АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 384
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • добрич
Арианка, мерси за инфото  Hug

Аз преди ходех в 1 клиника в Дървеница на зъбар - мисля, че работят и със здравната каса. Ако искаш пиши ми на лични за координати.

Цуцето, сега пием по 120 вода+4 лъжички АМ - май става около 130-135 мл.

Ние днес сме на ортопед - в частния кабинет на Алексиев  - стиснете по едни палчета Simple Smile)  Препоръчан ми е от познати, които са ходили при него, четох доста добри отзиви в нета.... и не на последно място - кабинета му е в съседния блок Simple Smile

За пелените питам, защото като попиване съм доволна от Памперс, но пък те са шорочки м/у крачетата и се набират и не мисля, че и е съвсем удобно.... Пробвахме Пуфис, но дупето все мокро....  Искам да пробвам и други марки, ама в глупавата Билла  зареждат само гигантски пакети, и честно казано не ми се рискува

Ние сме с Молфикс,за сега съм доволна. Wink

# 316
Привет от нас с бебе Валери.
За протокола вече сме 66см.и 5710кг. WinkПак сме го докарали до 1кг.А аз все си мисля,че хапва малко. Laughing
Лошото е ,че заради тези обриви ни отложиха ваксините за след 6-тия месец.Ако и сега след Aptamila HA продължават да ни излизат пъпчици,ще минаваме на Фризопеп. #2gunfire
Другото с което сме се сдобили е пъпна херния #Cussing out
В общи линии се предполага,че сме алергични и като мине още малко време,ще вървим да ни взимат кръв и да ни тестуват,а за хернията сега ще слагаме лепенки за пъпче два месеца и ще го наблюдаваме.
Понеже много ни трепери брадичката ни изписаха калции,това пък било тремор от бързия растеж и се изчерпвал калция от костите.
Това е от нас за сега оплаках ви се. Cry

# 317
Здравейте момичета! Ние тези дни се изгубихме...ходихме на гости у майка. Почти не сме излизали, понеже имаше много мъгли, но днес е слънчево и макар да е много ветровито си направихме една страхотна разходка, която ни се отрази чудесно. За пелените ние сме на Памперс-за сега съм доволна.
За коликите-почти не сме имали такива, но аз продължавам да давам едни гранулки, които ми изпратиха от Испания, мисля да ги давам докато има в опаковката, още максимум 2 седмици.Пробвах  я в чувала-рев, писъци, истерия с една дума няма да я бъде.

# 318
Добър вечер! Simple Smile

tsutseto, браво на Валери, и бързо да му минават всички неразположения  Hug

Днес беше прекрасно време и използвахме да се поразходим по обяд, дано се позадържи така времето.

Аз пък от Пуфиса съм много доволна, никакви проблеми нямаме и засега ще сме на тях. Peace

# 319
  • София
Ох и аз съм доволна от Пуфис...до оня ден когато пипнах памперса и видях че е мокро т.е дупето също е мокро както каза Вили. А преди  не съм забелязала защото Йоана акаше на всяко хранене и беше все омазана..сменях само наакани не само напишани пелени. И сега имам 1 цял и един почти цял пакет пуфис и после ще пробвам други. Иначе пък не се подсича или зачервява...
И ние излизахме даже 2 пъти днес, пе1еше но духаше много студен вятър и с дъждобрана...тя спа през цялото време.
За ортопед ходих в поликлиниката в Дружба, ортопеда идва 2 дни седмично от Горна баня. Не знам дали съм доволна или не, не я прегледа на ехограф въпреки че настоявах каза че нямало нужда и така. Зъболекарката ми е близо до СТочна гара ако е удобно мога да дам координати, работи със здравна каса.
Ох ще приключвам ченещо църка Йоанката лека ви нощ и спящи бебоци ви желая!

# 320
Ариана, май още си е в горна баня, а в частния кабинет не работи със ЗК. прегледа е 30 лв.

При нас всичко е наред, доки каза, че и в кенгуру спокойно мога да слагам малката, ама на мен ми се струва раничко....

Цуцето, сигурни ли са, че пъпките излизат от млякото? Може ли да е от някоя козметика? Много неприятно това с хернията, дано бързо мине и не трябва да носите дълго време лепенка.

Да се оплача и аз.... цялата муцуна на Ани е в пъпчици, както и врата и... не знам претоплям ли я, от козметиката ли е, или кожата и е суха там.... утре ще я водя при педито, и дано тоя пат вземе да ни обърне внимание....

# 321
  • София
Добро утро и от мен!
Снощи имахме малко по-неспокойна  нощ но понеже я изкъпах и сложих да спи доста по рано от обичайното и си оказа влияние. Иначе от вчера ние не се кърмим на 2 часа, защото тя не иска. Аз се притеснявам да не ми намалее кърмата защото до сега се хранехме по 10 пъти а сега по 7-8.
ХУБАВ И СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 322
Здравейте, момичета! И аз като много други мами ви четох и бях с вас още от средата на бременността, но чак сега реших да се включа. Нашата дъщеря се роди на 09.08. /нормално раждане/ с мерки 3740 г и 51 см. Много е усмихната и кротичка, но точно сега почна да мрънка, защото вече огладнява Grinning. Поздрави на всички!

# 323
Забравих да помоля да ме включите и във ФБ групата ако е възможно.  Hug

# 324
rutsy, добре дошла! Как се казва принцесата? И дай координати на лични как да те намеря във Фейсбук, за да мога да те поканя.

Днес е слънчице пак ще става за разходка. Приятен ден и от нас! Hug

# 325
  • Бургас

За ортопед ходих в поликлиниката в Дружба, ортопеда идва 2 дни седмично от Горна баня. Не знам дали съм доволна или не, не я прегледа на ехограф въпреки че настоявах каза че нямало нужда и така.

Този ортопед ме гипсира преди 3 години, мн е готин и внимателен и си знае работата Simple Smile поне с мен се държа компетентно.

# 326

Добро утро на всички мами!  food002 

Villito_s първия път като се появи обрива,сменихме козметиката с медицинска - сега сме с Linola Fat.Изписват я при атипичен дерматит.Те и нас ни водят с такъв.Понеже още е рано да ходим да ни взимат кръв и да се установи точно към какво прави алергия,всичко е на метода проба грешка. Thinking
Баткото ми беше по същия начин ,но не с толкова пъпки и когато го тестуваха се оказа алергичен към куче,котка,домашен прах,плесен и  мухъл.Нямахме хранителна алергия или към белтъка на кравето мляко,което според мен е по добрия вариант.Надявам се и Валери да е така,те и двамата са с бели кожи,синеоки и според доки по предразположени към алергии.
Иначе обривчето започва със ситни пъпчици и после става като змийска кожичка,седи грапаво.Даже единия път имаше и на ушите и ми седеше като коричка.
Надявам се да е възможно най-лекия вариант PraynigДоки ме бъзикаше нали е втори син, ужким подобрен вариант,какви са сега тези обриви. Laughing

# 327
Здравейте!
И аз като много други мами ви четох и бях с вас още от средата на бременността, но чак сега реших да се включа. Нашето момиченце се роди на 08.08. /нормално раждане / с мерки 3650г и 53 см
Ако може да ме включите  във ФБ групата -Rosica Stefanova  Simple Smile

# 328
Ето ни и нас  Grinning
Тук пак е голямо затишие  Confused
И ние се възползвахме от хубавото време и се разходихме добре и вчера и днес. Вчера цял следобяд навън и тъкмо се прибрахме и започнах да готвя и мъжо се обади, че не може да прибере баткото от градина, и бегом до градината и обратно пеша, направо ми се разказа играта. Вечерта бях като труп, нямах сили за нищо, само хвърлих един поглед тук и защо ми се струва, че Хрисичка беше писала  newsm78, викам си пък да съм сънувала  Mr. Green

atea, добре дошла, няма страшно тук  Laughing, само дето няма кой да пише. А за Фейсбук, и аз като бате Енчо, няма места, свършиха  Mr. Green, шегувам се разбира се, ще ти пратя покана. Напиши ми мейла си на лични, защото ми излизат много Росица Стефанова и не знам коя си ти.

# 329
привет и от нас най-накрая бяхме на разходка искарахме 3 часа на вън ходихме да си купим вартележка за легълцето та до сега я зглобявах и малката много и се радва само че наближава часът за папкане и радостта беше за кратко хахаха целувки от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт