Оракулските карти на Мадам Ленорман - тема 8

• 52 801
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Ако ги гледам буквално ще разбереш, че някой ще се жени, та и бременее вече  Mr. Green.
Ама в случая надали това ще разбереш, макар че за дневни карти, без въпрос, не е изключено.

Може би ще имаш контакт с този мъж, дали обаче тук пръстена не показва кръговрата..незнам...но ще има някаква добра и искрена промяна.

Пиши утре какво е станало, защото така като не даваме обратна връзка и незнам дали въобще познаваме нещо или си фантазираме само.

Азади мила, кажи и ти, има ли нещо вярно от нещата който писахме или сме за бой  #2gunfire.

# 676
Писанка днес на братовчед ми му се роди дете, а дали ще има и друго което е по-пряко свързано с мен ще ви кажа утре Simple Smile Но нищо чудно да е било точно това   Wink

# 677
А така, това е новината, картите си го показват.
Мисля че това ще е най интересното от деня ти, дано да бъркам  Rolling Eyes.

# 678
Здравейте с днешна дата..
Пускам една подредба за мен в която искам да разгледаме всеки един аспект в живота ми../ работа- безработна съм/ ,отношения -мъж -жена, финанси,С две думи всичко.
Ще съм ви благодарна ако се включите момичета.
 хубав неделен следобед на всички!

Намираш се в дома на парите, очакваш някакви пари, но е има проблем с тях или ще се забавят. Трябват ти за нещо свързано с къщата или някой от вас, като че ти трябват, за да отидеш на някаква среща...тук малко ми е объркано дали от срещата се надяваш да паднат паричките или ти трябват парички за тази среща, за да можеш да отидеш. Но това събиране/ тази среща не ми харесва. Ще научиш нещо лошо за някое детенце, но нещата с него ще се оправят, не се притеснявай. Ще научиш някаква тайна от някой мечок, която може би си очаквала, но те е гризяла от вътре. Надявала си се да не е истина...тази тайна ще те нарани и ще се чувстваш самотна. Някой приятел ще се опита да те изкара от облачното настроение и да промени нещата. Промяната несъмнено ще дойде и ще почувстваш отново топлинка в сърцето си.

Любовта..мъжа ме притеснява, имам чувството че има друга жена и то доста хитра. Някакво писмо ми се появява, дали ти няма да получиш някакво писмо и да разбереш всичко за тяхната връзка...но всичко ще е по доста хитър начин.  newsm78. Това ще доведе до тоталния край, който ще бъде трънлив и тежък. за теб. Но в крайна сметка всичко ще се оправи, слънцето ще изгрее и на твоята улица, както се казва, всичко лошо ще се изчисти и ще мине, но ще трябва време.

Ама аз не съм добра на тези подредби, дано да бъркам  Hug

Да дам и аз отчет...
Ами получих едни пари ,които не очаквах, но запълних някоя дупка с тях..
Действително за да ги получа имаше среща:))), не интимна , служебна беше
Научих,че племенниците и двамата са болни- отново позна Писанке:))..
Другото всичко е мъгла и нерви ...
Не знам как е господина, не се обажда , не се търсим  ..... Само като се сетя за него и ми идва да му резна достойнството без замах..
Толкова ме е яд ,че немога да си намеря място.. По- точно е смесица от чувства... Яд, обич..

# 679
Азади - говори ми душе. И аз така... нервно и ядосано ми е по същата причина

# 680
Момичета аз днес теглих за това ще ми се обади ли днес и после ще се видим ли утре - абсолютно едни и същи карти, с абсолютно същата последователност - за първи път ми се случва - някой нещо ще каже ли Simple Smile))

Пътища, куче, слънце, парк, сови и ключ отучняващи книга, звезди, луна конник

# 681
Санитка  Възможно ли е да ти се обади днес и да те покани утре да се видите и затова да е получава така?
  Wink Макар че тези птици малко ме притесняват ще има някакво проблемче за изясняване
Аз сега попитах дали ще се задълбочат нещата ежду нас и ми се паднаха
11 метла 10 коса 19 кул 1 коник 8 ковчег допълнителни 30 лилии 24 сърце и 6 облаци
Аз ги тълкувам така нещата : 11 и 10 го знам като скандал за имот ( но ние нямаме такъв общ и няма как да се скараме) така че го приемам като скандал само 19 и 1 го знам като бързо издигане в кариерата за мъж, може би сега се е отдал на работа и е слага край , но все пак има чувства и сексуално привличане и се колебае.
Сега очаквам и вашето мнение за тълкуването ми Wink

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 18:42 от jeni27

# 682
sanitkata съм Wink м ти па къде ги видя тия неща  newsm78
Според мен ще се скарате, а метла и коса е почивка след скарване Simple Smile А при мен коса и кула е някакво заболяване. Кула и конник = официален куриер, както казах и преди кулата за мен символизира предимно административни сгради и официални лица, когато не е в смисъла на здрава опора във взаимоотношенията. Изпитва някакви чувства към теб, но и проблеми има  newsm78 знам ли объркана работа.

А не знам дали ще ми се обади... нещо изчезна и се притеснявам Wink

# 683
хахаха май напоследък картите ни показват какво искаме а не какво ще се случи Simple Smile Иаче има време може и да звънне Wink Praynig

# 684
метла и коса е караница/ядове и край. кулата днес четох че за взаимоотношения е изолация, независимост, самота, а с конника го разбирам като че това наближава и ковчега го доказва. ще има край.
Keywords for the Tower card : isolation, separation, being estranged, limitations, independence

а лилията я имам като някакво спокойствие, дали това няма до донесе спокойствие в теб, макар и да е облачно и не хубаво, някакси да те успокои  newsm78

# 685
А дали не е възможно понеже в момента сме малко в такова положение никакво и сме имали раздяла вече Да има някакво скарване и проблеми, но да наближава края на целият този лош период и да предстоях хубави моменти  Confused Защото имам усещането, че нещата започват да се подобряват донякъде....

# 686
Това е другата възможност, защото и ковчега е край и ново начало. Може би този период на изолация и отдръпнатост между вас ще свърши и затова ще се чувстваш спокойна, но и тези облаци не ми харесват. Малко ми е объркано  newsm78

# 687
Момичета вие колко често на ден теглите карти и случвало ли ви се е да задавате един и същи въпрос по различни начини, тогава картите не дават истинският отговор нали? До сега са ми показвали най точно, когато тегля дневни карти и на въпроса дали ще ми пише. На всички други въпроси нещата не са ясни Sad

# 688
Рибите като карта когато излиза за отношения и чувства как я тълкувате?

# 689
Аз като питам едно и също по няколко пъти на ден, накрая ми показва ако са били лоши картите/ ми показват хубави карти, за да ги оставя на мира, но после не се случва хубавото.
Затова мисля че си трябва по един път на ден, ако е 1:1 въпроса..но това си е мое виждане.

Общи условия

Активация на акаунт