Бургаски сладки коремчета - 3 тема

• 33 808
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Добро утро!

Аз пак не можах да спя, че ме боля зъба, който ми правиха и венеца  #Crazy
Дано ми мине по някое време, че ми писна вече.
Желая спокоен ден на всички ни!

# 406
Здравейте момичета,
редовно ви чета, но реших да се включа към вашата групичка, тъй като и при мен възникна казус с болничните листове и бих помолила препатилите мами за съвет. С две думи на 32 г. , първа бременност, в 28 г.с., наблюдаващ лекар доктор Миринчев. Въпроса ми е може ли да се издаде болничен лист със задна дата от 2 седмици, от 02.10.2011 до 16.10.2011 и къде евентуално. При мен проблема възникна, тъй като доктора беше в отпуск и не бях наясно въобще , че трябва да търся друга ЛКК, сега отказват да ми издадат с такова закъснение болничен лист и ако евентуално има такава ЛКК, трябва ли ново направление от ЛЛ за този болничен лист.

# 407
Добро утро мамчета   Hug
Вчера беше съдбоносен ден за мен  newsm44
Минах на първият си преглед при д-р Георгиев в Девата и вече мога да ви се похваля  
В 7 г.с имам сърчицееееееее не само точица и съм безумно щастлива.  newsm44
Но в живота понеже няма идеална ситуация и няма пълна радост доктора ми откри и 6 см. киста в левия яйчник  Thinking.Увери ме,че няма място за притеснение и че е вероятно с бременността да се изчисти и да не се наложи интервенция.
Прегледа ми при Георгиев мина с такава лекота,с усмивка под формата на лека шега.....накара ме да се почуствам спокойна,сигурна....предразположи ме да споделя всичките си първоначални притеснения,даде ми изчерпателни насоки и съвети.До сега не съм се чувствала толкова спокойна при доктор.Говореше ми в множествено число за моята бременност,каза ми че НИЕ/аз и той/ имаме мисия и тя на този етап е да съхраним тази заченка  до третия месец,а след това ще видим как ще продължим......но,това е само първият ми преглед?!!!!!?
Приветствам на новите мамчета pepsun_ /nansi84   bouquet
pepsun_  интересувала съм се за йога за бременни в Бургас,оказа се,че няма.Моя позната посещаваше стандартна йога,като пропускаше някои от упражненията.Аз също имам желание да посещавам подобен курс.
nansi84 болките в долната част на корема,подобни на МЦ са нещо нормално за този етап от бременността ти стига да не са много силни,режещи и придружени с кървене.
За избора на лекар погледни в сайта има достатъчно коментари,които могат да ти помогнат да отсееш няколко и да провериш при кой ще се чувстваш най-добре ти самата.

# 408
Добре дошла и на новата мама от днес ani_mih smile3525.

Не мога да ти помогна с болничния, но мисля че ще е доста трудно да ти се издаде болничен лист със задна така, защото ЗК така е стегнала лекарите последно време. Ти си почти като мен Simple Smile и аз съм на 32 г. в 29 г.с. В момента работиш ли или си в болничен?

# 409
В болнични съм от 01.06.2011, прокървих в 8г.с. и бях хоспитализирана за 3 дни в болница "Дева Мария" и от тогава в болнични непрекъснато.

# 410
Добро утро Simple Smile
Poly_77 много се радвам за теб. А за кистата аз също имах, но Георгиев ме успокои че няма как да навреди на бебето и най-вероятно ще се изчисти Simple Smile. За упражненията и аз се замислям вече за подобен курс, защото движенията са важни и без тях имам ужасни болки в кръста а и се чувствам зле.
januari - за болница да Дева Мария ще е. Относно раждането предпочитам нормално, но ако се налага секцио това ще е. Има време до тогава, но не мисля че ще си променя мнението.

Успешен ден! Simple Smile

# 411
Добро утро Simple Smile
Poly_77,честито и от мене,аз сащо си ходя на профилакти4ни прегледи при Георгиев и сам много доволна от него и мисля за напред пак там да си ходя,просто мисля 4е сега е прекалено рано за преглед няма да се види нищо,а относно болките ми те не са постоянни появяват се и изчезват дано всичко е нормално другата седмица ще си запазя час при Георгиев.На всички ви пожелавам хубав и спокоен ден Simple Smile

# 412
Здравейте,момичета. Laughing
Бонбонче,силно ти желая да нямаш повече болежки и притеснения. Peace
ani_mih,добре дошла при нас и лека бременност. PeaceОтносно болничният силно се съмнявам да ти го издадат с толкова късна дата.Трябвало е да се обърнеш към ЛЛ и да се обадиш на Миринчев.Питай в ето тази тема,там момичетата ще ти помогнат с консултация:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616150.90
Poly_77,много се радвам.Честито.А за кистата не го мисли,ще те следи добър специалист с опит.Често явление са тези кисти и ако не нарастват с бременността и се следят всичко и под контрол. Peace
Оле,забравих да пиша за мен. CrazyХодих на консултация днес при Миринчев и учудващо нямаше нито една пациентка пред кабинета.Хубавото е,че подраних с 30 минути и веднага влязох.Прегледа беше кратък и стандартен-мерене на тегло,кръвно налягани,гледане на ехограф и водене на странен диалог продиктуван от интересния хумор на доктора.Качила съм 1кг,което за мен беше изненада,но и кантара вкъщи потвърди.Значи общо съм качила само 5 кг от началото на бременността,а аз си мислех,че са двойно повече.Кръвното е нормално за мен-110 на 80.Този месец няма изследване.Предупреди ме следващата консултация да отида гладна,защото ще ми пусне вторите изследвания и антителата.Разбрахме се да си запиша час и за 26-ти този месец за да ми продължи болничният.Сашето риткаше,и така. LaughingА да-Миринчев каза,че се е разположил по дупе,ама това не значело,че след малко нямало да се обърне по глава и после пак по дупе.Още е рано да го мисля,нали?Само да се кротне малко,че вътре в мен е направо висша акробатика. Laughing
Момичета,за съжаление отпадам за срещата утре,което пък не е лошо-ще може и друг да се изкаже. Crazy WinkЯжте и говорете и заради мен.Чакам снимки и отчет.Весело изкарване,ей. Hug

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 11:07 от deyzi

# 413
Моята позната е посещавала курса по йога на ул. Булаир до химическото.Ако искаш мажем да се уговорим и да ходим заедно.Ти ще идваш ли на срещата утре?
Момичета ако има някоя,която живее във Възраждане мога да я взема с колата за срещата в Славейков???

# 414
Съгласна съм Simple Smile ще се разберем утре на срещата, защото мисля да дойда.

# 415
  • Бургас
Имаме резервация за утре 11ч., за пицария "Каристо",  на мое име- Гергана Которова
Масата е за 10 души, но и повече да дойдат, предполагам че ще реагират на момента

Аз бях на преглед при Миринчев, всичко е наред  Laughing

# 416
Може ли малко упътване как се стига до тази пицария Каристо Simple Smile

# 417
  • Бургас
Може ли малко упътване как се стига до тази пицария Каристо Simple Smile

Откъде ще идваш, за да знам откъде да започна  Laughing

# 418
Хахах да де  Embarassed Ами от центъра ще идвам по принцип Simple Smile

# 419
  • На морето!
Дейзи, странният хумор на Миринчев е повод за диалози и при нас.
Аз също съм на ЖК на 26ти, рано сутринта. Тогава съм решила твърдо да го помоля да ми обърне монитора, за да видя бебето. На теб той казва ли нещо за пол, защото при мен е тема, която подминава много успешно всеки път.  Crazy
За утре, може да мина да ви видя, ще имаме майстори у дома и от това кога ще приключат зависи моето свободно време. Но ако майка вземе детето ще съм свободна и ще намина.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт