КОЛЕДАТА май вече приближава,че студенко взе да става

• 133 264
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • София
mama1+2, страхотни къщурки. Мислех да направя и аз тази година, но май няма да ми остане време за тях.  ooooh!

Pupinka, и аз искам да почвам с приготовленията вече   bouquet

# 196
  • Русе
А тези забучените глави на снежковците какво представляват. Големи красоти, искам вече да запретвам ръкави  Joy

Laughing значи си познала, че са снежковци. Много некадърно ги направих. Това е смес за сладък салам потопен в бял ганаш - бял шоколад + сметана и отгоре забучена по една клечка /да наподобява близалка примерно  Simple Smile/

И мен от сега ме е обхванала музата за правене на разни неща, ама рано е още.... сега ще гледам само и ще събирам идеи. И накрая като видя какъв списък съм си направила  Shocked започвам да задрасквам едно по едно, че няма кой да ги яде после.

Петяя, благодаря ти. Аз миналата година мислех да правя пак голяма къщичка, но като видях тия и ми останаха очите в тях.

# 197
Момичета гледах една рецепта за едни коледни свещници. Пламъкът им беше от карамел. Някой може ли да ориентира дали беше в тази тема, или някъде другаде?

# 198
  • Русе
Момичета гледах една рецепта за едни коледни свещници. Пламъкът им беше от карамел. Някой може ли да ориентира дали беше в тази тема, или някъде другаде?

Да, на Джема са - няколко страници по-напред.

# 199
  • Банкя
Ей И  аз искам свещичките  Sickно не ги намирам

# 200
На страница 3 са. Страхотни са.

# 201
  • Банкя
Намерих ги ........Благодаря.Явно ще е вкусотия.Само трябва да се потрудя повечко.

# 202
mama1+2 , много харесах нещата които си правила . изгреждат ефектни , но постигнати лесно с добра идея .невидях надписи отдолу ,  ще  опитам да отгатна кои са рецептите.

# 203
  • София
Аз уж само да събирам рецепти,но не удържах.Вчера правих ваниловите гевречета,естествено с идеята да се ядат не да чакат коледните празници Grinning.едната част ги направих по указаната форма,другата част направих кръглички.Определено втората част по-бързо и лесно ми се получиха.Може да им променя името на ванилови топчета/това само за нашата къща/ Wink.

# 204
Има ли някъде рецепта и шаблон на коледните къщички за чаша? никъде не видях, а много ми харесва.

# 205
Хайде и аз в най-вкусната темичка! Heart Eyes

Миналата година направих 11 вида сладки, като от някои по 2-3 дози.  Laughing

1. Меденките на Джули
2. Райски сладки
3. Сладки с орехи и канела
4. Шоколадови сладки с кокос
5. Рохлички
6. Меденки с орехче
7. Кокоски „Ангелски очи"
8. Сладки „Очички"
9. Гръцки курабий с бадем
10. Снежни топки
11. Дребни сладки

Снимки ТУК и ТУК

# 206
  • София
Има ли някъде рецепта и шаблон на коледните къщички за чаша? никъде не видях, а много ми харесва.

http://trydiani.blogspot.com/2010/12/blog-post_13.html дано ти свърши работа

http://www.anonce.bg/articles/view/koledna_premqna_za_lubimata_chasha

# 207
Благодаря за хубавите линкове, но шаблон ми е необходим, че съм много зле в рисуването, едва ли ще успея сама да го направя...
Ето и мои миналогодишни сладки.

# 208
  • София
Благодаря за хубавите линкове, но шаблон ми е необходим, че съм много зле в рисуването, едва ли ще успея сама да го направя...
Ето и мои миналогодишни сладки.

http://www.notmartha.org/images/other/2009dec/gingerbreadhouses/pattern.pdf пробвай

# 209
Благодаря много  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт