"Златна есен тук е вече, с глас се смее ЮНСКОТО човече." - тема 7

• 24 775
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
бг-тати, мини срещата си остава, разбрахме се обаче да се чакаме на входа откъм Нишава Peace
Oще по-добре, то сега и това е най-хубавата част на парка, пък и на мен ми е по-близо Simple Smile Там ще сме в 14.00ч Simple Smile

# 106
  • София
Привет  Simple Smile

Магнетче, моля се с теб за подобрение на баща ти  Praynig

Ани, много се радвам, че  е отминало при вас голямото напрежение. Страхотни сте всички, гледам, че сте били на Калиакра, много харесвам това място  Simple Smile

Вова, много сладки гобленчета, нали?

Мама Звярка, и аз съм на мнение, че лекарката ти е зле  Peace Не може такъв стрес да ти докарва. И аз те съветвам да продължиш с опитите за стимулиране на кърмата, надявам се много да са ефективни.

Шунче, и моя младеж ми яде пръстите, а гризалки и дъвкалки разни още не признава, не знае какво да ги прави. Но всички други играчки, дрешки и т.н. бута в устата.

Ваче, аз Дормикинда го давам за по-спокоен сън, а не за повече сън, но ако някой знае да има такова хапченце да казва бързо  Simple Smile Много маха с ръчички и върти главичка от зъбите, мрънка насън, ей такива неща, и си мисля, че с Дормикинда уж е по-добре.

Чин, браво за новото занимавка на Нико, сигурно и вас много ви забавлява  Simple Smile

Бюти, дано да е добре Лора, толкова ли много повръща. Аз доколкото знам ако е пресечено значи е преяждане.

Даги, честита месечинка   bouquet

Сигурно пропускам някой  Hug

При нас нощта след ваксината мина без вдигане на температура, слава Богу. Излизаме на разходка, че доколкото разбирам циганското лято май е към своя край, за мое огромно съжаление.

# 107
Здравейте...
Оправихме нещата и си върнах и снимките и папката за училище  newsm68 newsm44

Бюти, на Никола също му се засили повръщането, а беше отшумяло. Когато питах педиатъра, той ми каза, че с увеличаване на кол. мляко, може да преяжда. Все пак за твое успокоение направи необходимото, пък дано всичко е наред.  Hug

Ваче, много ми е познато това с дърпането на косата, май на повечето бебета им е любимо занимание. Аз затова не ходя със спусната коса вече.  Hug

Хеберлеа, забравих да ти кажа, че ти стискам палци  Praynig

Мейдънли, радвам се, че Виктор е понесъл добре ваксината.

Вова, много благодаря. Ще попитам и аз педиатъра, да давам на Нико.
Гобленчетата ти са страхотни, голям майстор си.   bouquet

Шунче, аз също взех чесалката за венци на МАМ, но Никола въобще не я отразява. Ръката му му е по-вкусна.

Аз чакам Никола да се събуди и да изчезваме на разходка докато е хубаво времето..

# 108
Привет и от мен.
Честита ни нова тема и само хубави неща да споделяме.
Шунче и нас ни морят зъби от няколко дни сме много кисели лигите течат постоянно а тази уста все бута нещо в нея ако има как и двете ръце ще си бутне там.Незнам какво е това чудо и дали е от това но вчера ме прави луда и щастлива от както се прибрахме на обяд не искаше да мигне и за секунда а само да седя до него или да сам го гушнала както го оставя на леглото да се заиграе почва да реве.
Незнам някоя мама беше писала за някакво гелче с което се мяжат венцитнците та да взема да му купя че чудо голямо,ма не помня как се казваше.
А какво ще кажете за имунокинд мисля че е хем за имуната система хем за зъби ,някои дава ли го на бебето си.Една приятелка ми го препоръча и каза че е много доволна от него.

# 109
  • София
Момичета отново благодаря,но няма надежда. Днес е спрял да диша и е на командно дишане,в кома ,всеки момент...

