АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 384
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ох излизахме и е ужасно студено....направихме една обиколка на блока с количката и се прибрахме. На мен ми е студено а за детето не знам Simple Smile бях я добре екипирала и си спеше сигурно и е било хубаво. А тепературата е без коментар 6 градуса  #Cussing out Сега папкахме и аз си направих едно кафенце Simple Smile Хубав макар и мрачен ден на всички!

# 226
Арианка и мен много ме е яд, че темичката ни върви толкова бавно, но..., по едно време наистина бяха само консултации на ЛЛЛ (нямам нищо против тях) Peace

Тук не става пак за разходка, продължава да вали, но поне е по-слабичко, че цяла нощ такъв дъжд валя.

Ако искате ми се смейте, но накарах мъжо да запали парното  Laughing, той ме обяви за ненормална, но все пак се съгласи  Mr. Green, и резултата е... че сега ми е пък много топло, идва ми по къс ръкав да се съблеча. Знам, че не е хубаво, чак такава жега да е, защото и бебчо ще се изнежи, но какво да направя беше ми много студено  Blush

# 227
  • София
Мария, аз съм толкова зиморничева, че те разбирам напълно....и искам детето ми да не е като мен но не знам дали е възможно  Sad
За раздвижване на темата ще запитам следното:
Кърмещите мами мислите ли да се занимавате с някакъв спорт докато кърмите? На мен много ми се иска, преди ходех 3-4 пъти седмично на тае бо или аеробика и сега видях, че любимата ми инструктурка е открила група по зумба в събота (тя иначе водеше само през седмицата а тогава аз няма как да ходя). И сега така ми се иска да отида...дори един път седмично - само за повдигане на духа и разтоварване от ежедневието. Дали е удачно например да правим коремни преси?
Моята бебка е доста послушничка и мисля, че ще мога вкъщи (особено в студените дни когато не излизаме) да се занимавам с нещо понеже съм амбицирана да кърмя дълго (дано  Praynig) и не ми се чака след това чак да предприемам нещо за фигурата ми. То докато дойде това време ще е на ред второ бебе хахаха

# 228
Здравейте!Не съм хич активно,но постоянно сме навън с бебка и не остава време нито за форума,нито за фейсбук,но там се срещам по-често!
Имам въпроси към ЛЛЛ. Другият уикенд ще съм в София на лекции и ще взема с мен бебка и майка ми,която да я гледа.Как мога да пренеса замразена кърма до София (2-3 часа ми е пътя с колата)?Сещам се само за хладилна чанта,но не знам дали ще е добре за кърмата.
Може ли да ми кажете какви са алтернативните варианти за хранене освен шишето,за да съм подготвена ако не иска от него!
Благодаря предварително за помощта!!!
Хубав ден на всички,напук на времето!!!

# 229
  • София
Здравейте момичета,
и аз скоро не съм писала тук, но следя редовно. Като цяло ми е полезно и интересно всичко което споделяте за вашите бебчовци и сравнявам с моята хубавица. И тъй като тук напоследък много малко хора се разписват и споделят започнах да следя темата на Юлките.
Ние сме добре, в сряда сме на ортопед, а другата седмица е ред на консултацията и ваксините. Малко се притеснявам заради тях, но и това ще мине. Последните няколко дена имаме малко проблеми с кърменето. Започва да се храни и след 6-7 минутки на гърда започва да мята ръчички и крачета изчервява се и започва да плаче, дърпа зърното и пак захапва, като се ядосва. Малко се шашнах, първо си помислих че нямам кърма, но за щастие не е така. Наложи се днес да изцедя малко едната си гърда, че беше много напрегната и се оказа, че даже не ми трябва помпа за да тече млякото. Само леко трябваше да притискам с пръсти. Предполагам, че е свикнала лесно да и тече млякото в устата и като трябва да положи малко усилие се ядосва.
Да ви попитам как обличате децата си сега в студеното време, че в къщи само се караме заради това.
Вчера се наканихме да излизаме малко на разходка да свиква със студения въздух и то заваля. Прибрахме се и я сложих да си доспи на терасата. Днес ще направя същото като гледам.
Ами толкова от мен. Искрено се надявам повечко мамчета да се включват тук и да споделят.
Хубав ден на всички!

# 230
Ясен засега е с боди с къс ръкав и отгоре памучен гащеризон, мисля че му е добре така.

Естелитка, и аз ходех на аеробика преди да забременея, и много ми се ходи сега, но не знам дали може, а и как ще го съчетая с храненето на бебчо ...

