Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
-
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
В количките за бебета трябва да се поставят подложка, чаршафи, предпазна бариера и спален чувал за зимата. За столчетата за кола се използва специален матрак и възглавница, като не се препоръчва използването на завивки и възглавници през първите месеци. В столчето за кола за бебета трябва да се постави специален матрак и възглавница, като се избягва използването на одеяла и възглавници през първите месеци.
-
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
-
Какво трябва да има в бебешката кошара?
-
Какво е шкембе чорба и защо може да причини храносмилателни проблеми?

Естествено, че палчетата продължават да бъдат стиснати както за твойто злато, така и за всички останали талисманчета

!!!
,малко ми е притеснено ...и нашия татко и той сякаш се притесни малко и незнам.... Дано да се завърти малкия .... и като казах малкия корема ми бил малко по малък от нормалното ,но това било защото съм дребничка .....
. Седеше, лежеше или там каквото правеше точно върху мехура ми.
Явно съм прекарала доста време в тоалетната. Днес купихме креватчето.
По-сладко нещо от това няма на тоя свят. Пък синът ми иска и той да спи във него. Какво ли ще правим като се роди Ивка и в баткото да се пробуди бебешкия инстинкт
.
,само изказвам мнението си
И аз моля за стиснати палци всичко с него да е наред.