# 110
Здравейте най- после и от мен! Отдавна не съм писала, но се опитвах да чета. Имахме проблеми с децата! Баткото беше в болницата, бебето за втори път на антибиотик.... и така! Вече нещата взеха да се оправят, но пропуснатото няма наваксване!  Confused Иначе малкия е толкова спокойно дете! Хапва си, спинка си, гука си.... Дори спи по цяла нощ! Вечер заспива към 9.30 и спи до към 7. Малко големичък върви. Миналата седмица бяхме на консултация- 8кг и 64см! Heart Eyes

Магнет  Hug Hug Hug

# 111
Здравейте за 2-ри път днес,
Магнет,  Sad съжалявам много  Hug
Ири, ако искаш мога да купя помпичката и да ти я пратя още утре. До ден два ще е при теб. Само кажи - нямаш никакъв проблем. Аз тук я купих за 9.07 лв.  Peace
Чин, радвам се за файловете и снимките Simple Smile. Аз разгледах всичките снимки във фейса - много си фотогенична, страхотни са Simple Smile
Ани, много си хубава  Wink. Спирай с диетата, в страхотна форма си Simple Smile. И Нико е пораснал много. Как е майка ти днес?
Бюти, милата Лорка, стискам палци да са добри изследванията  Hug
Мама Звярка, как е днес положението? Идеята за консултант по кърмене е много добра, възползвай се  Peace
Ани2, "Мамаманджа" -  Joy hahaha. Как съм се смяла само тука...
Къдрокоске, Ваче  Hug - Ваче, Сашата как е? Аз бях питала наскоро, ама нищо не каза  Laughing. Ми интересувам се от детето  hahaha
Даги, честита месечинка, жив и здрав да е малкия сладур  Hug

Днес гледах на обяд по ТВ7 Лео как прави бебешки зеленчукови пюрета  Peace. Каза, че от сега нататък всяка сряда ще прави. Интересно беше Simple Smile. А наскоро при Гала даваха за грижата за зъбките при деца и бебета - казаха, че веднага след поникване на първото зъбче трябва да започне почистване - показаха някакви кърпички, които се увиват около показалеца и след ядене се търкат зъбчетата. Какво мислите по въпроса? Имаше и някакъв силиконов накрайник с много фина четчица - също за бебета, даже показаха на едното как му ги почистват. Споменаха още, че е много важно да се почистват след последното хранене, преди спането и колко вредно било да заспива детето с цицката в уста  Thinking - което Алекс прави всяка вечер  Laughing

# 112
  • Sofia
Магнет, съжалявам Sad

Красчето, гелът за зъбки е на Бочко. Вече по-хард вариантът е Дентинокс, той е с лидокаин.

Хелън, то много хубаво да му миеш зъбите, откак се покажат, ама при нас поне не успях да го правя. Дъщеря ми обаче досега няма нито един кариес, да чукам на дърво. Дано е наследила моите зъби, както и бебето, че на мъжа ми са тотален ужас.

Исках днес да ви се похваля с най-най-вкусната бисквитена торта! Замина за отрицателно време, само 1 парченце съм оставила на мъжа ми да не се сърди... С бисквити Закуска и това кремче на Йоткер, към което добавих замразени горски плодове.
Мляс, мляс! Simple Smile

# 113
  • Sofia
Ана2, мерси за отговора Hug

Чин, браво че си си върнала файловете. За торбичките много са забавни в този период, някои прекарват с часове само с шумолене на торбички а после и дрънкане на ключове. Забавата тепърва предстои.

И ние взехме чесалка ама Дани и той не знае какво да я прави, иначе ако му я държа почва първо да я ближе после се опитва да я захапе ама явно не го кефи защото почва да се дразни. Иначе от една седмица забелязах че венеца му отдолу е побелял и си личат едно като зародиши на зъбки пък да видим кога ще ги покаже. Сега голяма мания са му играчките от плат, книжки и т.н единия път беше яко награбил калъфката на възглавницата и само ги дъвче. За ръцете няма да говорим то те винаги са в устата даже и с играчките.

Бюти, дано да е от преяждане но ти си взела адекватни мерки за да си сигурна.

Сиси дано сте оставили всичко лошо зад гърба си.

Магнет , дръж се. Hug Hug Hug

# 114
  • София
Магнетче... Hug Hug Hug

Шунче, чесалките  в Темпо ли са?

