Отчаяни съпруги - Kiss them goodbye - ПОСЛЕДЕН КУЛМИНАЦИОНЕН СЕЗОН

• 39 604
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Eee, я по- ведро!! Колко сериали има в интернет! Аз гледам освен Съпругите Gossip Girl и How I Met Your Mother( и Futurama  Embarassed ). Като свършат съпругите ще добавя някой друг просто. Въпросът е да се загледа някой филм.

# 541
Ох,гледам сумати ,сумати сериали,но понеделниците ми е навик да ги гледам и нито един сериал не може да ги замести.На мен целта ми не е да ги замествам сериалите,защото Съпругите са ми влязли под кожата  Wink

# 542
оххх и на мен много ще ми липсват,но пък аз гледам също-Bones,Gossip girl,The vampire diaries,True blood i Листопад:)))))

# 543
  • София
 Да споделя и аз какво гледам, освен съпругите: Клюкарката, Сладки малки лъжкини, 90210. Вчера когато почиваха, пък си изтеглих сериала Мерлин, не е мн интересен, но фентъзито ми е любим жанр.

# 544
Аз не искам да гледам много тийн и колеж сериали. 90210 дали се вписва в това?

Послепис: много ще се радвам ако дадете едно рамо тук за Лакове за нокти  Praynig

# 545
Нещо изпуснах нишката.  Rolling Eyes
Отдавна не съм теглила епизоди, чакам да се понасъберат, за да бъде всичко на един дъх. Crazy Party
Не съм чела по - назад, но гледам, че обсъждате кой какви сериали гледа. Аз съм фен на 90210, Gossip Girl, Californication Heart Eyes. По едно време се бях зарибила и по How I Met Your Mother, но бързо го разкарах. Не ми допадна.

blackisback, ами историята на 90210 се върти горе - долу около живота на група колежани. Подобно е на Gossip Girl. Simple Smile
ПП: И аз моля за глас за Лаковата тема.  bouquet

# 546
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Виждам неправомерна агитация, подмолки такива hahaha.

# 547
Аз виждам,че липсата на епизод го избива на спам  hahaha

# 548
Eee, я по- ведро!! Колко сериали има в интернет! Аз гледам освен Съпругите Gossip Girl и How I Met Your Mother( и Futurama  Embarassed ). Като свършат съпругите ще добавя някой друг просто. Въпросът е да се загледа някой филм.

Трудно се привързвам към сериали, да ти кажа. Аз като си харесам някои и после ми е нужно много време, за да свикна с липсата им и да започна други. Помня, че като свърши "Мечтатели" (един турски сериал, който излъчваха по БТВ) и след него намразих много новия "Опасни улици". Сега като ставам сутрин за училище и го гледам се сещам, че е доста по-хубав от "Мечтатели", но като е започнал не съм го разбирал. Трудно ми е да свикна, не знам дали има някой като мен.

# 549
Проблема ми не е до свикването,а до това,че трябва толкова да ме грабне историята,че да го заобичам.Но уви,вече са супер малко сериалите с оригинални и наистина пленяващи истории.Единствено само това са класиките,няма нужда да ги изброявам...  Rolling Eyes

# 550
# 551
Проблема ми не е до свикването,а до това,че трябва толкова да ме грабне историята,че да го заобичам.Но уви,вече са супер малко сериалите с оригинални и наистина пленяващи истории.Единствено само това са класиките,няма нужда да ги изброявам...  Rolling Eyes

охх и аз така,много трудно ме грабва някой сериал....

# 552

РАДОСТНА НОВИНА ЗА ВСИЧКИ НАС
КАТРИН,ДЖУЛИ И ОРСЪН СЕ ЗАВРЪЩАТ ЗА НЯКОЛКО ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ЕПИЗОДА ! СТРАШНО,АМА СТРАШНО МНОГО СЕ РАДВАМ ! ДА НИ Е ЧЕСТИТО! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 22:13 от Lover or not?

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт