Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 610
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
На мен ми заприлича на някакъв фотомонтаж.
Не,самата Марша я публикува в туитъра си и казва " Какво ще кажете за тази снимка?И не,не мога да кажа повече.Продължавайте да гледате DH"   Peace

# 526
Днес няма ли серия Rolling Eyes

# 527
Най-после изгледах 7и 8 епизод.Най-скучно ми е да гледам сцените със Сюзън и художника,абе накрая тези съпруги да не свършат в затвора.А Габи все едни ги върши,толкова е лекомислена

# 528
Уважаеми съфорумци,

виждам, че в www.imdb.com следващата дата, за която е оповестено излъчването на серия, е 4-ти декември.
През декември ще има още една серия - на 11-ти. И след това сериалът излиза в Коледна почивка, защото през януари първият епизод, който предстои да бъде излъчен, е чак на 15 януари 2012 г.

Ето и линк към осми сезон: http://www.imdb.com/title/tt0410975/episodes#season-8

# 529
Ех, трябваше първо тук да влезна, преди да разровя замунда-та за нищо ooooh!
Тормозилка, благодаря за линка  bouquet
Ще чакаме значи декември...

# 530
Така мразя понеделниците,като няма съпругиии  Tired А какво ли ще стане като вече ги няма . . .   Tired

# 531
Аз вече съм планирала да изгледам целия сериал отначало (за пореден път) и (също за пореден път  Grinning ) да си пусна всички серии на "Ало Ало"   Mr. Green

# 532
Аз вече съм планирала да изгледам целия сериал отначало (за пореден път)   Mr. Green
Явно това е единствения начин след финала на съпругите...да ги започнем отначало . . .

# 533
  • София
 За мен е по-добре да ги забравя..иначе ще ми  кофти, като гледам отначало и няма да има развитие отвъд известното ми вече..

# 534
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Здравейте! Аз съм момче и съм голям фен на "Отчаяни съпруги". Много ги харесвам всичките, особено Габи.
Портрет на актрисата Ева Лонгория - Габи от "Отчаяни съпруги".
http://store.picbg.net/pubpic/55/B1/3c85061d7bee55b1.JPG

# 535
Гадно е като имам настроение, че в понеделник ще ги гледам, а пък те вземат, че не се появят. Като свършат, ще гледам друг сериал, като този например цък

# 536
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Миналата пролет и за Хаус казаха, че е последен сезон и т.н. но ето, че пак го дават.
Аз съм оптимист Wink

# 537
Миналата пролет и за Хаус казаха, че е последен сезон и т.н. но ето, че пак го дават.
Аз съм оптимист Wink
Ох,повярвай аз също.Но във всяко промо казват последен сезон и сезона започва вече да се връща от първи сезон,и по всичко си личи,че това е краят.Не искам да убивам надеждите на никой,защото едва ли има човек,който иска сериала да продължи повече от мене,но както казах ,всичко сочи . . .

Гадно е като имам настроение, че в понеделник ще ги гледам, а пък те вземат, че не се появят. Като свършат, ще гледам друг сериал, като този например цък
Аз го гледам,забавен е и разтоварващ,но не може да замести дори и мъничко съпругите.  Rolling Eyes

# 538
В момента съм само на "Отчаяни съпруги", "Анатомията на Грей", "Али МакБийл", "Моите мили съседи" и "Листопад". Ама идиотите от БТВ нали нямат навика да си довършват сериали, та "Али МакБийл" я прекъснаха точно по средата на сериите.  #2gunfire Пък в замунда няма и преведени останалите серии и сега ми остана само да съжалявам  Sad Листопад вече почна и последния си 5-ти сезон, който е кратък, Съпругите и те последните серии, "Моите мили съседи" вече е към края си и ми остана само "Анатомията на Грей", която съдба обаче е "висяща" и не се знае дали ще има следващ сезон  Confused Определено от 2012-та оставам без сериали.

# 539
  • София
Аз ги замествам с двама мъже и половина ,но въпреки всичко отчаяни съпруги нямат равни:)

Общи условия

Активация на акаунт