Оракулските карти на Мадам Ленорман - тема 8

• 52 818
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Писанка в съновника едно от обясненията като сънуваш прилеп е тайнстено предложение. така като ти гледам картите може и ещо такова да ти се случи Simple Smile При мен обикновенно сънищата не са свързани със случки наследващият ден, може да се случи и след есец или два.

# 601
Писанка
За дневните ти карти не мога да коментирам, но сънищата май ме бива Simple Smile
Сега като се замисля, много често преди няколко седмици ми се падаха духовни прозрения и "видения" в картите и наистина от известно време не спирам да сънувам. За последната седмица два пъти сънувам вълци и кучета, които обаче не са зли а ме следват и помагат.

Прилепите според мен са или хора, които ще опитат да ти навредят по някакъв начин с "хапливи думи и действия" или не знам защо може би асоциацията ми е неправилна, но преди време бях чувала един приятел от нигерия да разказва, че там са разпространени вуду магийте и прилепите.

"Хвърчат ли покрай теб прилепи, значи си предприел опасно или несигурно действие. Уловил ли си насън прилепи, значи ти предстои да постигнеш сериозни печалби и да победиш страховете си. Изплашиш ли се много или видиш в съня си прилеп, значи не трябва да вярваш дори и на приятелите си. Ако не се изплашиш от прилепа в съня си, значи ти предстои тайнствено предложение." това го пише в он лайн съновника.
Ако ми разкажеш по подобно може и по адекватна да съм. За да не е спам може и на лично, но не вярвам някоя от момичетата да се разсърди Wink

# 602

ади да не е само спам туко що ме вдъхнови да изтегля 6 карти пак със същия въпрос "ще се видим ли тая седмица"  Joy

звезди, писмо, сърце, кула, лисица, дете
допълнителните карти бяха мъж, куче и луна

Аз имам малко по друго виждане на твоите карти. Сори, Санитка, на мен не ми се виждат много обещаващи... Кулата винаги ми е показвала една затвореност в себе си, няма показност на чувствата, а точно обратното; в твоя случай ще има временни емоционални колебания, най-вероятно от получаването на съобщение, засягащо сърдечните дела, безпокойство, породени от факта, че мъжа е капризен и податлив на чужди влияния....

# 603
Миренка  Hug мерси Simple Smile
Ще видим какво ще стане, дано пък е нещо хубаво, че толкова години - време ми е и на мен нещо хубаво да ми се случи  Embarassed

# 604
Нещо не мога да намеря подредба за сънища, затова си метнах 5- те карти с въпрос, да ми покажат какво е значел този сън и тези прилепи.

Паднаха се 8 гроб, 30 лилии, 16 звезди, 27 писмо, 5 дърво....34 риби и 14 лисица
Звездите знам, че показват някакво шесто чувство, сънища, на който трябва да обръщаме внимание. Сама си се падна там, не съм теглила сигнифактори. Писмото със дървото, четох някъде че зтачи и spiritual mеssage-  демек духовно, свръхестествено съобщение.
Но въпроса е какво иска да ми каже, това съобщение? помощ от приятел искам, помагайте  Rolling Eyes

Като цяло картите казват да се обърне внимание на здравето, поне за мен.... Дървото и лилиите говорят за емоционален проблем, за болка, която носим в себе си....Писмо и дърво е съобщение за здравословен проблем, или за това, че има болен млад човек, Рибите също се отнасят към психиката, освен към бъбреците....

# 605
Нещо не мога да намеря подредба за сънища, затова си метнах 5- те карти с въпрос, да ми покажат какво е значел този сън и тези прилепи.

Паднаха се 8 гроб, 30 лилии, 16 звезди, 27 писмо, 5 дърво....34 риби и 14 лисица
Звездите знам, че показват някакво шесто чувство, сънища, на който трябва да обръщаме внимание. Сама си се падна там, не съм теглила сигнифактори. Писмото със дървото, четох някъде че зтачи и spiritual mеssage-  демек духовно, свръхестествено съобщение.
Но въпроса е какво иска да ми каже, това съобщение? помощ от приятел искам, помагайте  Rolling Eyes

Като цяло картите казват да се обърне внимание на здравето, поне за мен.... Дървото и лилиите говорят за емоционален проблем, за болка, която носим в себе си....Писмо и дърво е съобщение за здравословен проблем, или за това, че има болен млад човек, Рибите също се отнасят към психиката, освен към бъбреците....

