Отговори
# 525
хоуп Стискаме палци за вашия татко
Kelevra 79 Честит рожден ден! Пожелавам ти  здрави и прекрасни бебоци!  newsm59 Tada bdbaloni

Хеликаза  Браво на малката принцеска Ния ,нека продължава все така  Hug

Да ви попитам момичета ,как мислите да процедирате с излизането на вън?  

# 526
vills81 тсискам палци бебчо да се обърне на финала и да имаш едно леко раждане! Hug Това ми прозвуча много странно,че корема ти бил малък! Thinking
хоуп имаш моите силно стиснати палчета за вашия тати,така както стискам и за всички наши талисманчета! Praynig
И аз бях задала същия въпрос като alleksandra и ще ми е интересно да чуя и вашето мнение! newsm78

# 527
браво на влади и ния Hug се така добри новини да се чуват Praynig
моето мъжле е вече 2100кг.и продължава да е главично.но не ми пуснаха изследвания,защото нямало да са готови до края на седмицата и значи ще си ги правя в бургас.прд мен една мама влезе да ражда и ми изглеждаше супер спокойна въпреки че сподели че има болезнени контракции.иска ми се и аз да бъда така спокойна,но още от сега се панирам Thinking

# 528
Хели, браво за малката красавица, дано така да продължава да се възстановява с бързи темпове!

Келевра, чрд мила! Желая ти да си много усмихната, щастлива и обичана!

Роси, не се учудвай че така са и казали за корема, на мен ми казаха същото, малко ме стресира първия ден, ама после реших да не си го слагам, аз като я усещам малката кифличка как расте и как ме рита и колко и е тясно, знам че расте нормално, а и аз съм виждала бременни на финалната фаза с много по малки кореми, зависи от много неща.....

александра, за кое излизане говориш? с бебето ли? Аз мисля в първия удобен момент, изобщо нямам намерение да я държа в къщи до 45 дни. Естествено, зависи от атмосферните условия, как е бебка и т.н., но бих желала да си излизаме.

хоуп, аз също мисля че раждалите трябва най-вече да се изкажат по въпроса с присъствието на таткото, затова и аз не продължих , защото като нямам опит,не бих могла да изкажа наистина обективно мнение Simple Smile

А относно това кога ще пускам посетители в къщи- мисля на изписването да ги пусна да дойдат свекитата и наште (все пак наште ще дойдат от Варна, няма как да не ги пусна в къщи Simple Smile) , мойте най- добри приятелки, които също ще дойдат от Варна и само толкова, други такива изтърсаци отляво и дясно няма да пусна. А и след това, няма да пусна нито свекита  нито никой, искам сами да се пробваме да се оправим, чак ако видя че не успявам, ще извикам мама или свекито за помощ...

Продължавам да стискам палчетата- и на ръцете, и на краката и навсякъде за талисманчетата Simple Smile

# 529
  • София
Привет и от мен Simple Smile

Росита, да не ти предизвиквам излишно напреженение, но за подуването на ръцете ми хрумва да те попитам как си с кръвното? Ако имаш апарат под ръка мисля, че няма да е лошо да си го измериш 2-3 сутрини под ред след ставане от сън.

Много се радвам за талисманчетата Ния, Филип и Влади Simple Smile Дано новините от тях са все по-хубави  и по-хубави Simple Smile

Clioniki, мисля че гледах чушкопеци в Пикадили ( дано само не се бъркам с Билла, че тези дни пазарувахме и от 2-те места, с моя бременен мозък  Mr. Green)

lika, desislava_ivрадвам се че бебчетата  вървят  добре.

kelevra_79, Честит рожден ден! Много здраве и любов и през ноември голяма радост Simple Smile

Хоуп, дано скоро свършат перипетите и със здраво тати да посрещата малката душица  Hug

За излизането навън - не правя планове отсега. Мисля, че доста зависи от времето (което засега е страхотно, но знае ли се ) и от това кога ще набера смелост Crazy

За мен - започна да ме боли гърлото , т.к. всички околко мен са болни. Наблягам на мед  и лимон и стискам палци да не се разболея  Praynig

# 530
  • Добрич
Браво на нашите талисманчета,все с хубави новини да се включват мамчетата им!

Аз утре съм на последната ФМ и нямам търпение вече,че е чак следобед. Док да каже колко е голямо бебето и да спирам вече тия хапчета за задържане,че ми писна все по часовник да се храня. А и резултатите от изследванията да видя вече.

А днес си взех слинг. Много се радвам,много ми харесва и си го нося в къщи с едно мече в него. И таткото иска да го изпробва,ама още не съм му го отстъпила.

Принцес в петък би трябвало да ти вземе вече материал за изследвания. На мен ми взе само кръв и урина всъщност.А трябваше ли и секрет да изследва?

# 531
Sneakers: как ти завиждам че утре ще видиш бебчотоооо, аз се надявам другата седмица. За секрета- мисля че трябваше, на мен със сигурност ще поискам да ми вземе , че предния път имаше някви истории точно в секрета и искам да видим как е положението, ти си взе  документите за болницата, нали? Само ме е яд че другата седм няма да мога да отида на жк, ама ако видим пък преди това на уз малката ще ми е по- малко притеснително....

# 532
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Aila -   bouquet
kelevra_79 - да си ни жива и здрава миличка! Много късмет и живот и здраве, като му дойде времето да гушкаш най-сладкото съкровище!!!
Хеликаза - ужасно се радвам за Ния! Палците не сме ги пускали  Praynig
gub4eto - това за 2ра градска е абсолютно вярно и много неправилно според мен. Дано намериш подходящ лекар и се успокоиш!
krissi903 - честито ви креватче!
Doddy - честито на татито! Все така да е упорит и да взима всички изпити в живота!
Хоуп - стиснати палчета и за вашия тати! Надявам се, не е нищо сериозно  Praynig
цветка - дано те подмине!
Sneakers - благородно ти завиждам, че утре на ФМ ще се срещнете с бебчето. Пожелавам ти всичко да е нормално и да те освободят от таблетките!
за показването на бебчето - ами най-близките най-вероятно още след като ни изпишат, а познати и роднини - според обстоятелствата. Все пак наистина ще е болно време и е много относително.
за извеждането - ако метеорологичните условия позволяват, предполагам не по-късно от 10тия ден в къщи. От друга страна си мисля, че същност бебчето още в момента на изписване, вече си е взело 2-3мин свеж външен въздух ...

Спокойна нощ на всички тумбачета!   bouquet

# 533
Росита, нямаше ме и заради лютениците и заради гостите у дома, че нали мамчето имаше юбилей и се изсипаха, лели, чичовци, братовчеди и т.н. Беше лудница, но сега вече е по-спокойно. И слава Богу пак се завърнахме към ремонта и вече нещата са почти към своя край най-послеее. Сега сме на фаза боядисване, а в други ден ще идват да слагат ламината  и приключвамеее newsm44  Ще останат само някои други дребни работи, ноо и те ще станат скоро да се надяваме Simple Smile
Честит рожден ден на Келевра  newsm67 Пожелавам ти лек и безавариен остатък от бременността, леко раждане и сладки бебоци на финала Simple Smile)
Много се радвам на хубавите новини от нашите малки, сладки талисманчета. Продължавам да им стискам палци и чакам и от мамите на другите талисманчета включване с хубави новини Simple Smile
Бебчето не зная кога ще го показвам. Нашите ще го видят на изписването и веднага като се приберем, че нали сме в една къща. Брат ми, снахата и свекърите ще дойдат по някое време след това, когато им е удобно, че все пак едните са на 200, а другите на 300км. от нас. Другите -роднини, близки и приятели, по-натък, като направи поне месец може би.
А за изкарването - стига да е хубаво времето още на първата седмица ще си я свалям на двора. Пък за разходки - по-нататък, има време, ще го решавам тогава.

# 534
Момичета,надникнах в темата на Октомврийките и видях,че на първата страничка е отбелязана (вече в родили),мама Смуси (14.09),ако не се лъжа в началото беше при нас.Това няма значение...Честито на мама и нека малката Миа расте здрава,жизнена и много обгрижвана!!! Simple Smile

# 535
Добро утро от мен!
Стискам палци за нашите талисманчета и нека по-бързичко да се приберат в къщи. Praynig
Хоуп, стискам палци и за вашия тати да се оправя бързо и да ти се махне тази тревога от главата. А ти все пак не пропускай да се храниш, за да не се разболееш.
Цвети, за гърлото можеш да ползваш и Тантум верде, на мен ми помогна още в началото на бременността когато бях болна.
Относно изписването - ще бъдат най-близките ни - моите родители, свекървата и брата на мъжа ми. А ако моят брат си е в Бг и той. Иначе после не ми трябват много много да ми се мотат из краката. Единствено ще измислим схема майка да води и прибира баткото от детска. Нямам намерение да го спирам и без друго покрай бебето няма да мога да му обръщам много внимание.
Извеждането навън - тъй като си имам опит с Ноемвриййче Simple Smile при Гого постъпих така към 10-тия ден започнах да го изнасям на балкона, естествено облечен и завит като за навън. И така ден два и после го изведох за половин час и така ни тръгнаха разходките. Но нея година беше без зима (2006) и реално цяла зима сме били по разходки в топлите часове на деня (11-16ч). А сега ще е пак според ситуацията, но не прекалявайте с топлото в стаите на децата, особено мамите на момчета, повечето не обичат изобщо топло, както е при моя юнак Simple Smile

ПС Sneakers, сега се загледах в подписа ти - ами то при теб не останало много до края Simple Smile Гого го родих в 38 г.с. така че скоро ще започнат новините и от неизбързалите бебчета. Късмет на всички.

# 536
  • София
Не успях да дойда на отворените врати в Тина Киркова днес. Някой знае ли кога е следващата дата?

Следващата дата е 4 октомври, а след нея чак на 25-ти. В понеделник говорих по телефон с тях и така разбрах. Аз се записах за следващия вторник и се надявам да успея да отида, за да видя новите подобрения и въобше каква е обстановката, че никаква идея нямам.

Отделно всеки петък в Тина Киркова правят нещо като Училище за родители ... всъщност доколкото прочетох от вече посетили го, представлява статична лекция,  на която има представяне, препоръки и пр. 

Хубав и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 537
  • гр. Стара Загора
добро утро от мен... ако може да се каже, че е добро...
болката точно под лявата ми гърда се засилват още повече с лежането на ляво... през деня ми е ужастно... всичко боли... чакам с нетърпения да заспя... а тогава се появяват кошмарите... поне не ходя до ВЦ-то... а за главата ми - синусите ми са новото ми мъчение... да не говоря за всички др болки, които споделяте и вие... вече ми е на рев... остана още малко
за показването на бебууу... който дойде на изписването, ще го види... а иначе у нас/ у родителите ми/ мисля само родители, братя и сестри... други не съм планувала... а в последствие, който иска да види малкия мъж да си запише час... а и все пак е сезона на вирусите...
за излизането... зависи от времето... но за няколко минути след 15-20 ден мисля да го изкарам на терасата/ако съм у нашите/ или на двора/ ако съм на село/...
татитууу снощи ми заяви, че ще бъда у нашите до първата консултация на бебууу след раждането/която май е до 10-я ден/ и после съм щяла да се върна на село... ама хич не ми се мести постоянно... че на него му се оформят едни конференции за 2-3 дни, а от 1.11. цяла седмица няма да го има... и аз и бебуууу "само да иди си, ела си ще си играем"... smile3506

е хубав ден от мен... и с по-малко болежки Simple Smile

# 538
Здравейте и от мен. Престрашавам се да пиша за първи път. Ще ставам мама на принцеса през ноември (определили са ми термина за 14 ноември) и вече започвам да съм мъъъничко уплашена...   Embarassed Embarassed
Желая успех и късмет на всички мами...

# 539
Честити бебчета на Vili2411 и бени-вики!   bouquet

Радвам се за добрите новини за талисманчетата ни! Дано съвсем скоро всички избързали бебчета да си бъдат вкъщи  Hug Hug Hug

На Сникърс и Келевра, честит рожден ден на патерички   bouquet

Да си кажа само  Mr. Green
За казването на роднини, приятели и т.н. като тръгна да раждам – не искам никой освен мъжа ме да знае, но не знам как и дали ще стане номера. Дори и да започна да раждам, докато майка ми е на работа, остава баба ми, която живее точно срещу нашия вход, а тя винаги е „случайно” на прозореца и „случайно” знае абсолютно всичко, което се случва на нашата улица  Mr. Green

За присъствието на таткото в родилна зала – аз бях се произнесла по темата във ФБ, сега нещо не ми се пише  Whistling Само ви моля да не се хванете за косите сега заради това. Големи хора сме, всички си имаме глави на раменете и всеки решава за себе си  Peace
Лично аз съм казала на моя мъж, че нямам нищо против да е с мен в този момент, оттам нататък решението си е изцяло негово. Нито мога да си налагам мнението, нито мога да го хвана и да го влача за косата, само и само да е с мен.
Отделен е въпроса, че още не съм успяла да стигна до болницата, за да питам как стои въпроса   Whistling, но предполагам, че просто ще трябва да се плати допълнително, ако реши да е с мен и няма да има проблем.

За показването на бебето – с Михаил беше лесно, тогава бяхме в Обзор и само 2-те баби бяха с нас в началото. Беше точно на 1 месец като го доведохме за 1 ден в Шумен, видяха го най-близките ни роднини и дотам. Сега като сме си в Шумен, не знам каква ще е ситуацията, но със сигурност няма да правим цирк още от първия ден вкъщи. Роднините на мъжа ми са далеч и няма как да дойдат така или иначе  Tired Остават моите роднини, надявам се да проявят разбиране и търпение  Praynig

И последно само да ви уведомя, че упорито продължавам с моите сънища. Преди няколко нощи сънувах две дати – едната беше 4.10. и снощи мъжа ми каза, че най-вероятно тогава ще си дойде. Другата беше през ноември  Whistling

Както винаги прекалих с писането, но ще ме прощавате, цяла седмица бяхме без нет и сега наваксвам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт