АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 376
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
И моята гугутка нервничи. Това си им е от възрастта, не от начина на хранене. Гугутка я е кръстила сестра и, защото много гукала. Иска им се на моите големите малката вече да става за игра, ама тя още си е много малка и само я обикалят с нетърпение.
ligichka, нямаше никаква реакция на ваксината. Аз даже нито панадол, нито нурофен съм давала. Само изрева като я убодоха и това беше.

# 181
Despina благодаря ти за отговора,дано и при нас няма нежелани реакции

# 182
Аз за съжаление ще пропусна младостката среща, че каката ни е болна. Не ми се рискува да я  бутам при бебетата.  Tired

# 183
Привет мамчета Simple Smile

За килцата - качили сме 1700 - 1800 грама за месец и 10 дни. Най-малко бяхме 2900, а на консултацията бяхме 4700. Опитвах се да я ограничавам, ама тя гладна.... и си и давам... поне ще гледам до следващата консултация да не увеличавам храната. Иначе сме на АМ.
Чай Блевит пробвахме.... беше ужас после с коликите.... От вчера смених вида АМ  и се надявам това да оправи нещата...

Радост, какви са тези глицеринови свещички?

Лунна пътека, ние спим на пресекулки през деня и имаме 1 голямо спане м/у 2 хранения, което всеки ден се разминава. Има и дни, когато неще да спи това дете.... и до вечерта вече така се е изнервила, че реве като заклана..... и едвам я приспиваме... Иначе и през нощта си ядем на 3 часа.... рядко прави паузи от по 4-5 часа м/у храненията.

При нас също имаше 1 период на нервно хранене - ръмжене, скимтеме, рев. плюене на мляко...... оправихме се като смених марката шишета (вече сме на МАМ и цокаме мн доволно)

# 184
  • Германия
ЛЛЛ, и моя нервничи така понякога. Дали не е възможно да се дължи на реакция към "вкуса" на кърмата, т.е да не одобрява нещо, което съм яла  newsm78

....
Радос, възможно е, но е малко вероятно. Наистина вкуса на кърмата се променя, но едва ли само и единствено това може да е причината. Има бебета, които са чувствителни и към най-малката промяна на времето или настроението на мама. Колкото и да са малки, толкова добре улавят с невидимите си антенки всичко, което ни вълнува нас родителите. Наблюдавайки бебето може би сама ще намериш причината за неспокойството му; много мъничета са претрупани емоционални в късния следобед и го показват чрез плачене, раздразненост и т.н. При нас възрастните също има такива моменти, нали?  Wink И тогава му се иска на човек, да си вземе един душ или вана и да се отпусне някъде на спокойствие и да презареди батериите. След това и яденето е по-вкусно и околният шум не е толкова натоварващ...

# 185
# 186
  • София, България
ЛЛЛ, и моя нервничи така понякога. Дали не е възможно да се дължи на реакция към "вкуса" на кърмата, т.е да не одобрява нещо, което съм яла  newsm78

....
Радос, възможно е, но е малко вероятно. Наистина вкуса на кърмата се променя, но едва ли само и единствено това може да е причината. Има бебета, които са чувствителни и към най-малката промяна на времето или настроението на мама. Колкото и да са малки, толкова добре улавят с невидимите си антенки всичко, което ни вълнува нас родителите. Наблюдавайки бебето може би сама ще намериш причината за неспокойството му; много мъничета са претрупани емоционални в късния следобед и го показват чрез плачене, раздразненост и т.н. При нас възрастните също има такива моменти, нали?  Wink И тогава му се иска на човек, да си вземе един душ или вана и да се отпусне някъде на спокойствие и да презареди батериите. След това и яденето е по-вкусно и околният шум не е толкова натоварващ...

