Оракулските карти на Мадам Ленорман - тема 8

• 52 818
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Pisanka, ти ли беше питала за подредба за сън? Ето една:
Расклад "Отношения: сон и реальность"
Вам снится человек, с которым в реальности вас связывают некие отношения (совсем не обязательно любовные или романтические). Сон кажется странным, и вы хотите знать, как он перекликается с реальностью.
Схема расклада:

-----1-----------2------
-----------5------------
-----3-----------4------

Карты 1 и 2 - это сон, карты 3 и 4 - реальность.
При этом карты 1 и 3 относятся к кверенту, карты 2 и 4 - к другому человеку.
Карта 5 показывает, как именно сон связан с реальностью.

Снощи, аз сънувах, че се карам с бившия си приятел (май имаше намесена нова жена) и той ми викаше, че аз никога истински не съм го била обичала и аз му крещях, че той не може да знае какви са били истинските ми чувства и т.н...Сънят беше отвратителен и се събудих крайно разстроена...
И сега пробвах тази подредба и картите излязоха така:

5  -  35
   25
8  -   24

За мен сънят ми говори за застой, нещата при мен са застопорени....Сърцето ми страда, любовна мъка, и съм депресирана.... Той пък е отдаден на професията си, сърцето му е там.... Всичко е заради връзката между нас....
Абсолютно всичко е така, както картите разтълкуваха съня... Напоследък все по-често се сещам за него и все по-често ми липсва и си мисля за него.. А се разделихме преди повече от година (аз има друга връзка сега, която обаче не ме празви много щастлива и не съм окрилена от любов).

# 646
Здравейте мили момичета Simple Smile
не бях у дома няколко дни, обещавам следобед да прочета и пиша Simple Smile
И на ЛС та ще отговоря  нищо не съм забравила  Hug Hug
Ако на някого му се занимава би ли изразил мнение за следните карти

Звезди, парк, пръстен, мишки, дърво, ключ Simple Smile
Въпроса е обичайния - ще има ли среща тази вечер  Rolling Eyes

Хубав ден на всички и до следобеда!

# 647
Здравейте мили момичета Simple Smile
не бях у дома няколко дни, обещавам следобед да прочета и пиша Simple Smile
И на ЛС та ще отговоря  нищо не съм забравила  Hug Hug
Ако на някого му се занимава би ли изразил мнение за следните карти

Звезди, парк, пръстен, мишки, дърво, ключ Simple Smile
Въпроса е обичайния - ще има ли среща тази вечер  Rolling Eyes
а всички и до следобеда!

Определено искаш да имаш среща,очакваш такава , това те преви много нервна -23мишки, но май няма да е днеска..
Дано греша

# 648
Pisanka, ти ли беше питала за подредба за сън? Ето една:
Расклад "Отношения: сон и реальность"
Вам снится человек, с которым в реальности вас связывают некие отношения (совсем не обязательно любовные или романтические). Сон кажется странным, и вы хотите знать, как он перекликается с реальностью.
Схема расклада:

-----1-----------2------
-----------5------------
-----3-----------4------

Карты 1 и 2 - это сон, карты 3 и 4 - реальность.
При этом карты 1 и 3 относятся к кверенту, карты 2 и 4 - к другому человеку.
Карта 5 показывает, как именно сон связан с реальностью.

Снощи, аз сънувах, че се карам с бившия си приятел (май имаше намесена нова жена) и той ми викаше, че аз никога истински не съм го била обичала и аз му крещях, че той не може да знае какви са били истинските ми чувства и т.н...Сънят беше отвратителен и се събудих крайно разстроена...
И сега пробвах тази подредба и картите излязоха така:

5  -  35
   25
8  -   24

За мен сънят ми говори за застой, нещата при мен са застопорени....Сърцето ми страда, любовна мъка, и съм депресирана.... Той пък е отдаден на професията си, сърцето му е там.... Всичко е заради връзката между нас....
Абсолютно всичко е така, както картите разтълкуваха съня... Напоследък все по-често се сещам за него и все по-често ми липсва и си мисля за него.. А се разделихме преди повече от година (аз има друга връзка сега, която обаче не ме празви много щастлива и не съм окрилена от любов).

Миренче мерси много.
Нещо си зациклила  яко, явно. Разтроена си, нещо не се чувстваш добре в момента, не си удовлетворена от живота ти. Той явно се е закотвил, дали с работа, дали има нова любов.
Сърцето ти не изпитва нищо, няма любов в него в момента. Просто си зациклила, всичко се върти в кръг, и защото не се чувстваш добре, сънуваш предишния си приятел...явно си го обичала много и защото от тогава няма такава любов в живота ти, съня те връща при последната ти любов. Показва ти какво ти липсва, в момента. Липсва ти истинска любов.

Но ние си те обичаме, така че в наше лице, имаш подкрепа  Hug.

# 649

Но ние си те обичаме, така че в наше лице, имаш подкрепа  Hug.

И аз ви обичам!  Hug

# 650
Добро утро момичета.
Снощи добре че  беше писанката  Hug Писе - късно се сетих че имам уийски хахаха чак тази сутрин. Един здравословен рев му хвърлих аз, МЦ то и то оказа влияние - ма няма нищо. Днес съм свежа като краставичка.
Азади -права се оказа  Peace
Миренче - знаеш ли, преди години се развалиха отношенията ми с моя много близка приятелка. Чувствах се много наранена и много често  в началото сънувах, че си говорим, аз й виках, крещях й, казвах й хиляди неща, които нямах възможност да й кажа на живо. Е слава бого след години ти ми писа, извини ми се и сега всичко е както преди. Дори по-хубаво Simple Smile
Ще се опитам да коментирам подредбата на Азади. Мила извинявай, че не успях снощи, но положението беше една лигава и раздропана Съни  hahaha

Относно работата - започвам с рибите и разглеждам хоризонтала и вертикала - според мен трябва да внимаваш, има някаква опасност от сериозни парични загуби, за това ми говори косата под рибите, те биха се случили скоро заради твоята невинност и надежда и вяра, духовна чистота изразява детето до рибите. Според мен имаш някакви страхове, които се боиш да не се сбъднат - загуба на малкото, което имаш. За това говори косата със облаците. Проблемът ще продължи още известно време - за това ми говорят облаците и звездите.  Излизат някакви грижи за дете, подозирам, че може да бъдат свързани със съня, който ми сподели, виждаш ли колко е буквален - дете, птици, кула - много ми напомня на това. От друга страна кулата винаги символизира за мен инстиутуции и държавни учреждения. Ако има някакъв здравословен проблем около близко твое дете картите съветсват да бъдете внимателни и да се пазите от грешно решение спрямо неговото здраве. От друга страна тези карти изразяват и отношения с мъж - отново трябва да се пазиш от погрешен избор, някакви древни кавги и скандали излизат-неудовлетвореност. Чувстваш тази раздразнителност, заради липса на преспектива и почва под краката си. Чувстваш се несгирурна в него и отношенията ви. Илизат някакви стабилни отношения, но без силни емоции, без страст и дълбоки чувства. Тази неудовлетвореност и същите чувства са насочени и към работата ти - скоро мисля, че ще имаш съобщение от държавен служител - добронамерен към теб. Човек, на когото можеш да разчиташ за помощ и подкрепа. Много  трудно мила, щото си задала много въпроси и не съм сигурна кое до кое се отнася  PeaceТова писмо ще ти донесе приятни емоции, може да бъдат свързани с нови преспективи И да внесе известна яснота - ключа и щъркела. Мишките малко ме притесняват, но пък винаги има и добро и лошо в една новина, нали ? Simple SmileТази новина ще донесе драстнични промени в живота ти и може би мишките изразяват трудността на новото начало - всяка нова крачка е сложна и трудна сама по себе си, всяка промяна е една малка криза в статуквото ни Simple Smile
В личен план според мен ти предстои някакъв катаклизъм - ако приемем, че мъжът е държавен служител, тогава конника може би е "любимият" човек - там виждам тъга и меланхолия. Писето има книга, в която косата и букета значеха нещо, нека тя да каже, защото се оказа права за снощи при мен косата и букета означава жертва, подарък свързан с голяма жертва, а според мен точно тази жертва от товя страна ще доведе до преоценка на отношенията ви. За да не бъда лош пророк ще огледам ковчега и кръста като смърт на чувства и сетива, но не е изключено да получиш новна за нечия физическа смърт. Не мисля, че би била на близък човек, по-скоро я гледам като разрив в отношенията ви. Заради друга жена - тя може и да не е точно "змия", просто излиза карта змия често като жена. Помни, че кръста никога не еднозначен, той е дълбоко трансцедентален символ и в случая за мен говори за пречистване чрез страдание, смията говори за натрупана мъдрост в това страдание и по-силна ще излезеш от него. Особено след котвата и ключа, които са много много положителни карти и говорят отново за промяна към по-добро. Според мен нещо в характера на този човек ще ти дойде повече - проявен сърказъм към теб, уж невинна обида нещо подобно. След което ТИ ще вземеш радикално решение - котва и ключ.
Следващия ред според мен е за здравословното ти състояние - заради дървото. Там мисля, че всичкое наред. Мисля, че този човек ще опита да оправи нещата чрез някакво любовно признание и покана за пътуване, но те са между лисицата и мишките - безчестие и лукавост - не мисля, че ще бъде искрен. По-скоро израз не егоцентризъм. Ти ще се чувстваш огорчена и раздвоена ще търсиш начин за справяне със ситуацията и изход от лабиринтите. Ще ти е много трудно, но ще поемеш пътя по който да излезеш на чисто и ново начало Simple Smile

Съжалявам Азади, но аз твърдо вярвам, че ако ти пука за някого си длъжен да кажеш истината. Приятелското потупване по рамото не води до преоценка и истинска подкрепа, а продължаваш да залъгваш някого. Никой няма нужда от лъжи и фалш в живота си Simple Smile

# 651
Добро утро момичета.
Снощи добре че  беше писанката  Hug Писе - късно се сетих че имам уийски хахаха чак тази сутрин. Един здравословен рев му хвърлих аз, МЦ то и то оказа влияние - ма няма нищо. Днес съм свежа като краставичка.
Азади -права се оказа  Peace
Миренче - знаеш ли, преди години се развалиха отношенията ми с моя много близка приятелка. Чувствах се много наранена и много често  в началото сънувах, че си говорим, аз й виках, крещях й, казвах й хиляди неща, които нямах възможност да й кажа на живо. Е слава бого след години ти ми писа, извини ми се и сега всичко е както преди. Дори по-хубаво Simple Smile
Ще се опитам да коментирам подредбата на Азади. Мила извинявай, че не успях снощи, но положението беше една лигава и раздропана Съни  hahaha

Относно работата - започвам с рибите и разглеждам хоризонтала и вертикала - според мен трябва да внимаваш, има някаква опасност от сериозни парични загуби, за това ми говори косата под рибите, те биха се случили скоро заради твоята невинност и надежда и вяра, духовна чистота изразява детето до рибите. Според мен имаш някакви страхове, които се боиш да не се сбъднат - загуба на малкото, което имаш. За това говори косата със облаците. Проблемът ще продължи още известно време - за това ми говорят облаците и звездите.  Излизат някакви грижи за дете, подозирам, че може да бъдат свързани със съня, който ми сподели, виждаш ли колко е буквален - дете, птици, кула - много ми напомня на това. От друга страна кулата винаги символизира за мен инстиутуции и държавни учреждения. Ако има някакъв здравословен проблем около близко твое дете картите съветсват да бъдете внимателни и да се пазите от грешно решение спрямо неговото здраве. От друга страна тези карти изразяват и отношения с мъж - отново трябва да се пазиш от погрешен избор, някакви древни кавги и скандали излизат-неудовлетвореност. Чувстваш тази раздразнителност, заради липса на преспектива и почва под краката си. Чувстваш се несгирурна в него и отношенията ви. Илизат някакви стабилни отношения, но без силни емоции, без страст и дълбоки чувства. Тази неудовлетвореност и същите чувства са насочени и към работата ти - скоро мисля, че ще имаш съобщение от държавен служител - добронамерен към теб. Човек, на когото можеш да разчиташ за помощ и подкрепа. Много  трудно мила, щото си задала много въпроси и не съм сигурна кое до кое се отнася  PeaceТова писмо ще ти донесе приятни емоции, може да бъдат свързани с нови преспективи И да внесе известна яснота - ключа и щъркела. Мишките малко ме притесняват, но пък винаги има и добро и лошо в една новина, нали ? Simple SmileТази новина ще донесе драстнични промени в живота ти и може би мишките изразяват трудността на новото начало - всяка нова крачка е сложна и трудна сама по себе си, всяка промяна е една малка криза в статуквото ни Simple Smile
В личен план според мен ти предстои някакъв катаклизъм - ако приемем, че мъжът е държавен служител, тогава конника може би е "любимият" човек - там виждам тъга и меланхолия. Писето има книга, в която косата и букета значеха нещо, нека тя да каже, защото се оказа права за снощи при мен косата и букета означава жертва, подарък свързан с голяма жертва, а според мен точно тази жертва от товя страна ще доведе до преоценка на отношенията ви. За да не бъда лош пророк ще огледам ковчега и кръста като смърт на чувства и сетива, но не е изключено да получиш новна за нечия физическа смърт. Не мисля, че би била на близък човек, по-скоро я гледам като разрив в отношенията ви. Заради друга жена - тя може и да не е точно "змия", просто излиза карта змия често като жена. Помни, че кръста никога не еднозначен, той е дълбоко трансцедентален символ и в случая за мен говори за пречистване чрез страдание, смията говори за натрупана мъдрост в това страдание и по-силна ще излезеш от него. Особено след котвата и ключа, които са много много положителни карти и говорят отново за промяна към по-добро. Според мен нещо в характера на този човек ще ти дойде повече - проявен сърказъм към теб, уж невинна обида нещо подобно. След което ТИ ще вземеш радикално решение - котва и ключ.
Следващия ред според мен е за здравословното ти състояние - заради дървото. Там мисля, че всичкое наред. Мисля, че този човек ще опита да оправи нещата чрез някакво любовно признание и покана за пътуване, но те са между лисицата и мишките - безчестие и лукавост - не мисля, че ще бъде искрен. По-скоро израз не егоцентризъм. Ти ще се чувстваш огорчена и раздвоена ще търсиш начин за справяне със ситуацията и изход от лабиринтите. Ще ти е много трудно, но ще поемеш пътя по който да излезеш на чисто и ново начало Simple Smile

Съжалявам Азади, но аз твърдо вярвам, че ако ти пука за някого си длъжен да кажеш истината. Приятелското потупване по рамото не води до преоценка и истинска подкрепа, а продължаваш да залъгваш някого. Никой няма нужда от лъжи и фалш в живота си Simple Smile

Благодаря Сани (.....

# 652
Оо еми ти ако мислиш, че а не си поревах също. Много ми дойде това безразличие и начина по който се държи и става всичко. Но този път сама си търсих белята и си я намерих. Аз цяла нощ не можах да спя и сега едвам гледам, толкова съм изморена психически/ физически, че няма накъде.

Днес си метнах едни карти, ще ми пише ли днес...обаче ми излизат някакви карти за работата му или аз така ги виждам, няма връзка с въпроса ми  newsm78.

12 птици, 7 змия, 28 мъж, 35 котва, 14 лисица........11 метла и 24 сърце
обясняващите карти
17 щъркел, 31 слънце, 8 ковчег, 22 пътища, 34 риби   13 дете

Змията в случая мисля че съм аз и че ще имам грижи, заради това, че си помислих от един мейл, че нещата могат да се оправят  #Cussing out. Той няма и намерения да пише, като  гледам си се е закотвил в това положение и се е отдал на работата си.
Метла и сърце значи страстна връзка....хахаха което няма нито връзка с въпроса ми, нито пък имаме връзка, камо ли страстна  Laughing.

И не разбирам, какво ми показва тази подредба, но не ми и показва, това което питах  newsm78.

Коса + букет в книгата е положителен резултат, умно решение

# 653
Няма за какво Азади Simple Smile
Аз не разбирам много от големи подредби Simple Smile Преди сякаш картите ми говореха, за известно време бяха спрели но сега като погледнах подребдата ти сякаш пак ги "чух"  Mr. Green

Писе е па да си бяхме ревали на живо поне  Mr. Green Аз добре спах, при все че нзаеш как съм със самотното спане у дома  Joy Ти наистина си за бой, не за друго, а защото дълбаеш в пропаст с лъжица - отърви се от този човек, за да бъдеш свободна за новото, което иска да дойде в живота ти. Аз често давам акъл дето не ми го искат, ама да си кажа - ЗАСЛУЖАВАШ НЕЩО ПО-ДОБРО!

Така картите ти
Птиците са Сови - "Медитация, мисли за същността на битието, понякога суеверие, умствено баласт, промяна в настроението и нещастие" те по принцип символизират мъдрост и изразяват учение, научаване, разговори и тн. В отношенията с хората символизират разочарования, разговори и преоценка на ситуациите. А змията до тях - това си е чисто характеризиране на мъжа - мъдрост и знание използване за лоши и хитри цели. Котвата и лисицата означават че още дълго ще промени по този начин да живее и действа. Котва и лисица - сръчна измама, метлата и сърцето - последиците от тези измами Simple Smile
Уточняващите карти хрумва ми, че може би ще иска да се промени по някакъв начин или това си ти - щъркел и слънце - ново начало и то щастливо :начало на светъл период в живота. Ковчега според мен е край на отношения и смърт на ситуации, пътищата и рибите говорят за желение да се тръгне по нов път, път изпълнен с надежда  и чистота.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 11:19 от sanitkata

# 654
Някой би ли искал да коментира следното

Мече, звезди, жена, мъж, ключ, слънце
три отучняващи карти  - детелина, сърце, лилии

Въпроса е за среща между мъж и жена

# 655

Метла и сърце значи страстна връзка....

КЪДЕ ПРОЧЕТЕ ЗА ТАКОВА ЗНАЧЕНИЕ? ЗА МЕН ВИНАГИ Е БИЛО КОМБИНАЦИЯ, КОЯТО ПОКАЗВА СТРЕС В ОТНОШЕНИЯТА И ЛЮБОВНА МЪКА, РАЗДЕЛЕНИЕ....

# 656

Мече, звезди, жена, мъж, ключ, слънце
три отучняващи карти  - детелина, сърце, лилии

Ти инатлийка ли си? Simple Smile
А среща не виждам....

# 657
Инатлийка ?
Ъ ?
Да и аз среща не виждам Whistling

# 658

Метла и сърце значи страстна връзка....

КЪДЕ ПРОЧЕТЕ ЗА ТАКОВА ЗНАЧЕНИЕ? ЗА МЕН ВИНАГИ Е БИЛО КОМБИНАЦИЯ, КОЯТО ПОКАЗВА СТРЕС В ОТНОШЕНИЯТА И ЛЮБОВНА МЪКА, РАЗДЕЛЕНИЕ....

В книгата на Силвия Стайнбек, The secret of the lenorman cards"' пише че също значи и сексуално увлечение/ зависимост

# 659

Понякога мечето говори и за инат, заради това попитах Simple Smile
Видях 11+24 в книгата, наистина пише така.... От тази книга ми липсват няколко страници, Санитка може и да те помоля някой ден за тях Simple Smile. Аз съм я сравнявала с коммбинации от други сайтове, и на места доста се различават...

Общи условия

Активация на акаунт