Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 601
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • sf
Днес най-сетне изгледах 8ми епизод, много яд ме хвана- за Линет, по-скоро жал ми стана за нея, тия двамата някакси с лека ръка се разделиха, никаква конкретна причина не видях.
Сюзън ми идеше да й извия врата, толкова е инфантилна,че няма накъде.
А Бри така и не разбрах защо се раздели с Чък, нали много го харесваше, и все си мисля,че беше по-добре да е приятелка с него, хем да разбере нещо за разследването, хем по-натам той би могъл да й помогне с нещо, ако се резбере, все пак уж беше много влюбен в нея.

# 556
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Бри се раздели с Чък, защото се страхуваше, че той може би знае нещо за убийството на втория баща на Габи и за това, че е бил погребан в гората. Тя намери в чантата му плик с нейното име и снимка на ръката й и каза за това на Габи, и двете отвориха плика, но вътре намериха само кутийка с годежен пръстен. Чък е снимал ръката на Бри, за да разбере размера на пръста й, но Габи я убеди да скъса с него, за да са в безопасност. Аз по-харесвах Бри с майстора Кийт, жалко, че се разделиха.

# 557
Нещо ме навежда на мисълта, че не е снимал ръката й, само заради годежния пръстен. Поправете ме, ако греша!

# 558
Съгласна съм! По-лесно би било да вземе пръстен от кутията й за бижута и да отиде с него в бижутерски магазин. Вариант 2 - взима приятелка на Бри и тя му помага за избора и размера. Вариант 3 - купува пръстен с опция за смяна, ако не стане.

Да снима ръката е извратено и има скрита умисъл!  Mr. Green

# 559
Ами Бри си мислеше, че е снимал ръката й, защото е намерил трупа на бтория баща на Габи, и е имало отпечатъци по него, и е искал да я сравни, за да види дали има нещо общо със смъртта му.

# 560
Отпечатък не се взима от снимка. Може от чаша, от дръжката на вратата, но не и от снимка!  Simple Smile

# 561
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
той беше направил от тези полицейските снимки със сантиметър и й беше измерил дължината на пръстите, което пак нямаше да му помогне кой знае колко ама карай, трябва да сме толерантни към творческите измислици в изкуството  Mr. Green

# 562
Хайде,САМО ОСЕМ дена до новият епизод !  Peace

# 563
Ох, нямам търпение, за да видя какво ще стане. Много ми е мъчно за Бри, че отново започна да пие. Горката. Cry

# 564
Аз не съм много добър в рисуването на портрети, но ето потрет на актрисата Марсия Крос - Бри от "Отчаяни съпруги".
http://store.picbg.net/pubpic/DE/B9/f4c8f036ae42deb9.JPG

# 565
Мен Габи започва леко да ме дразни! Някак твърде егоистично се държи. Не знам тя как изживява нещата, но почти никакво внимание не обърна на Карлос, както и на Сюзън. Заповядва на всички какво да направят и с кого да комуникират или да имат връзка, сякаш не направиха достатъчно за нея. Наистина ме дразни държанието й. Stop

# 566
Charles_Brady, хубав портрет  bouquet

# 567
Много багодаря.

# 568
Да, и на мен ми хареса много портретът.   Wink Искаше ми се утре да има нова серия, но...

# 569
Благодаря и на теб, GTA V. Ще кача още като нарисувам. И на мен много ми се иска утре да качат новата серия, но няма.

Общи условия

Активация на акаунт