Отговори
# 510
  • Добрич
kelevra_79

Много здраве,щастие,усмивки...

# 511
Здравейте, днес имам хубави новини!

Ния вчера беше на 50 % кислород, след 80-те в събота, а днес правят опит да я махнат от апарата съвсем. Засега се справя на мама златото, макар и не перфектно, но мисля че вървим в положителна посока, нали? Имаме нужда пак от вашите стиснати палци и положителна енергия.

Няма шум на сърчицето вече, дано от втория опит да сме се преборили с това.
Стомахчето се подува по мъничко, но се оправя и това.

# 512
Kelevra_79 честит рожден ден! Бъди жива и здрава и накрая да си имаш здрави и прекрасни бебоци newsm51 nbirthday

Единствения човек, който ще дойде в къщи и ще види бебока ще е мойта мама. Тя ще остане първите 2- 3 дни, за да ми помогне. Другите роднини и приятели... хм ще действаме според ситуацията.

Хеликаза много се радвам хубавата новина Simple Smile Естествено, че палчетата продължават да бъдат стиснати както за твойто злато, така и за всички останали талисманчета  Praynig

# 513
kelevra_79,честит рожден ден!Да си жива и здрава,много щастлива и много здрави и красиви бебчета на финала!  bouquet
T_e_A както казваш освен мен и мъжо няма да има никой друг на изписването,освен ако нерешим да извикаме едната баба,а в последствие може и другата,а за показването то така или иначе сме си сами,мисля че няма да имам проблем с това. newsm78
Мен лично ме вълнува вече след кой ден може да става излизането на вън за по 15-20мин. newsm78

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 17:41 от rosit@

# 514
Здравейте!
Хубав ден е днес-с много добри новини!
Вили,Барабар и Хеликаза,страшно много се зарадвах на добрите новини  за вашите дечица! Hug Hug HugВярвам,че съвсем скоро ще сте заедно с малчовците и продължавам да съм с вас в мислите си!
Сега остава само Мото и Сисинка да се разпишат. Heart Eyes
Келевра,Честит Рожден Ден!Бъди здрава,щастлива и много обичана!  bouquet
Желая на всички ви прекрасен ден!

# 515
  • Там, където мечтите се сбъдват
Хеликаза, браво на малката Ния!!! Все така с добри новини да ни радваш!!! Стискам палци!!!

# 516
  • на Дъждовен остров
Хеликаза, браво това е супер новина.

rosit@, ако всичко е наред и не е затрупал сняг до колене (което при нас не става ) ще глътне малко въждух сигурно на 10 ден или ден в който и таткото е в къщи за да има кой да бута количката  Thinking

# 517
kalevra   newsm59 !!! 
Браво на малката Ния  smile3501 newsm74
Момичета ,някоя знае ли на какво се дължи седалищното предлежание?
Моя юнак още не се  е обърнал и ако до 36-та седмица не се обърне ще се мъчат лекарите да го обърнат ,ако пак не стане ще чакаме раждането ,ако и дотогава не се обърне ..... => оперативна намеса Sad ,малко ми е притеснено ...и нашия татко и той сякаш  се притесни малко и незнам.... Дано да се завърти малкия .... и като казах малкия корема ми бил малко по малък от нормалното ,но това било защото съм дребничка .....

# 518
Привет момичета! Много се радвам за хубавите новини около талисманчетата, сигурна съм, че скоро всичко ще е наред и ще се приберат вкъщи, а и продължавам да им стискам палци.
Аз искам да питам мамите в София към коя болница са се насочили да раждат.
Аз бях решила да раждам във 2 -ра градска, понеже моя доки от частната консултация работи там, както и мои двама приятели специализират там. Обаче какво се оказа - за избор на екип  800 лв. такса на болницата, доктора ми отделно ми иска 500 лв на ръка. До тук добре - поносимо е.  Аз искам мъжа ми да е с мен в предродилна зала, а и той иска защото ще съм по - спокойна, а за самото раждане не съм сигурна. Във втора градска неможе мъжа ти да присъства на раждането, защото няма подходяща зала.  Това добре, обаче се оказа, че там нямаш право на свиждане, което означава че мъжа ми стига само до чакалнята и до там. Бебето и мен може да ни види само отдалече и то през решетките на прозореца, а от близо чак на изписването. Е за мен това не е нормално и  ако наистина се окаже така - тепърва трябва да се чудя къде да раждам и при кой. Замислих се за МД  и за Шейново. Лошото е, че незнам изобщо кой лекар да избера от там а и съм чувала какви ли не неща ако не си си платил.
За капак на всичко доктора, който ми е на ЖК-то заминал за чужбина, брат му го замества и ни разкарва 2 пъти - 1 път за копие на предния ми болничен, а след това за направление за смяна на лекар, защото брат му бил в неплатен отпуск и нямал право да ми издава болничен, да не говорим че досега освен един секрет нищио друго не е оравил за мен. Е накрая се ядосах и го смених, със съвсем друг лекар, който веднага ми пусна направление за кръв и секрет. Почвам много да се притеснявам къде да раждам.
Извинявам се ако съм ви отегчила, ама имах нужда да споделя  Hug 

# 519
Kelevra 79 Честит Рожден Ден!   bouquet Много здраве, любов, леко раждане и много здрави бебчовци на финала! 

# 520
Келевра,  nbirthday Честит рожден ден!
Днес имах малък проблем с бебка  girluu . Седеше, лежеше или там каквото правеше точно върху мехура ми. Blush Явно съм прекарала доста време в тоалетната. Днес купихме креватчето.   Nature Sun With Face По-сладко нещо от това няма на тоя свят. Пък синът ми иска и той да спи във него. Какво ли ще правим като се роди Ивка и в баткото да се пробуди бебешкия инстинкт no.

# 521
Vills,показаха ли ти го как точно се е разположил?Преди моята пеперудка да се обърне ми я показаха как точно е застанала и доки ми показа няколко упражнения,които трябваше да правя по половин час на ден.Идеята беше да стоя така,че на нея да ѝ е неудобно  за да се завърти.Изписа ми и едни таблетки,които да ми отпуснат матката,тъй като ми казаха,че като цяло мускулатурата ми била прекалено стегната и не ми даваха никакви надежди да се обърне,но след 20 дни упорито изпълняване на упражненията малката се обърна  Simple Smile Честно казано е болезнено това блъскане докато се бори човечето с тясното пространство,но си струва.
За присъствието на татковците по време на раждането-аз съм категорично против,но няма да задълбавам и да обяснявам защо,за да не засегна някой Peace ,само изказвам мнението си
Много се радвам,че нашите талисманчета са така борбени и радват мама и тати (както и нас) с хубави новини  bouquet Дано новините са все така добри от всички и продължавам да стискам палчета  Hug
На празнуващите честито с пожелания за много щастливи моменти Heart Eyes Сега отивам да стягам масата,че и ние имаме повод-нашият тати,след няколко години мотаене,днес беше на изпит и вече е магистър.Хайде спокойна вечер  Hug

# 522
Келевра newsm59 !

Много се радвам на хубавите новини от нашите талисманчета, продължавам да стискам палчета и се   Praynig скоро да са вкъщи и радват мама и тати! Сисинка , Мото и Бени Вики да се отчетат и всичко ще се  нареди.

gub4eto аз на този етап ще раждам във Вита, цената за нормално раждане е 1400лв и включва абсолютно всико.  Сама си в стая, после посещенията не са ограничени... е това не означава че може да се изсипе цялата рода , но мъжа ти може да идва по всяко време да те види.  Дай боже всичко да е наред и да родя там , ако нещо се обърка се опътвам към МД, без избор на екип и така.

ТеА  , искам не искам на изписването поне за малко ще ни видят най-близките а поссле как ще е идея нямам.

# 523
 Doddy Казаха ми ,че главата му е в дясно под ребрата и краката съответно в ляво и надолу - ще чакаме ,не са  ми казали нищо за упражнения ,но тук остават нещата за последния момент - в смисъл никакви притеснения до 36-37 седмица ,даже до самото раждане ,тогава евентуално ще решат дали ще  е секцио или нормално - засега съм за нормалнно раждане според акушерката .

# 524

Хеликаза, продължавам да стискам палци за малката Ния
vili, много се радвам, че твоето момче се справя така прекрасно със ситуацията

Аз зачекнах темата за таткото при раждането като се надявах, че ще има мами, които вече са минали по този път и могат да дадат съвет. Честно казано, не ме интересува философската страна на нещата, а само чисто прагматичната. Една позната например ми каза, че мъжът й е присъствал на второто й раждане и екипът се е държал много по-човешки. Тя смята, че това до голяма степен се дължи на неговото присъствие. Така де, защо да не си улесним живота, ако можем.

А аз тези дни съвсем забравих, че съм бременна, тъй като таткото се вкара в един филм... за една седмица го оперираха 2 пъти и аз тичам като кон напред назад. Бебока, милият, сякаш разбира и не създава никакви грижи. Само се обажда от време на време та да не го мисля и него. Дано да не съм успяла да го стресирам след толкова ходения по болници, притеснения и неприятни гледки. Иначе какво нещо е мозъкът - ни кръст ме боли, нито гърди, спя като пън (макар и за кратко), нито ми е лошо, нито чувствам глад, катеря стълби като третокласник, даже не ходя толкова често до тоалетната - просто защото съм притеснена за нашия татко.  Cry И аз моля за стиснати палци всичко с него да е наред.

Не успях да дойда на отворените врати в Тина Киркова днес. Някой знае ли кога е следващата дата?

Общи условия

Активация на акаунт