Расклад "Отношения: сон и реальность"
Вам снится человек, с которым в реальности вас связывают некие отношения (совсем не обязательно любовные или романтические). Сон кажется странным, и вы хотите знать, как он перекликается с реальностью.
Схема расклада:
-----1-----------2------
-----------5------------
-----3-----------4------
Карты 1 и 2 - это сон, карты 3 и 4 - реальность.
При этом карты 1 и 3 относятся к кверенту, карты 2 и 4 - к другому человеку.
Карта 5 показывает, как именно сон связан с реальностью.
Снощи, аз сънувах, че се карам с бившия си приятел (май имаше намесена нова жена) и той ми викаше, че аз никога истински не съм го била обичала и аз му крещях, че той не може да знае какви са били истинските ми чувства и т.н...Сънят беше отвратителен и се събудих крайно разстроена...
И сега пробвах тази подредба и картите излязоха така:
5 - 35
25
8 - 24
За мен сънят ми говори за застой, нещата при мен са застопорени....Сърцето ми страда, любовна мъка, и съм депресирана.... Той пък е отдаден на професията си, сърцето му е там.... Всичко е заради връзката между нас....
Абсолютно всичко е така, както картите разтълкуваха съня... Напоследък все по-често се сещам за него и все по-често ми липсва и си мисля за него.. А се разделихме преди повече от година (аз има друга връзка сега, която обаче не ме празви много щастлива и не съм окрилена от любов).

.
. Той няма и намерения да пише, като гледам си се е закотвил в това положение и се е отдал на работата си.
Ти наистина си за бой, не за друго, а защото дълбаеш в пропаст с лъжица - отърви се от този човек, за да бъдеш свободна за новото, което иска да дойде в живота ти. Аз често давам акъл дето не ми го искат, ама да си кажа - ЗАСЛУЖАВАШ НЕЩО ПО-ДОБРО!