Там ще сме в 14.00ч

Там ще сме в 14.00ч

Не може такъв стрес да ти докарва. И аз те съветвам да продължиш с опитите за стимулиране на кърмата, надявам се много да са ефективни.
Много маха с ръчички и върти главичка от зъбите, мрънка насън, ей такива неща, и си мисля, че с Дормикинда уж е по-добре. 

съжалявам много 

. Аз разгледах всичките снимки във фейса - много си фотогенична, страхотни са 
. Спирай с диетата, в страхотна форма си
. И Нико е пораснал много. Как е майка ти днес?

. Как съм се смяла само тука...
- Ваче, Сашата как е? Аз бях питала наскоро, ама нищо не каза 

. Каза, че от сега нататък всяка сряда ще прави. Интересно беше
. А наскоро при Гала даваха за грижата за зъбките при деца и бебета - казаха, че веднага след поникване на първото зъбче трябва да започне почистване - показаха някакви кърпички, които се увиват около показалеца и след ядене се търкат зъбчетата. Какво мислите по въпроса? Имаше и някакъв силиконов накрайник с много фина четчица - също за бебета, даже показаха на едното как му ги почистват. Споменаха още, че е много важно да се почистват след последното хранене, преди спането и колко вредно било да заспива детето с цицката в уста
- което Алекс прави всяка вечер 

.Ама то друго си било да са ти свободни ръцете.Ходихме на разходка с девойката и с новата придобивка.Тя си седя доволна през цялото време, въртя главата, огледа всичко и накрая заспа.Абе по едно време спряха да се мятат ръце и крака, поглеждам...тя се отнесла. 

И аз съм на мнение, че контрол трябва да има, особено за децата.Виждала съм достатъчно грозни картини в БГ с насилие над деца.Ненавиждам хора, които по някакъв начин упражняват насилие над деца.
Купих и ги де, че всеки момент може да застудее много, ама са наистина големи. 

Препоръчани теми