София МЛАДОСТ (17)

• 87 188
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Дано, Лени, дано утре и ние да осъмнем с топло, че ...  Cry

# 91
  • София
И в Младост 4 няма парно Peace
Момичета, знаете ли съдбата на Колев и Колев до Била? Беше затворен, уж за ремонт....та, отворен ли е или го няма?Искам ботуши за децата, другаде не знам на близо....освен на Пътеките.

# 92
Не, Бърди, не съм във втора част. Желая ви скоро да се стоплите. Simple Smile

# 93
  • София
Аз днес купувах детски ботуши в Булдозер в РУМ-а.

Не, Бърди, не съм във втора част. Желая ви скоро да се стоплите. Simple Smile

Благодаря  Grinning

# 94
И аз щях да препоръчам булдозера в РУМ-а, и ако ви се размотава в МОЛ-а на Цариградско или в Сердика. Миналата година открих, че на намаленията хубави обувки от добри марки са на цената на К и К, а качествата са несъпоставими. Оттогава или пазарувам булдозер - нямат вид много, но са здрави или пък правя един набег и обичайно се сдобивам с каквото ми е нужно.
Бърди, дано наистина се стоплите миличко  Hug, чак ми дожаля за бебуха да мръзне в тоя студ, на малчо вчера ръчичките му бяха ледени, хем той принципно си ходи гол откак се е родил.

# 95
  • София
И Мая все ходи леко облечена, а пък ръцете й сега са като ледчета, като ме гушне на врата и подскачам.
Топло още няма ... Има ли смисъл да звъня в Топлофикация?

# 96
И Мая все ходи леко облечена, а пък ръцете й сега са като ледчета, като ме гушне на врата и подскачам.
Топло още няма ... Има ли смисъл да звъня в Топлофикация?

Да, обади се и питай. А после виж кой поддържа абонатната ви станция. Миналата година при нас бяха врътнали кранчето оттам. Цял квартал има парно само трите ни входа, обединени в обща абонатна- не.

# 97
  • София
От нещо такова се опасявам и аз.

# 98
здравейте!
сещате ли се за някой дом в района на младост, в който имат нужда от детски 2-3г. и за големи 150см дрешки и обувки?

# 99
  • София-Младост
Момичета, някакви отзиви за алерголог в 25-та поликлиника?

# 100
аз съм в Младост 4 бл. 463 и вчера към 15:00 пуснаха парното и сега е суперр  Peace

# 101
Момичета, някакви отзиви за алерголог в 25-та поликлиника?

Аз съм ходила при Цанка Иванова (или Илиева) не си спомням много добре името. Не е лоша жената, но при мен си беше рутинен преглед и изследване за упойки.

# 102
аз съм в Младост 4 бл. 463

И аз  Mr. Green

Ала-бала, аз съм ходила на алерголог там и не съм доволна. Не си спомням името на лекарката - дребничка, слаба, с черна коса.

# 103
здравейте!
сещате ли се за някой дом в района на младост, в който имат нужда от детски 2-3г. и за големи 150см дрешки и обувки?

ninochka преди време в 19-то ОДЗ в Младост 2 имаше седмична група и доста от дечицата бяха от социално слаби семейства - тогава набираха дарения за там. Ето ти адрес и телефони - звънни и питай (ж.к. "Младост" 2 до бл. 231 Тел: 8849034 ;8841134). Другото за което се сещам е към Окръжна болнца - той си е наистина дом за деца Надежда - ето ти и негови координати (Невена Георгиева, Адрес: гр. София, ж.к. Младост 1, бл. 30-31, Телефон: 874-91-21 ). Също можеш да попиташ какви са дечицата в момента там. Навремето съм носила дрешки и играчки - радваха им се.

Ала-Бала не бих рискувала точно с алерголог в 25-та и изобщо, в която и да е поликлиника, ако нямам поне няколко отзива за него и то от познати. Препоръчвам ти д-р Мария Стаевска от Алергологията към МА или Милева и Мустаков - имат кабинет на една от пресечките на бул.Прага или поне в някоя по-голяма болница. Както и в Младост се сещам за Грийнберг - звънни и питай дали и в кои дни имат алерголог.

Бърди, звънни според мен, със сигурност в района вече има парно, другия вариант вече са ти го подсказали момичетата - да не би вашата абонатна да не е пусната?

# 104
  • София-Младост
Благодаря ви момичета, отпада тогава 25-та поликлиника, просто една позната ми похавли там лекарка, но не помня името.
Ходихме при Мустаков лятото, но той приема само платено, а сега имам направление. Проф. Милева също е там платено, доста висока такса обаче взима...
Звъня в МА, ще се опитам при д-р Стаевска да да запиша час, че каката влачи една уртикария вече цяло лято и пак избиха пъпки  ooooh!

За парното и аз съм в Младост-4, снощи тръбите бяха студени, предната вечер едната леко се затопли...не храня големи надежди.

Общи условия

Активация на акаунт