Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 545
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
здравейте  Hug Hug Hug  ох много ми е интересно и нямам търпение....Simple Smile според вас възможно ли е Чък Ванс да е изпратил писмото на Бри?...с каква цел би го направил?изгледжда ми свестен...ох незнам няма търпение до следващия епизод....защо излизат толкова бавно:(((

Току що изгледах епизода и това много ме изненада ...може пък да не е той

Аз пък мисля, че може цялата работа да прави новият съсед ( любимецът на Рене Mr. Green ). Grinning

# 61
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Серията с майстора Илай, който почина на покрива на Сюзън беше също много драматична, един страхотен епизод.
Това ми е може би най-любимата серия въобще Hug

# 62
здравейте  Hug Hug Hug  ох много ми е интересно и нямам търпение....Simple Smile според вас възможно ли е Чък Ванс да е изпратил писмото на Бри?...с каква цел би го направил?изгледжда ми свестен...ох незнам няма търпение до следващия епизод....защо излизат толкова бавно:(((

Току що изгледах епизода и това много ме изненада ...може пък да не е той

а може Пол Янг да е разбрал за Бри и Чък и да се опитва да вкара някоя от неговите интриги..защото бележката е наистина същата...и същия почерк....всичко е еднакво,той ако е разказал на полицията надали е казал какъв е бил почерка????...незнам чакам с мноооого голям интерес:)))

Аз пък мисля, че може цялата работа да прави новият съсед ( любимецът на Рене Mr. Green ). Grinning

# 63
miss_devil23  ,не си написала нищо  Peace

Повярвайте,няма да е нито Чък,нито новия съсед,нито Маклъски,нито някоя от съпругите.Напълно съм сигурен.

# 64
извинявам се,нещо не съм направила както трябва  Embarassed Embarassed Embarassed

а може Пол Янг да е разбрал за Бри и Чък и да се опитва да вкара някоя от неговите интриги..защото бележката е наистина същата...и същия почерк....всичко е еднакво,той ако е разказал на полицията надали е казал какъв е бил почерка????...незнам чакам с мноооого голям интерес:)))

# 65

Повярвайте,няма да е нито Чък,нито новия съсед,нито Маклъски,нито някоя от съпругите.Напълно съм сигурен.

Възможно е.
Другото, което ми идва на ум, е, че може изобщо да не се разбере кой е писал бележките. Просто сериалът да си остане с "отворен" край. Thinking

# 66

Възможно е.
Другото, което ми идва на ум, е, че може изобщо да не се разбере кой е писал бележките. Просто сериалът да си остане с "отворен" край. Thinking
Тогава ще се вдигне бунт от феновете. Mr. Green Сигурен съм,че ще оставят сериала с леко отворен финал,но не и около това нещо.Ще се разбере.Но помислете...ще е някой от първите сезони,някой който най-малко подозираме.В този сериал нищо не е такова каквото изглежда  Mr. Green

# 67

Възможно е.

ЯЯЯ това ако стане ще прецакат феновете си яко! Колко голям, хубав сериал и накрая с мега тъп финал. Няма да е първия, но ще е доста неочаквано от страна на феновете.

# 68

Възможно е.
Тогава ще се вдигне бунт от феновете. Mr. Green Сигурен съм,че ще оставят сериала с леко отворен финал,но не и около това нещо.Ще се разбере.Но помислете...ще е някой от първите сезони,някой който най-малко подозираме.В този сериал нищо не е такова каквото изглежда  Mr. Green

А какво те кара да си толкова сигурен ?  Simple Smile Питам те, защото ми е интересно много Crazy
Само да не стане като със сериали, които набраха много скорост, като Съпругите, а краят им е беше много гаден, блудкав и неподхождащ на всичко, станало до момента.
Емиии.. освен да се връщаме на първите сезони и да "анализираме" персоните. Mr. Green

# 69
  • София
Възможно ли е лудата Фелиша, да е оцеляла от катастрофата?

# 70
Ами Зак?възможно е той да да е писал бележката...но защо точно на Бри....Жертвата е свързана с Габи би трябвало на нея да я пратят ако знаят нещо...

# 71

Аз мисля,че я пратиха на Бри,защото тя ги "натисна" да мълчат и скрият за убийството.Както Мери Алис е скрила на времето.

# 72

Възможно е.

А какво те кара да си толкова сигурен ?  Simple Smile Питам те, защото ми е интересно много Crazy
Само да не стане като със сериали, които набраха много скорост, като Съпругите, а краят им е беше много гаден, блудкав и неподхождащ на всичко, станало до момента.
Емиии.. освен да се връщаме на първите сезони и да "анализираме" персоните. Mr. Green
О,няма причина.Просто нещо ме кара да съм толкова сигурен.Просто знам,че винаги се оказва това,което най-малко очакваме.
Ако Фелиша оживее,ще стане вече много....как да кажа...нереално.тя си замина ,милата. Rolling Eyes

# 73
Не смея да коментирам още, тъй като не съм гледала последната серия, но Фелиша....стига вече с нея. И все ми се мисли, че новият съсед ще е новата черна овца в сезона. Може да има нещо общо с пастрока на Габи  Wink Или с Чък...

# 74
Ако оставят сериала с отворен край ще ги линчуват някъде. Мен още и е криво, че оставиха Лас Вегас с такъв отвратителен край.

Общи условия

Активация на акаунт