Оракулските карти на Мадам Ленорман - тема 8

• 52 810
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
е тя подредбата очевидно нещо лъже, че въпроса беше ще се видим ли тази вечер
излезе
парк, книги, змия, куче, котва, лилии
и понеже лилиите с котвата ми се падат често, а в онзи сайт пише "генетична щедрост" не го разбирам Simple Smile

Юджийн
35 котва 18 куче 36 кръст 7 змия 9 букет         16 звезди
3 краб     5 дърво 21 гора 22 път 25 пръстен    23 мишки

Според мен имате стабилна основа за отношенията-приятелство "Древният символ на надеждата, особено в областта на човешките отношения. Вашата мечта ще се сбъдне, казва карта, за отношенията си с други хора са изградени върху една солидна основа на лоялност и приятелство.

Тази карта е символ на доверие и последователност. Вие искате да намерите тихо пристанище. Сигурност може да се намери в семейството или в общуването с любимия човек. Ако тази карта е близо до вкъщи, вероятно промяна на пребиваване. Връзката е стабилна, нищо не може да разруши вашия съюз"приятелство, което е от дълго време или просто е много здраво. Може би е било разрушено в един момент или ще бъде, кръста говори за предстоящи изпитания в любовта, може би дори сексуални проблеми. пътя и пръстена говори за избор, един от двамата трябва да направи избор в "любовен триъгълник" а тези мишки... не зная

# 616
В моята скъпа книга  Laughing, пише че котва + лилии е нещо старо, vintage.
Чудя се дали в случая не значи, че твоя човек, има днес среща с някоя стара приятелка  newsm78.

Мен на Юджийн подредбата не ми харесва. Те си се чувстват като приятели, но кръст и gора, е че той иска да е сам, не иска в момента връзка. Може би се двоуми, какво да прави, да избере да е с нея или да продължи да си е сам. Букета и пръстена ми gоворят, че все пак ще има нещо между тях, но пак ще е с gолямо мислене и човъркане. Общо взето още не е сиgурен, какъв предпочита да му е статуса.

# 617
Благодаря ти много. Точно сега е този период на трудности и усещам, че нещата са най-вече приятелски се надявам да направи правилният избор ( да остане с мен Wink)
А твойта подредба определено е за някой, който разбира повече от мен.
Санитка право в десятката Simple Smile Така е наистина иска да е сам, но постоянно ме търси, не излиза с дуги момичета, а като излиза с приятели ми дава отчет къде с кого. усещам, че хам иска, хем го е страх може би.

# 618
Впрочем сега като го написах това се замислих дали пък не се вижда с друга. И си теглих едни карти:
27 писмо 22 път 18 куче 13 дете 33 ключ  2детелина 35 котва
Това писмо дали означава че си пиша с друга? Никъде не ми излиза жена надявам се че съм само аз в живота му сега

# 619
Юджийн не излиза друга жена според тия карти, по скоро двоумене и чудене дали да те запази като скъп приятел или да те превърне в нещо друго Simple Smile

# 620
Мерси много така исках да чуя нещо такова  Hug 

# 621
Впрочем сега като го написах това се замислих дали пък не се вижда с друга. И си теглих едни карти:
27 писмо 22 път 18 куче 13 дете 33 ключ  2детелина 35 котва
Това писмо дали означава че си пиша с друга? Никъде не ми излиза жена надявам се че съм само аз в живота му сега

Аз виждам пак същото като предната подредба. Вие сте приятели, той трябва да реши, какво иска. Има искреност между вас, А допълнителните карти, са страхотни, gолям късмет и щастие.
Така че само трябва да имаш търпение да gо изчакаш, без да gо притискаш...това е личен съвет.  Hug

# 622
 Joy Joy Joy Joy "притисни к***то" ахахах ох не ми обръщай внимание, нещо откачих  Laughing не съм много любвеобилно настроена към мъжкия пол тази вечер  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 623
хахаха притисни го и тииииии  Joy.........дето има една поговорка ' присмял се хърбел на щърбел'........а аз съм се най ощърбила  hahaha

# 624
Момичета страхотни сте  Hug Пожелавам ви и на вас само хубави неща да ви предстоят от тук нататък  Heart Eyes  И дано само хубавите неща от картите се сбъдват хахахаха

# 625
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Party

Айде айде поне една да повлече крак, та и другите след нея  Joy

# 626
Айде де, чакам ви аз, та и аз да понамажа, покрай младите  Laughing. Току виж на сватбите ви се запозная с някой млад левент   Joy.

# 627
Ехеееее, вие сте се изпонаписали Simple Smile. И се сте справили страхотно!  Hug
Санитка, много добри тълкувания! Към теб, 35+30 са си хубави обстоятелства, благоприятни за нещо си ... Simple Smile

# 628
Здравейте  Party  Незнам как е при вас но тук така е наваляло сняг и е толкова красиво... Надявам се и денят ми да е добър Simple Smile Макар че картите не го показват Wink Дневните ми карти са:
17 щъркел 14 лисица 28 мъж         6 облаци 34 риби
Възможно ли е някаква лъжа на мъж да ме ядоса, а и отделно да имам финансови проблеми  Thinking

А на въпроса дали довечера ще се видя с Х ми се паднаха:
25 пръстен 9 букет 11метла 18 куче 36 кръст         33 ключ 2 детелина
Тук не виждам среща, дори тази метла не мога да я разбера какво прави в подредбата ми хахахаха. Все пак важното е че допълнителните ми карти позват крайна сметка щастие Simple Smile

# 629
По първата мисля, че ще има някаква промяна в плановете ти за деня. Миренчето каза, че рибите значели също и душевни проблеми(дано не бъркам), та може би при промяната на плановете ти, няма да се чувстваш добре.
пс. сега видях че рибите значат и нереализирани планове...както си и мислех. Тъй че, деня ти няма да мине така както си искала. това е по тази подредба.

По другата ще помисля малко, че косата и кръста не ми харесат  newsm78.

Аз пуснах една подредба, какво изпитва мъж към жена?

34 риби, 28 мъж, 15 мечка, 10 коса, 26 книга.......21 планина....5 дърво
16 звезди, 18 куче, 6 облаци, 28 жена, 35 котва....32 луна

Общо взето виждам, че мъжа е богат/ стабилен във финансова гледна точка. жената и мъжа са се разделили, по скоро той се е разделил с нея, може би заради някаква тайна  newsm78.
планината+луна е че той не изпитва нищо към нея, няма чувства.
Обаче как тук гледаме на дървото, него само не си го обяснявам в цялата картинка? А то е картата от сбора на 5- те карти.
Може би че ще си продължи живота без нея  newsm78.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 14:37 от pisankata

Общи условия

Активация на акаунт