Оракулските карти на Мадам Ленорман - тема 8

• 52 810
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
А възможно ли е да се държи просто по-студено и да те приема като приятел . Иначе и аз мисля, че е някой по-възрастен финансово стабилен и малко потаен.

# 631
Еми то нямаме контакт, не поддържаме, затова не мисля че ме приема като приятел. преди може би, но сега по скоро не му пука въобще, не изпитва нищо към мен. Само дървото не го разбирам.

То твоята подредба, някакси ми  много трудно да я разгадая. Защото кучето и кръста е човек на който може да имаш доверие. Пръстена и букета, щастие....само тази метла не я разбирам. Някакви ядове, ще се ядосваш за нещо. И ключа и детелината са си щастие.

Но никъде не виждам среща, от тези карти, по скоро ми показват на мен като характеристика на връзката ви. Че сте приятели, може да разчитате един на друг, но има и ядове/нерви.
По някой път картите не показват това което ги питаме, а те каквото си искат, така че на мен тази комбинация, ми е за друг въпрос.

# 632
Да и аз съм го забелязала. А и си мисля, че понякога задаваме един въпрос но дълбоко в себеси като се притесняваме за друго те по-скоро отговарят на притесненията ни Simple Smile Иначе твоето дърво и аз не го разбирам . Да не би да показва че в момента ти си дълбоко в себе си притеснена? незнам нямам идея.....

# 633
Момичета въпроса е дали ще потръгне работата с ккоято съм се захванала? Понеже за работа не съм теглила карти и ми е по-объркано.
1 конник 12 птици 27 писмо 26 книга 7 змия 10 коса 14 лисица
Аз си тълкувам нещата така (да уточня захванах се с една фирма от друг град) Ще имам проблеми, заради някакво писми свързано с документи може би и проблема ще е с жена. Косата обаче незнам как да я тълкувам като успешно подписване на договор или някакъв край и някакви интриги има около работата.

# 634
Хайде и от мен няколко карти с въпрос -Какви ми предстои с господина с който имам отношения

3кораб +35Котва+33Ключ+8 гроб+15 мечка

Благодаря ви сладурки ....

# 635
Азади ми на теб си ти излиза пътуването в чужбина Simple Smile Според мен там ще имаш някакъв успех по-скоро професионален, но този ковчег с мечока ми говори за раздяла Sad Дано аз да греша нека и другите си кажат мнението Simple Smile

# 636
Азади ми на теб си ти излиза пътуването в чужбина Simple Smile Според мен там ще имаш някакъв успех по-скоро професионален, но този ковчег с мечока ми говори за раздяла Sad Дано аз да греша нека и другите си кажат мнението Simple Smile

абе ти няма ли да си разчистиш пощата??

# 637
Изтрих писмата Simple Smile Да ви питам имам някакво странно усещане цял ден, но не е приятно. има ли подредба, която да ми покаже какво е това усещане дали е някакво 6-то чувство и за какво са тези притеснения?

# 638
Направих подредба за една приятелка:

Иска да разбере какви са и отношенията с мъжа, работата и парите.

Надява се ще помогнете, че аз тези дни зациклям....

# 639
Щом подредбата започва с кръст, значи не трябва да се гледа по тази подредба. По добре и хвърли утре отново, днес недей.

# 640
Цяла седмица редях карти дали в събота ще се видим, но нито се видяхме нито си писахме  Cry Толкова ми е тъжно днес..... Все си мислех, че може да стане нещо хубаво.....

# 641
Здравейте с днешна дата..
Пускам една подредба за мен в която искам да разгледаме всеки един аспект в живота ми../ работа- безработна съм/ ,отношения -мъж -жена, финанси,С две думи всичко.
Ще съм ви благодарна ако се включите момичета.
 хубав неделен следобед на всички!

# 642
днеска сте безкрайно тихи  и кротки момичета

# 643
azadi утре ще се включа, че сега ми е бръмнала глава.

На най първо четене виждам че се намираш в дома на парите, а те в дома на конника. Явно очакваш някакви пари да получиш, но пък конника се намира в дом на 11 и ще има някакви ядове, може би просто ще има забавяне на пристигането му. Също не ми харесва че 9 и 10 са огледални и се намират в на другия дома, явно нещо не си щастлива, има нещо което те тормози. Мъжа се намира в дом на змия, тя в дом на лисица, име нещо гнило, дали няма друга жена...има нещо измамно в него, не ми харесва  newsm78. Утре повече, съжалявам  Hug.

Жени без такива отчайващи постове, ще ти пише, всичко ще се нареди перфектно  Hug.

# 644
Впрочем сега като го написах това се замислих дали пък не се вижда с друга. И си теглих едни карти:
27 писмо 22 път 18 куче 13 дете 33 ключ  2детелина 35 котва
Това писмо дали означава че си пиша с друга? Никъде не ми излиза жена надявам се че съм само аз в живота му сега
другата е в работата Wink

Общи условия

Активация на акаунт