Днес като гледам ще ни е трети ден вкъщи, времето е ужасно  Tired

# 231
Здравейте момичета!
Времето наистина е ужасонско и депресантско #Cussing out
Алекс вкъщи е само по памучна цяла пижамка, но нослето леко му е студенко...та затова пуснах малко климатика да оттопли стаята. Много мразя да се навличам със сто ката и затова и него не го навличам. Все си мисля, че е по-добре малко да затопля помещението...
Вчера беше в ужасно настроение, не спа както трябва целия ден, вечерта го хванаха и коликите и стана страшно! Най-накрая го изкъпахме да го уморим, яде и се трупяса  Simple Smile
Icheto, аз отдавна шпионирам юлските мама  Mr. Green Интересно ми е, децата са им по-големи и мога да открадна малко полезно инфо от тях Wink
Алехандри се събуди, звярът иска да яде  Grinning
Хубав ден на всички!

# 232
И Вики е облечен като Ясен.  Wink Ама му сложих по-дебелото юрганче, че с тия 6* навън си е направо зима.
Ние пък ще поизлезем днес. Вярно, с колата - да идем до Кауфланд, но поне ще глътнем малко въздух. Ще го екипирам добре, а и кошницата си има покривало. Все пак трябва да свикваме и с по-ниските температури.  Mr. Green
А темата наистина трябва да я поизпишем, че с тия темпове май направо коледна ще трябав да правя!  Whistling

Брех, вие се активизирахте - не мога да си публикувам отговора!  Laughing

# 233
Здравейте
В къщи Ади облечен с боди с дълъг ръкав и ританки, а когато излизаме му слагам блузка и панталон
 Днес нашия юнак се обърна, бях го сложила по корем, а той се обръщаше по гръб и така няколко пъти Simple Smile
И да питам вашите деца, в колко часа стават. Ние независимо в колко часа сме заспали ставаме в 5 часа Simple Smile

# 234
  • София

Брех, вие се активизирахте - не мога да си публикувам отговора!  Laughing

hahaha

Аз не се впечатлявам от градусите навън, гледам как е вътре. У нас температурата е паднала с 2 градуса и ако до преди няколко дни Момчил беше само по боди с къс ръкав и чорапки, сега е по боди с дълъг ръкав и панталонки. Нощем с каквото и да го завивам, пак си го намирам след час-два отвит, та му слагам плътно памучно гащеризонче вместо пижамка и така си спи, незавит.
И все пак у нас температурата е 23-24 градуса.

# 235
Привет майчета!   bouquet
И аз да се разпиша, че все не ми остава време...
но с трите деца...нямам мн време за да пиша,
защото и работя от време на време  Whistling
Боян е много спокоен, до сега даже не съм усетила да има колики!
Днес става точно на 2 месеца

Ето и почерпка от нас   chef
Желая ви спокойни дни и усмихнати бебчета!

# 236
Привет и от нас с бебе Валери.На Villito_s и Ilita благодаря за инфото,ще пробвам,дано уцелим най после точната марка Praynig
Времето наистина е от врат, с баткото който е края на март бутахме количката на воля,цяла пролет и лято Simple Smile.Сега направо не ми се мисли,този разбойник заспива само в количката като го бута някой.Освен всичко преспива по 40мин или час и после само мрънкаме,успявам да ви изчета,но за писане не остава време.

# 237
Много ми харесва така, като има кой да пише  newsm68

Ох, това дете ще ме умори, спи по 15-20 минути и се събужда, какво е това чудо не знам, не помня от кога не е спал час-два без да се буди, добре че поне нощем спи  Crazy А за буденето, дори и да се събуди към 5-6 за ядене после заспива пак, но някак спи много неспокойно, та и аз само отварям очите и го поглеждам.
Ясен още не се обръща, а и хич не обича да лежи по корем, веднага започва едно мрънкане и пъшкане и го вдигам.

Арианка, у вас с тия 23-24 градуса е супер, в нашата стая паднаха на 20 градуса и на мен ми е студено, но днес няма кой да ми пали парното  Mr. Green

tsutseto, и нашия батко е март и както казваш цяло лято навън по цял ден, а сега не ми се мисли, но ще избутаме някак.

Теди, честита втора месечинка на Боян, да е жив и здрав! Каките помагат ли?

# 238
maria1980 и аз се надявам да по раздвижим темата,че аз даже съм  от изостаналите и съм без facebook. Blush

И ние не сме по спането,освен ако някой не го бута с количката из цялата къща.Иначе сутрин и ние спим много неспокойно,но аз си мисля,че е от коликите.Валери също още не се обръща,но се опитва да си подига дупето.
Ние си пуснахме парното,но става голяма жега иначе пък е студено.Няма угодия Laughing

# 239
  • Варна
И моята се събужда в 5 и се почва едно въртене, дупене, цвърчене, мрънкане, мятат се ръце, крака. Абе пълна програма. А на мен така ми се спи и само се чудя как да я прилъжа да поспи поне малко още.
После към 9 като заспи и го откарва до 12, ама не мога и аз да легна да спя с нея.
И Милица много обича да си спи в количката и сега като стана студено ще се возим из дома явно.
Слагате ли вече космонавтчетата? Аз имам едно от каката дето ще и е големичко доста, но пък иначе ми се вижда много студено навън само по  дрешки и завита.

Общи условия

Активация на акаунт