Абе смеех се на мъжа ми на майка му, че му пази пелените, а пък ей ме на и мен.
. 
такъв е живота мила..дано тати не се мъчи...близките ни остават живи в сърцата ни.
Ние вчера пак се разнасяхме с часове с кенгуруто - толкова е кротичък, даже спинка вътре и гледка гледка - голям любопитко 

, изпращам ти цялата си сила и всичката положителна енергия, както ти го направи за мен в един много страшен момент! Бъди силна, мила, близките ни си отиват от тук, но отиват там, където няма болка и страх, и от там вечно бдят над нас и ни закрилят.

Радвам се, че и при вас не се е оказало нещо сериозно
За връзката с това, което ям - и аз започнах да си мисля дали няма нещо такова, защото определено има дни, в които е много силно, и други, в които само лекичко връща
Ще изчакам търпеливо консултацията в понеделник, надявам се да не ме наплашат повече...
Прегръщам те силно, дано намериш сили да се справиш с това 
Има разни вирусчета сега, но май не са сериозни, дано мине леко при теб и на Дара да й се размине 

)))))) Супер казано!
))))))) 
Аз досега хербаризирам само намерени от мен и семейството четирилистни детелинки...
)) Голям срам брах веднъж, първи клас беше, когато отидохме със семейството на съдружничката ми за един Великден на хотел в Хисаря. Гери и нейната щерка - с пет години по-голяма от моята бяха в една стая - за да сме си сами ние, големите (всяко семейство в отделна стая, разбира се). Та мойта калпазанка да вземе да ОТКРАДНЕ и СКРИЕ в багажа си скъпия джиесем на каката. И се прави, че нищо не знае! Родителите на момичето започват да му се карат, че го е изгубила, мойта Гери го търси с тях и пр. и пр. Докато не се сещат да й претърсят багажа! (на мен нищо не ми е казано, аз си се моткам с мъжа ми).... И излиза наяве лъжата и кражбата! Чак тогава ми го сервираха - почукаха на вратата, ние спяхме следобеден сън, и ми се оплакаха... Такъв срам не съм преживявала преди това! Ама деца, какво да ги правиш!:))) Много е тънка границата и трудно да се поддържа баланс...

В такива случаи си казвам, боже, аккъв късмет, че съм намерила такива форуми като този и че съм прочела за консултантите по кърмене и въобще за кърменето, че има хора, които да помагат, защото е адски трудно сам да се ориентираш и да се справиш, като се изпречи пред тебе някой "авторитет", дето не е прочел нищо ново откак е завършил медицина преди 100 години. 

Препоръчани теми