# 606
Миренка  Hug мерси Simple Smile
Ще видим какво ще стане, дано пък е нещо хубаво, че толкова години - време ми е и на мен нещо хубаво да ми се случи  Embarassed

Дано, дано, че аман!  Hug

# 607
Писанка
За дневните ти карти не мога да коментирам, но сънищата май ме бива Simple Smile
Сега като се замисля, много често преди няколко седмици ми се падаха духовни прозрения и "видения" в картите и наистина от известно време не спирам да сънувам. За последната седмица два пъти сънувам вълци и кучета, които обаче не са зли а ме следват и помагат.

Прилепите според мен са или хора, които ще опитат да ти навредят по някакъв начин с "хапливи думи и действия" или не знам защо може би асоциацията ми е неправилна, но преди време бях чувала един приятел от нигерия да разказва, че там са разпространени вуду магийте и прилепите.

"Хвърчат ли покрай теб прилепи, значи си предприел опасно или несигурно действие. Уловил ли си насън прилепи, значи ти предстои да постигнеш сериозни печалби и да победиш страховете си. Изплашиш ли се много или видиш в съня си прилеп, значи не трябва да вярваш дори и на приятелите си. Ако не се изплашиш от прилепа в съня си, значи ти предстои тайнствено предложение." това го пише в он лайн съновника.
Ако ми разкажеш по подобно може и по адекватна да съм. За да не е спам може и на лично, но не вярвам някоя от момичетата да се разсърди Wink

То не си спомням на 100 процента съня, но помня че имаше ужасно много прилепи, ама навсякъде. малки, бебета, големи, всякакви размери. Криеха се под легла, под маса..но и хапеха. Аз си седях някъде с някакви хора и те ни хапеха. Само си спомням как седя на една маса, те по земята и от време на време скокнат, хапнат и избягат  Laughing. Но не помня дали ме беше страх и определено не съм ги пипала или убивала. Висяха си  Laughing...супер странен сън.

Четох за прилепите това от съновника, но аз много не вярвам на сановника, защото то един сън си има история, не е просто " ако сънуваш прилеп...това и това ще се случи''.

Иначе четох че се свързват с нощта и са застрашен вид. Много са добри за човечеството, много са важни и не са лоши животни. макар в някой култури да ги имат за лоши.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 17:44 от pisankata

# 608
Едно момиче ме помоли да й метна карти...какво я очаква във финасов план за един месец напред.

Изтеглих това

32 луна, 28 мъж, 34 риби(сигнифактора), 4 къща, 10 коса.......24 сърце и 36 кръст

Аз ги виждам така нещата, като че се надяваш да получиш някакви пари от мъж, може би ти е шеф. Трябват ти за вкъщи или може да очакваш пари от мъжа ти, той да трябва да взима пари и да помогне в къщи. А може и от някакъв имот да трябва да взимате пари. Но с тази коса, не ми харесват нещата. Мисля че положението няма да е добро. А и допълнителните карти сърце и кръст, значи сърдечни проблеми, притеснения. Явно ще си доста притеснена, за тези пари.

Момичета кажете и вие, какво мислите, че така като гледам на друг се притеснявам, да не подведа жената  Rolling Eyes.

И още една за същото момиче' ще се оправят ли отнощенията и с мъж'

10 коса, 24 сърце, 16 звезди, 28 мъж, 15 мечка........8 ковчег, 21 планина

Разделили сте се, той е наранил сърцето ти. Таиш надежда, нещата да се оправят, той да стане по сигурен и стабилен. Края е дошъл, но може да има ново начало, но няма да е никак лесно, ще е доста трудно, нещата да се оправят.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 13:34 от pisankata

# 609
И за мен една;

Ще срещна ли интересн мъж до една седмица/скоро?

30 лилии, 24 сърце, 29 жена, 1 конник, 36 кръст       12 птици ( и по една обяснителна към всяка карта изтеглих)
4 къща,   28 мъж,    33 ключ,   35 котва,   27 писмо      14 лисица

Виждам пак писмото, което ме е наранило, проблемите свързани с лукавството и начина по който разбрах всичко.
Но пък пред мен този път илизат хубави карти. Ключа явно ми показва, че силата е мойте ръце и колкто по бързо се откъсна от спомените, толкова по бързо ще дойде нов човек в живота ми. Явно ще срещна някой сериозен, по възрастен от мен мъж, който е улегнал. лилии+сърце го дават като зряла връзка....а даноооо

# 610
Писанка Хубави са картите, но тези птици, които са знак за малки проблеми и тази лисанка под тях малко ме притесняват. Иначе този конник според мен показва, че има някакво движение и наистина ще се случи нещо Simple Smile Пожелавам ти наистина да е хубаво и сериозно.
Аз до сега не съм правила такава подредба и сега реших да пробвам твоят метод. Въпроса ми е дали мъжа Х изпитва чувства към мен ето какво ми се падна:
35 котва 18 куче 36 кръст 7 змия 9 букет         16 звезди
3 краб     5 дърво 21 гора 22 път 25 пръстен    23 мишки

Аз си мисля, че му е хубаво с мен, приемаме като приятел, но нещо го притеснява и се колебае....

# 611
Едно момиче ме помоли да й метна карти...какво я очаква във финасов план за един месец напред.

Изтеглих това

32 луна, 28 мъж, 34 риби(сигнифактора), 4 къща, 10 коса.......24 сърце и 36 кръст

Аз ги виждам така нещата, като че се надяваш да получиш някакви пари от мъж, може би ти е шеф. Трябват ти за вкъщи или може да очакваш пари от мъжа ти, той да трябва да взима пари и да помогне в къщи. А може и от някакъв имот да трябва да взимате пари. Но с тази коса, не ми харесват нещата. Мисля че положението няма да е добро. А и допълнителните карти сърце и кръст, значи сърдечни проблеми, притеснения. Явно ще си доста притеснена, за тези пари.

Момичета кажете и вие, какво мислите, че така като гледам на друг се притеснявам, да не подведа жената  Rolling Eyes.

И още една за същото момиче' ще се оправят ли отнощенията и с мъж'

10 коса, 24 сърце, 16 звезди, 28 мъж, 15 мечка........8 ковчег, 21 планина

Разделили сте се, той е наранил сърцето ти. Таиш надежда, нещата да се оправят, той да стане по сигурен и стабилен. Края е дошъл, но може да има ново начало, но няма да е никак лесно, ще е доста трудно, нещата да се оправят.

За отношенията с мъжа - не мисля че ще се оправят. Момичето е много наранено с "разбито" сърце заради срещи с високопоставен човек, или човек с положение, мисля че бизнесмен. Срещите са вечер и в "затворен" кръг Тя мечтае за него въпреки обидата и болката, но ковчега и планината говорят за безизходността на моментното положение. Според мен скоро ще се умори, дори да не се осовободи от влиянието и чувствата си, емоциите й ще претърпят "малка" смърт и разочарование. Планините са невъзможност за движение, пречки и блокади на пътя.

# 612
И за мен една;

Ще срещна ли интересн мъж до една седмица/скоро?

30 лилии, 24 сърце, 29 жена, 1 конник, 36 кръст       12 птици ( и по една обяснителна към всяка карта изтеглих)
4 къща,   28 мъж,    33 ключ,   35 котва,   27 писмо      14 лисица

Виждам пак писмото, което ме е наранило, проблемите свързани с лукавството и начина по който разбрах всичко.
Но пък пред мен този път илизат хубави карти. Ключа явно ми показва, че силата е мойте ръце и колкто по бързо се откъсна от спомените, толкова по бързо ще дойде нов човек в живота ми. Явно ще срещна някой сериозен, по възрастен от мен мъж, който е улегнал. лилии+сърце го дават като зряла връзка....а даноооо

Както си говорихме с тебе мисля че нещо е на път и то нещо хубаво. Тук вече не съм сигурна дали е стария мъж, по-скоро ми се вижда като нещо ново. Само това писмо с кръста и лисицата. Не знам не искам да казвам лоша дума, но като свържа всичките гледания за този въпроси все ми се струва, че ще изникне неочаквано пътуване заради нещо не до там хубаво, на което ще срещнеш интересен мъж. Но може и да бъркам

# 613
Юджийн след вечеря ще коментирам и теб Simple Smile
А как разбирате комбинацията котва+лилии ?

# 614
Санитка може би ако е в цяла подредба може да се навърже с нещо котва+лилии, незнам за какво става въпрос, но според мен ако е свързно с работа ще е благополучие в работата. По-дебре май да пуснеш подрредбата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт