детето и хемоглобина, ма пък нали още не съм си взела дипломата... hahaha

# 127
  • offshore & overseas
Ся два реда и по другите теми, доколкото съм в час с тях де:

Ла Вида, реакцията на Иринка е настина сърцераздирателна, но ето раЛтата е отишла пак в старото русло. Мен са ме дали на баба на годинка и тя ме е гледала до 3, не знам нашите кога и как са ме виждали през този период, не сме разговаряли чак с такива подробности, но ще питам. Естествено, че като са ме взели, че са ме и дали на ДГ, съм ревала за баба и дядо и съм искала при тях, а не при мама и тати и така дъъълго, дълго време. Twisted Evil

Мери, аз сигурно ставам досадна, но и преди време споделих своите размисли по темата. Почти всяка втора майка си задава този въпрос, щото той е труден за проумяване. Но от теб няма да се иска да делиш любовта си на 2, а ще ти се даде поне още толкова и сумата ще бъде толкова огромна, че няма да знаеш какво да сториш с толкова много обич. Питай ни нас старите лисички.

Ние вече сме горе-долу добре, в рамките на приличното, че то много хубаво не е на хубаво, та гледаме да не отидат нещата към захарен памук и рози.

Люс я боднаха вчера, дадохме акитата и направихме шоО в п-ката. Програмата беше разнообразна, щот чакахме минимум два часа да ни доде реда. И може да не ви се верва, но аз се жертвах и дадох кръв за васерман, да не би нежните венички на лъвчо да се попукат още повече. Mr. Green

Кръвта и урината са тип-топ и вече ги имаме (аз нали знаете, че съм прословута с взимането на урина с памук, та винаги съм на тръни дали няма да ни върнат пробата като нефелна), ама другите ще излязат чак в четвъртъка и дано вс. да е наред. Васермана и той е нЕгатив, противно на всички очаквания, муахаха.

Най-новия Люсилски трик е като я питам как се казва първо да отговори „Кали”, после очаква с дяволито изражение да ѝ кажа, че не е така и да я попитам пак, при което от медените ѝ устенца излиза най-сладкото възможно „Луууси”.

Калина пък нон-стоп се върти пред огледалото и играе на „модна ревютка”. Иначе в градинката са се сбрали отбор хулиганки и се забавляват като скандират пълни глупотевини като „дупе” и „ако” и кудкудякат в захлас, опиянени от собствената си гениалност (те ако знаят колко по-вулгарни думи имаааа, ехехеееей!), даже зеленчуци който не яде има ново звучене, което с гордост ми бе представено.

Една наша съседка, чието внуче некакси не се вписва в картинката и се е оплакало, че не щат да играят с него, споделила оплакването с лъв ми, вкл. в частта с говоренето на глупости, а лъв ми естествено се майтапи, че ѝ отговорил: „Абе, едикояси, дреме ми на к**а.” Типично в негов стил. Mr. Green

Днес ги водихме и двете да рисуват с Faber-Castel и беше наистина забавно. Накрая грабнахме и по един балон, та да има кво да си гоним по улиците. baby_neutral

# 128
Мау-много Благодаря,написаното от теб ми подейства доста успокоително.Иначе педката-да май в чудо се е видяла,щом ми вика ми то с тоя хемоглобин няма кво да го правиш вкъщи-по добре в Б-ца..
но се оказа май че точно проклетия вирус ни повтаря защото Аля от 16ч е вече и с як дрис(поне не е повръщала Пу-Пу за сега де)няма и Т(пак Пу-Пу) но дриса си го бива...
Давам Електолитната Хумана,Лечебна Хумана,Ентерола,Малтофера,Коластра,яде печена ябълка,картофи,моркови и солети...надявам се да успеем да овладеем положението от вкъщи,че вече....
Благодаря и на другите момичета за стиснатите палчета  Hug

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 21:47 от Radi_

# 129
  • Burgas
На Ивето чая от шипки много й помогна за дрискането,и оризовата вода помага,но Ивето не я пи изобщо,има й един сок на ХИП много помагал,ама Ивето пак не го пи,само дето се изръсих 3лв за него  Crossing Arms Дано бързо овладеете дрискането,иначе лекарите казват,че до 5-6 пъти на ден даже помагало на вируса да излезе от организма и за това акото мн миришело и цвета ставал направо бял.

# 130
# 131
  • София
Добро утро!

Ради, как сте?

Мерси за закуската Hug Взима си фреша.

Да се разпиша и аз за нашата почивка. ooooh! Някой ден искам да чета и да се смея.

Пристигаме рано сутринта в Поморие за да избегнем жегата. Паркираме на едно място за да слезем и питаме къде ни е хотела. Засичаме ме с колата един дърт помориец (без да искаме) Той скача от колата удря по капака ни и нарежда " Ш**ни лапИта, всичко ми прИцакахте!"  Shocked Ясен се стряска и изпада в истерия. Половин поморие се оглася от рева на Ясен, не мога да го успокоя. След това Ясен се спъна и си прасна главата на едно паве. Нищо му няма, освен поредната цицина на челото.
Настанихме се, оправихме се и късния следобед отидохме на плаж. Както каза мъжа ми " Предпочитам да чистя 3 часа вкъщи, вместо плаж с Ясен" Mr. Green Чистенето вкъщи му е от най- омразните занимания. Не можем да го извадим от водата. Като го завлечеш на пясъка посинява и се захласва от рев. Бие се, блъска всичко, хапе ...Издържахме 1 час и се прибрахме.
Вечерта излизаме да вечеряме и докато местим столовете на една маса за да направим място за количката, Ясен се залюлява (вързан в лятната количка) и пада от бордюра с лица към асфалта заедно с количката. Пак нищо му нямаше освен ожулено чело и синина, но този път много се уплаши и не е гъгнал по време на  вечерята.
Вечерната разходка мина само с едно изкълчване на крака ми. Поду се, посиня, поне не го счупих.
На другия ден отиваме на плаж. Сутринта морето беше студено и имаше вълни. Ясен пак като отвързан, същите изпълнения. Мисля  си аз, че не можа да продължаваме така. То си е мъчение. Оставихме го малко да се подави. Пуснахме го без да го придържаме и пазим да не падне, събориха го няколко вълни, нагълта се с вода. Втурнаха разни хора да го спасяват и да ни питат какво правим. Извадихме го на плажа, за да не ни го вземат социалните Laughing и чудото стана. Ясен не посмя да влез повече в морето. Гонеше се с вълните, което ни устройва.
И така следобеда и на другия ден сутринта имахме 2 прилични плажа. И това ни беше пажа за цялата почивка. На другия ден Яско стана от следобеден сън с 37,5 и за 20 минути вдигна 39 градуса. Душове, мокри парцали, нурофен и хексалгин цяла нощ. Сутринта се закрепи и вдигна само 37,5  нищо не му дадох и си я свали сам. Решихме, че е слънчасване , но през нощта вдигна пак 39. Свали я много бързо и повече не е вдигал. Решихме да си тръгнем един ден по-рано.
Натоварихме се вчера и отпътувахме следобеда. Видях , че му растат 2-та долни кучешки, но съвсем не очаквах да го боли толкова. Малко след Бургас изпадна пак в някаква истерия. Спряхме на едно гнусно крайпътно заведение. Половин час не може да се успокои. Болеше го много Cry Имаше едно градинско  джудже в това заведение и това спаси положението. Да ама нищо не може да го отлепи от това джудже. Целия в сълзи и сополи прегръща мръсното джудже, гали го, даде му млякото си и беше добре почерпено със солети Stop След още половин час, бях изпушила сумата цигари и си мислех да метна ш***то джудже в колата за да си тръгнем. Мъжо не ще и да чуе да го качваме и някак си успя да го отлепи от него. Рева и мрънка в колата още час и нещо. И така към полунощ се приземихме на родна земя.
Най-много се радвам, че се прибрахме живи и здрави. По пътищата е страшно. На тоя народ му се мре, не я разбирам тая смелост.

# 132
Ех Елама и вие една почивка сте изкарали Sad
Иначе Али за сега е без Т и не е повръщала от онази вечер но дриса продълважа SadВчера беше ужас много пъти по малко но все пак много често..Гледам да я наливам с течности,дано овладеем нещата от вкъщи  Praynig

# 133
  • Плевен
Мале, голяма лудница. Ел, след вашата почивка, направо ме е срам да се оплача от нашата. Мяу, аз каквато съм емоционална (напоследък направо лигава) и все на рев ме избива (особено, ако съм бременна) какво ще правя с толкова любов не знам. Пак ми е лошо, направо...ужас. Като някаква мърда съм ... и само хляб ми се яде...Голям гъз ще овърта, майтап няма. Да взема да мина и аз на 90-дневната, като гледам от нищо не се лишава човек и няма да е зле за бебето... newsm78

# 134
 Joy Айде и аз да се разпиша за нашата почивка, дето се вика да си ги премерим. Mr. Green
Ми значи избитите зъби, новопоникналите зъби и разстройството няма какво повече да ги споменавам, новото е че като му спря разстройството на Митака, му тръгнаха едни сополи. Точно един ден беше с тях и от следващия почна да кашля че даже и да отхрачва. И аз си викам: каквото и да е, щом отхрачва значи ще се самооправи. Да де да. В четвъртък вечерта изведнъж вдигна температура и цялата нощ не може да диша, гърдите му хриптят и се чуват от 5 километра. А аз със себе си бях взела единствено един нурофен и един зинат. Почнах го С АБ на моя глава, но не ми се рискуваше да оставаме още една нощ с Митко в това състояние и в петък сутринта си тръгнахме, и ние един ден по рано, че работата според мен направо си отиваше накъмто бронхопневмония. Ефес го пропуснахме, защото го бяхме оставили за последния ден, че нали е най-близо до нас, вчера най-накрая цъфнахме на родна земя, водих го лекар, доизписа му още разни лЮкарства, сложих му една инжекция урбазон и вече е по-добре. Такива ми ти работи.
За Турция с лИбов ще пиша по-късно, сега само като прочетох Ел не се сдържах да разкажа накратко.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт