Всякакви въпроси относно съдомиялните - 7

• 56 407
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
oooo не се оплаквам от етажа  Mr. Green
идеята ми беше да ви питам, за да съм подготвена за пренасянето и. Много си я уважавам съдомиялничката и не искам да и се случи нищо при транспортирането - така свикнах с нея ... че сега ми е терсене като трябва да мия на ръце ....... а съм само от една седмица без нея  ooooh!

# 451
С риск да стана досадна - не зная кой ще я пренася. Ако са хамали кажи, че машината трябва да е права задължително. Може и с въжета да я качат, а не на ръце.
Ако са приятели - те си знаят.
Дано уредиш буса, че да я возиш права.

# 452
Имам нужда от помощ!!! Една приятелка иска да си купува съдомиялна, ама евтинка. Та препоръчах и съдомиялната на майка ми, точно като на Тони. Вчера бяхме двете на благоевград и минахме през технополис, да я купува. Но там видяхме новия модел на беко: http://www.technopolis.bg/b2c/details//680540/P11110301~1/Съдомиялна-за-вграждане-BEKO-DIS-5831 Между двете няма никаква разлика, само дето бломберга е с 1 програма в повече. И така и не си купи. Та ви моля за помощ, коя според вас е по-добра? Както споменах, майка ми има същия бломберг, като на Тони и е страшно доволна, даже и с турбо сушене е! Но дали беко не е по-добра? Само едно не ми хареса в нея: няма лъч на пода и съответно като приключи програмата само изпиуква и това е. Но какво става, ако не чуе пискането... Така ще си седи, докато не забележи, че е спряла ooooh!

П.С.Тони, предполагам и ти си доволна от нея, нали? bouquet Hug

# 453
Sourcherry    Hug  мъжо и приятели ще я носят, но изрично ще им кажа да е права  Mr. Green ... инъче ще заплаша мъжо, че той ще мие чиниите.

`GHOst whisSpeRer* ~ Много съм доволна от машинката си .. пу пу ...
Имам я от две години и я ползвахме нон стоп - даже ни идваше малка защото бяхме шест човека .... и пускахме по две/три на ден Crazy
Аз я пускам вечер и я оставям да си работи и сутринта като стана я изключвам - тя си свети през това време че е свършила.
Но твоята приятелка трябва да си изясни каква съдомиялна иска - за вграждане или свободностояща .... то така как ги съпоставяте двете незнам, каква и е кухнята .. къде ще я слага
Като програми ... незнам -  аз имам две програми дето не съм ги пускала още .... а други много рядко.
Нямала съм никаква техника беко и не мога да дам мнение за тях.
За блумберга - моята кумица си купи и моята колежка в офиса също - и двете са много доволни и аз също Peace

# 454
Момичета, защо като пускам на кратката програма за 30 мин и остава една бяла течност върху чашите, опасно ли е  newsm78
Имам АЕГ и останалите програми са много дълги за 120-150 мин  #Crazy

# 455
Бялата течност подозирам, че говори за недоизплакване.
Ако след края на програмата включиш допълнително изплакване, тогава пак ли го има?
Провери.

# 456
  • Балчик
Бломберг отдавна е собственост на Беко. Не знам за сегашното производство, но преди време Бломберг се водеше една класа над Беко-то. Макар че и Беко са добри по мнение на ползватели.

# 457
Спазвате ли изискването да не слагате прибори с дървени дръжки и алуминиеви съдове?

Мия си на ръка няколкото,които притежавам и се чудех дали да не пробвам какво ще се случи,ако ги пъхна в съдомиялната.Някой пробвал ли е?

# 458
  • о`майна лунна нощ е
Дървените неминуемо поемат от препаратите. Съхнат, но съм убедена, че част от тях /препаратите/ остават в самия прибор и при навлажняване могат да се просмучат в манджите, макар и в ню-ню количество. За алуминиевите - не бях чела, че не бива да се слагат вътре. Причина? ... вероятно реакция с веществата на препаратите, но ще се радвам да споделите.

# 459
  • в матрицата
Спазвате ли изискването да не слагате прибори с дървени дръжки и алуминиеви съдове?

Мия си на ръка няколкото,които притежавам и се чудех дали да не пробвам какво ще се случи,ако ги пъхна в съдомиялната.Някой пробвал ли е?
Да, аз Mr. Green Дървени шпатули мия редовно в нея - до сега нищо им няма, вече 5та година

# 460
  • София

Алуминия става на петна. За дървото зная, че поема от препаратите и някои се оплакаха от счупени дъски.

# 461
Благодаря ви, момичета!!! Била съм в тях и няма значение каква ще е, а и каза аз да й разбера, каквато и да е, ще е доволна. Като знам колко време събираше парички жената... А ако знаете как постоянно затъпявах продавача... Гола вода е, нищо не разбира горкичкият. Но поне обслужването е по-добро, отколкото в техномаркет. Whistling

# 462
Дървото е порест материал, който при машинното миене задържа от водата и препарата.
Няма да ме заболят ръцете - мия си дървото на ръка.

За алуминиевите съдове - или почерняват, или стават на петна и силно избеляват. Затова пак мия на ръка.
 Всъщност алуминиеви съдове не ползвам. Само един тиган от тефлон с алуминий по дръжката.

# 463
Sourcherry    Hug  мъжо и приятели ще я носят, но изрично ще им кажа да е права  Mr. Green ... инъче ще заплаша мъжо, че той ще мие чиниите.

`GHOst whisSpeRer* ~ Много съм доволна от машинката си .. пу пу ...
Имам я от две години и я ползвахме нон стоп - даже ни идваше малка защото бяхме шест човека .... и пускахме по две/три на ден Crazy
Аз я пускам вечер и я оставям да си работи и сутринта като стана я изключвам - тя си свети през това време че е свършила.
Но твоята приятелка трябва да си изясни каква съдомиялна иска - за вграждане или свободностояща .... то така как ги съпоставяте двете незнам, каква и е кухнята .. къде ще я слага
Като програми ... незнам -  аз имам две програми дето не съм ги пускала още .... а други много рядко.
Нямала съм никаква техника беко и не мога да дам мнение за тях.
За блумберга - моята кумица си купи и моята колежка в офиса също - и двете са много доволни и аз също Peace

Тони, я кажи, отгоре душчето пластмасово ли е на твоята. Таам, където е втората перка и нагоре продължава една пластмасова тръба, нали? На майка ми е така и тази в технополис също, ама преди бях виждала една която душчето си излизаше от тавана и там беше вдлъбнато навътре. Притеснява ме, да не са ги променили Thinking

# 464
  • Пловдив
моята е електролукс , но въпреки това ако имах повече място бих заложила и аз на Беко Simple Smile) - просто това ми е останало като спомен,когато търсих- тук в форумаа мнооого ги хвалеха дамите, имам други ел. уреди на марката и мога да кажа, че се държат много добре...

Общи условия

Активация на акаунт