, оставих я на спалнята и след малко какво да видя, цялата ѝ муцунка в кръв.Та захапала си тя палеца и си го смуче/дъвче, като го издърпах от устата ѝ се разсърди, но видях че кръвта идва от разранен палец, така е като го дъвче постоянно.Промих с кислородна вода и лепнах лапенка, сега я дебна да не изяде лепенката
търся си кабел за Никон или лаптоп, че и двете ги е помъкнал мъжът ми.

да видим Аленита какво ще прави другата седмица 
, оставих я на спалнята и след малко какво да видя, цялата ѝ муцунка в кръв.Та захапала си тя палеца и си го смуче/дъвче, като го издърпах от устата ѝ се разсърди, но видях че кръвта идва от разранен палец, така е като го дъвче постоянно.Промих с кислородна вода и лепнах лапенка, сега я дебна да не изяде лепенката 
то бая смукане ще е паднало 

. Реве та чак се дере. После се успокоява и започва да ми се хили , луда работа 
, защото Нема време кога. После

Не знам дали има някой в депресия, ама аз съм пред истерия- Маги пищи неописуемо НАВСЯКЪДЕ- в кола, в количка, даже и на ръце! 
, а на височина е дръпнал с 8 см.
И точно реших, че съм свършила- обличаме униформата, а панталоните му седят като бермуди
Два часа порих подгъви да закърпя положението, но униформата си плаче за нова( 200 лв)
, с кой акъл реших, че съм шесторъкия Шива и създадох толкова поколение- да са ми живи и здрави миличките! 
Явно ще се ходи на лекар..
)
Ама му се падна и на него шантава майка,чак не е истина 
Ще ти спираме почивките тогава
Дано отмине скоро 
Айдеее чакаме снимки,не се оправдавай сега с кабели-мабели(да си се подготвила предварително) 

И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици!Да си жива и здрава и много радост от тримата ти мъже 

. Чувствам се като най-некадърната майка, пробвах всичко /без мушкато, защото това вече ми се вижда безумие/ и няма резултат
.
. На всичкото отгоре съм много смотана - отидох да купя някакво шише за дохранване /че в нас имам само малки авентски със силиконов биберон и той не ги ще/ и нали нищо не разбирам, взех на Чико едно шише с каучуков биберон, за 4м+, нали, викам си, с каучук ще го излъжа, на етикета пише колко наподобявал гърда, а у. И сега се позачетох и на кутията пише, че биберонът е за каши и пюрета. Не е с дупки, а с цепнатина като знака на мерцедес
.
. Утре ще ходя при педиатъра, досега се консултирах с вуйната на мъжа ми, която е педиатър, че нашият е много смотан, ама вече изпробвах всичко казано от нея, та ще видя утре нашият какво ще ми каже. Усещам, че ще ме нахока, че не съм захранила, понеже той още от втория месец ми каза да давам сокове и аз досега кимах, ама утре ще трябва да си призная, че не съм захранила и сигурно и той ще ми се накара каква съм некадърна
одеве имаше няколко капки кръв по хартията,та си мисля,че тая нощ ще ме споходи

Препоръчани теми