Peace

# 187
Ще ме добавите ли във фейсбук - Velina Ivanova

# 188
Здравейте момичета,
за трети път почвам да пиша и всичко ми се изтрива Blush
Ние за един месец сме надали 1330кг. и сме пораснали 9см.,това ми се видя малко странно.След месец борба с кърменето сме на АМ,в началото бяхме на NAN Sensitive.На мен хич не ми харесваше а и се запичаше от него,сега док го смени с  Aptamil HA,понеже направи алергична реакция с обрив по лицето,ушичките и малко по крачетата.Изчистихме обрива с кремове и сега ще чакаме дали ще има рецидив.Понякога му трепери много брадичката,но не му е студено и док каза, че това е тремор от бързия растеж и ни изписа калций на ампули.
Малко се измъчих с този Aptamil седи малко по гъст и на кристалчета и трудно минава през бибероните.Ние ползваме шишета на Dr.Brown заради коликите(ужасни са #Crazy),принудих се и разширих малко дупките,но сега пък много бързо тече и имам чувството,че му се натоварва още повече коремчето.Пробвахме и с шишета на Avent и мисля че му се засилиха коликите,а тези на NUK с каучуковата биба не му допаднаха.
Ако има някоя мама дето ползва това мляко нека сподели малко опит.

Относно младоската среща,на нас ни е далече ще се радвам да спретнете и една в Juznia park.
Хубав и слънчев ден на всички .

# 189
  • София
В южния парк днес има организирана среща на майчетата. Ще бъде от 3 часа някъде на входа от към ул. Нишава. Предполагам, че Вили ще я обяви и тука, засега е само във фейсбук. Simple Smile

# 190
Здравейте момичета!

Ще може ли и мен да добавите във ФБ, там съм Ivanina Licheva-Sheytanova.
Благодаря предварително!   bouquet
Иначе бебе Александър се роди на 29.08. секцио, за месец сме качили 1 кило и сме пораснали 9 см. Това със сантиметрите ми е малко съмнително, чак пък 9 за месец....! Алекс яде АМ, тъй като при цялото ми желание с кърмата не ми се получи Sad
Иначе вече се хили с глас, заглежда се и следи с поглед. Коликите го мъчат и сутрин и вечер, душичката чак пищи от болка  #Cussing out
По повод нервниченето по време на хранене - Алекс е нервен, когато го боли корема. Почва да реве, да бута шишето, после да го търси...резултатът е изядени максимум 80 мл. Но не го насилвам, колкото толкова. Аз използвам шишета на Томи Типи и съм доволна бих казала. От биберона си тече капка на секунда, както трябва да е...доколкото четох и разбрах  Embarassed
Желая ви слънчев и прекрасен ден, и весели и спокойни бебчета!

# 191
wella, plazma, пратих ви покана  Peace

И ние ползваме шишета Томи Типи и съм много доволна от тях.

Хубав ден на всички, в това прекрасно време, само за разходка  Hug

# 192
  • София, България
Мацки от МЛАДОСТ, Грийн Айс писа, че няма да дойде днес в 13.00 пред общината. Никой друг не потвърди, но аз щях да отида - така или иначе се разхождаме. Обаче ми изникна малко ангажиментче, и ще мина към 15,00 часа оттам. Иначе можем да се разберем ако искате за другата седмица, тъкмо и малката грийни ще е оздравяла Simple Smile

# 193
Докато смогна да вляза тук Bubble ме изпревари с обявяването на срещата в южния. Към 3 сме го планували на входа откъм  ул. Нишава, че централния вход, нали е в ремонт.  Simple Smile  Аз съм със светло зелено Авио и се разпознаваме от далеч Simple Smile

Tsutseto, ние до преди няколко дни бяхме на Аптамил ХА - шишетата на МАМ ни спасиха - пак се задръства бибата, ама доста по-рядко. Иначе ние го сменихме, че Ани има проблеми с акането и накрая реших да опитам с друго мляко да видим дали ще има ефект - сега сме на Фризо ХА.

Мамите, които не сме добавили във ФБ пращайте ми имейла си на лични, за да мога да ви добавя, че понякога има съвпадение на имена и не знам кой да добавя Simple Smile

# 194
Kakvi vaksini se slagat na bebeto 2-ia mesec?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт