АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 376
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
# 196
wella, plazma, пратих ви покана  Peace

И ние ползваме шишета Томи Типи и съм много доволна от тях.

Хубав ден на всички, в това прекрасно време, само за разходка  Hug

maria_1980
, може ли и за мен покана във фейсбук. Там съм Galina Vasileva. Благодаря ти предварително.

# 197
Писах предния пост преди да съм прочела поста на villito_s. Изпратих й емейла си на лични.

Пак благодаря и приятен и спокоен ден за всички майчета и техните бебчета.

# 198
За ситните пъпчици върху лицето т.н бебешко акне какви кремове мажете?

Има ги пъпчиците, но и кожата стои някаква суха.Ако мажа с захтин дали ще се подобри.Възможно ли да е някаква алергия от храната, която аз ям и предавам на бебето чрез храната.

# 199
До Бургаските мами , днес в 12.30часа ще има среща , който желае да заповяда , ще се събираме пред Романса /парка на Славейков/ !

# 200
Добър ден, момичета! На Алекс днес му боцнаха първата ваксина, държа се мъжки...поплака малко де, но като го гушнах и млъкна  Simple Smile
Оплаках се на доки, че от 5 дена яде много малко/ по 40 до 90 мл на хранене/, той ми каза да не се притеснявам. Притегли го, качил е близо 300 гр. от 27 септември до сега, което си ок. Има ли мами, на които бебетата да са само на АМ и да започнат изведнъж да ядат по-малко?
Да се похваля, имам подарък слинг на Кибекс от колежките. Много му се радвах и вече си представях как вместо с количка излизам със слинга, ако съм някъде наблизо, но....уви не! Нещо не мога да следвам правилно инструктажа и съответно не го вързвам както трябва и Алекс може да се изхлузи, ако не го държа. Ако има ползващи слинг девойки, моля да споделят опит! Hug
Ние отиваме на разходка в това слънчево време!
Хубав ден на всички!

# 201
Здравейте, чета ви редовно, но все не се регистрирах за да пиша и  понеже никога не съм го правила в такъв формат, ще ме извините, ако нещо объркам докато се науча:))). Ще се радвам да ме приемете и споделяме радостните ( и нетолкова) мигове с нашите слънца. Синът ми е роден на 02.08.2011 г., 2700 гр., 48см. планово секцио, казва се Боян.

# 202
  • София
Привет, милички и от нас!
Почерпете се за здравето на малчо,днес става на 3 месеца  ura newsm59  party023

# 203
Даниwelcome

Теди, честита трета месечинка на Константин, да е жив и здрав!   bouquet

И на Ясен кожата на бузките е много суха, аз мажа с млякото за тяло, и горе-долу се оправят.

Плазма, дано му хванеш цаката на слинга, казват че е много удобно с него. Браво на бебчо, че не е плакал много, а за храненето не се притеснявай, явно толкова си му се яде на детето.  Hug

Ние сега се храним и излизаме на разходка, че събота и неделя какво време го дават  Sad

Приятна срещичка на Бургаските мами  Hug

# 204
villito_s, blagodaria za infoto za vaksinite. Ednata e bockane, a drugata prez ustata, nali?

Abe maicheta, kolko grama AM triabva da priema na edno hranene 2-mese4no bebe? Tuk v Belgia nikoi nishto ne ti kazva, a az sam zabravila ot kakata... #Cussing out
Neshto mnogo nadadohme.... na 12.11. shte stanem na 2 meseca, a veche sme 5700 grama.... blizo 2500 grama do sega... Dali e normalno tova????  newsm78
Piem po 120gr AM, no ne vinagi go izpiva da kraia, no pak i ne moje da iz4aka 3-te 4asa pauza....

# 205
villito_s, blagodaria za infoto za vaksinite. Ednata e bockane, a drugata prez ustata, nali?

Abe maicheta, kolko grama AM triabva da priema na edno hranene 2-mese4no bebe? Tuk v Belgia nikoi nishto ne ti kazva, a az sam zabravila ot kakata... #Cussing out
Neshto mnogo nadadohme.... na 12.11. shte stanem na 2 meseca, a veche sme 5700 grama.... blizo 2500 grama do sega... Dali e normalno tova????  newsm78
Piem po 120gr AM, no ne vinagi go izpiva da kraia, no pak i ne moje da iz4aka 3-te 4asa pauza....
  Ние сме на смесено хранене ,т.е. кърма+АМ, ядем м/у 90-120, като понякога 120 не и стигат, друг път и 90 не може да изяде, така,че мисля че си ядете нормално.

# 206
Мамите, които ми пуснахте мейлите си на лични - пратила съм ви покана във ФБ за приятелство. Моля да я приемете, за да мога да ви добавя в групата Simple Smile

Плазма, Ани имаше период, в който ядеше по-малко. Проблема ни беше, че бибите на шишетата на Авент се задръстваха от пустия Аптамил и тя се уморяваше да цока на сухо и заспиваше. Имаше хранения, на който ми ядеше по 20 грама и се побърквах! Сменихме шишетата и почна да си яде нормално Simple Smile А за слинга - търси клипчета в нета - не може да няма. Ние имаме 2 слинга - единя още не сме го разучили, другия е от готовите варианти и се справяме с него Simple Smile

Теди, и тук честита трета месечинка  newsm67

Лунна пътека, ние за месец и 2 дни бяхме качили кило и 800... и педито ни сложи на диета... сега гледам да и давам да яде по малко по-малко (а сърцето ми се къса да я спирам)... Иначе ядем по около 80-100 мл

# 207
теди, и тук честита трета месечинка.

ние във вторник бяхме на консултация и ни биха двете ваксини. още ме боли главата от тях.
беба издържа боцкането геройски. поплака само като я стисках да стои мирна.
обаче след това... като заспа това дете, няма будене. тук таме се събуждаше да хапне съвсем малко. през нощта и температура вдигна. а на следващия ден като продължи със спането, вече бях луднала.
особено след като в понеделник даваха едно детенце при гала, разболяло се от аутизъм след прием на ваксина.
не издържах и по обед я заведох при педиатъра. оказа се, че всичко това са странични реакции от синфлорикса.

чак вчера следобед живна детето и ми се отпусна душата. обаче само като се сетя, че още два месеца ми предстои същото...

иначе за месец сме наддали 1 400 гр и сме пораснали с 4,5 см., и вече сме 5 800 гр и 58 см.

по въпроса за слинга - ние сме с wallaboo и, както нееднократно съм споменавала във фейса, това е най-добрата, практична и разумна покупка, която съм направила за беба.

# 208
Мамчета от София, утре организираме разходка в Борисовата градина. Сбирката е в 11 на входа откъм Орлов мост

# 209
Ще пробвам и с тези шишета на Томи Типи,дано да минава пустия Aptamil през тях.
vilito_s ти с коя марка шишета смени твоите?

И ние ядем около 100мл.пробвах да хапне и 150мл.,но той пак си прави пауза от 3 часа,въпреки че ми се ще да стават по дълги.Също има хранения,в които пряко сили изяжда 80мл.Общо взето яденето ни е тегава работа.

Ние ще пропуснем Борисовата градина на всички приятна разходка.

Общи условия

Активация на акаунт