Хеленче, точно така! Още с показването на първото зъбче започва грижата. Има силиконови накрайници като четки. Аз на Сашата й миех с такава. Тогава в БГ нямаше, моята беше от Холандия.
Сашата е добре. Има шестички в бележника. Почна си заниманията по театър и шах. Ядосва ме, щото лъже като цигане  Twisted Evil Направо ми иде не знам какво да я направя като лъже.. да й скърша тънкия врат  Mr. Green

# 115
  • Sofia
Ваче, сигурно и там има, но с/у нашия блок има бебешко магазинче, от което ги купих.

# 116
Магнитче   Hug Hug Hug Hug Hug Не знам какво да кажа. Времето лекува! Моят татко почина от рак когато бях на 16 и ми е ясно през какво преминаваш.

Мама Звярка, успокои ли се?

Чин много хубаво за файловете! Сега си ги запиши или качи някъде, за всеки случай Wink

# 117
                                                             Привет.

Имаме си кенгурууу  newsm44 newsm68 newsm44.Ама то друго си било да са ти свободни ръцете.Ходихме на разходка с девойката и с новата придобивка.Тя си седя доволна през цялото време, въртя главата, огледа всичко и накрая заспа.Абе по едно време спряха да се мятат ръце и крака, поглеждам...тя се отнесла. Mr. GreenДано да е така и занапред.Не казвам, че е много лесно да се върви, особено по баир, ама не е като да мъкнеш бебе и да буташ количка.

Чин, браво за папките с данни.Аз два пъти затривах така снимки и документи-чак съм плакала.

Магнетче, много сила за цялото ви семейство. Cry

Ани, много сте хубави.И ти виж как хубаво си се вталила.Браво за добрите новини и за майка ти.Нека да се оправя жената, че внуци има за гледане. Wink

Кити, да оздравяваш бързо. HugИ аз съм на мнение, че контрол трябва да има, особено за децата.Виждала съм достатъчно грозни картини в БГ с насилие над деца.Ненавиждам хора, които по някакъв начин упражняват насилие над деца.

Момичета, какъв номер обувки купувате на бебоците?Най-малките, които успях да намеря са 18 номер, което значи, че ще бъде като малкия Мук. newsm78Купих и ги де, че всеки момент може да застудее много, ама са наистина големи.

# 118
Пеперудке, аз до момента съм взела от мекичките обувчици. От Ибей. До момента са ми пристигнали 3 чифта, чакам още 2. Като дължина на стелчицата са между 10 и 11см /тези, които съм си купила/. Много ми харесват рошаките бутушчета, мисля и от тях да купя.

# 119
Ох най-накрая дупето ми да види, че има диван където да поседне. Днес нямахме ток и затова цял ден сме на вън. Само се прибирах да се цедя и пак. После имаше събрание на входа. Аз за първи път реших да присъствам (Марти ходи по принцип), но ми беше забавно дори. На Йоанка също й беше първото събрание, дори по едно време се опита да вземе думата си изказване от типа АУ УУУУ и то доста гръмогласно, явно се караше за нещо. Да видя сега какво помня:

Магнет, мила все още има надежда  Praynig
Сиси дак, дано вече не боледувате. Май малкия ще го пишем рекордьор в темата   bouquet
Хелън, и аз гледах предаването на Гала. Не знам обаче тези кърпички дали бих ги купила. Виж силиконов накрайник и някаква паста да (не знам дали има бебешки де).
И Йоана обича да се държи за косата ми. У нас и аз не ходя пусната, но като излизам някъде се пускам и винаги съжалявам, когато се наложи да я нося на ръце.
Йоана много си обича гризалките и всичко, което може да сложи в устата си  Laughing
Вова, браво за гоблените.
Аурора, за бабите, вече ме избива на смях. Ако слушах всеки един съвет, особено за обличане, цял ден ще събличам и обличам. Почти винаги обаче знам защо Йоана плаче - сън, глад или просто иска да я взема.
Бюти, дано не е нещо сериозно при Лорка.
Даги, честита месечинка.   bouquet
Ани, снимките са ви много хубави.
Динора, какви са тия количества. Поне ще имате дълго време запаси. Иначе браво за цеденето на вън. Аз не смея. Дори един път ми се наложи да се приберем от парка, защото свърши млякото и си викам сега ако можех да извадя помпата и да се изцедя. Как може другите да кърмят, а аз да не се цедя. Ама смятам, че ще ме гледат доста странно.
Мама Звярка  Hug
Кити, да оздравяваш бързичко. Само да не си пипнала гадния вирус. Много е изтощителен.
Леле Пеперудке, това с ревящото бебе е гадно. Ми ако детето има гадни колики  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт