"Златна есен тук е вече, с глас се смее ЮНСКОТО човече." - тема 7

• 24 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Добър вечер.

Магнет, много съжалявам..

Шунче, това кремче не съм го срещала до сега, ще потърся и като отида при мама и тате ще направя, че сега съм се хванала на бас със Слав да не яде сладко до 24 декември и не го дразня.

Деси, как няма да се обажда, нали и тя живее в тоя вход Wink

Ваче, абе май всички деца послъгват, кое от страх, кое просто да отбие номера... дано се отучи.

Сиси, много сте големи Simple Smile

Пеперудке, аз купувам от sportsdirect C0  Thinking

Аз сложих  Никола  да спи, а той е лапнал залъгалката и издава едни нечленоразделни звуци.   Mr. Green

# 121
Деска, то в колата не се вижда какво правя. Ако са затъмнени задните стъкла е още по-добре /нашите не са/. А за количеството- то Сиси яде по около 900мл на ден. Останалото /около 300мл/ или пазя за 2-3 дни в хладилника за всеки случай или хвърлям /грях ме е, ама няма какво да я правя, както споделих вече търсих си мама с бебче, желаеща кърма, но съгражданките ми явно имат някакви предразсъдъци.../.
Фризера го натъпках още първите дни- тогава ми беше кошмар  ooooh! Аз цедя, то продължава да тече  Crazy Тези 2 литра, които Ани каза, че имат жените даряващи в банка /1л за бебчо и 1 за даряване/ спокойно си ги цедех. За да намаля това "производство" близо седмица стоях с препълнени гърди. Ужасна болка беше  Confused Цедях само колкото да ме поотпусне мъничко. Що подплънки /и дамски превръзки слагах, че попиваха повече/, що нещо се напои тогава... А ме беше много страх дали ще имам кърма Crazy , затова бутах във фризера. В един момент като пресметнах имах около 25литра замразена кърма  Crazy Crazy Crazy Реших, че не са ми необходими повече запаси. Сега вече са се изминали близо 3 месеца оттогава. Малко по малко изхвърлям замразената кърма и ще си подновявам запасите с нова кърма/ за всеки случай да си имам/.

# 122
Здравейтее!
Хеленче, днес следобед пак бях в болницата - вече си е моята мама.  Heart Eyes
А снимките са от преди да се разболее майка ми. После така се бях вталила  Crazy, обаче сега пак си възвърнах добрия вид! Леле, тези две седмици света ми изглеждаше различен  - всичко - хора, улици, уж същите, но някак различни. Не мога да си представя че някога ще живея без майка си!  Rolling Eyes

А къде гледате снимки на Чин!?  Wink Някакъв линк ли пропуснах...

Зъбките на Ивко и аз миех с тези силиконови напръстници, в началото без паста.

# 123
Чин, ами тя не трябва ли да има 18, че да се обажда на такива събрания  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ани, много се радвам за майка ти   bouquet

Динора, щом малката хапва 900мл, значи си произвеждаш нормално като за нея. Аз бях стигнала до 160-180 на цедене. Сега ако съм спокойна и всичко е ок пак има около 160. Йоана хапва вече по 100мл, остатъка във фризера. И аз постоянно подновявам (пращам на племеника да изпива старото, а аз пълня наново). Сега върви с по-бавни темпове, но нямам бърза работа.

# 124
Тук съм, но съм болна, Дара киха и покашля, дано й се размине Praynig Praynig Praynig

Съжалявам за болничките!

БЮТИ, стискам палци!

МАГНЕТ, ужас, нямам думи!

# 125
Кити стиснати палчета за Дара!

Зъбките на Ивко и аз миех с тези силиконови напръстници, в началото без паста.
И аз на Мишо така!  Wink

Чин не мога да си го обясня това. Уж баткото по- голям се роди, пък с по- малки мерки вървеше!  Crazy Whistling

# 126
Деси, времената не са същите, тя е най-важния член. Чак си я представих как им се кара Wink

Сиси, явно е имал да наваксва, Нико се роди мъничък, но пък толкова много дръпна първите 3 месеца, на 4месеца беше 66.5см и 7320гр.- напълно нормално, но предния месец беше 6800, 63см, малко по-дебеличък ми се струваше, този месец повече на см е дръпнал. 

Кити, бързо да оздравяваш.

А н и, във фейсбук са снимките. Иначе качих няколко в албума.
Радвам се много, че майка ти вече е добре.

# 127
Ани, нищо не си пропуснала, аз просто разгледах снимките в профила на Чин във фейсбук  Peace
Ваче, ех тая Саша  Joy. Аз да ти кажа като малка също послъгвах, но много ме беше страх от майка ми  Wink. Доста ни пошляпваше, а след развода на нашите бяхме държани много изкъсо  Peace. Даже първата двойка в училище я крих 3 месеца от нашите, щото ме беше страх да не ме пердашат  hahaha. Че тя майка ми хич не си поплюваше, доста бой съм отнесла. Това обаче го отчитам като грешка във възпитанието - за мен боят не помага, нито възпитава  Naughty. Дано успея с Алекс да го избегна. А и зависи Саша защо го прави - страхува ли се нещо, от инат ли, защото е модерно ли Wink

Днес си разглеждах из вещите вкъщи и се загледах в спомените си  Heart Eyes. Например гривничката на детето от родилния дом, теста за бременност с положителен резултат, някои мои детски дрешки... Много ми стана мило когато се сетих за отминали прекрасни моменти, такива, през които съм се чувствала безкрайно щастлива....  Flutter Heart Eyes. Вие имате ли такива вещи - неща, които са способни да извикат сълзи в очите ви? Споделете  Hug

# 128
  • Sofia
Чин, това кремче го взех от Хит, сега ще го търся и в магазините покрай нас, че Хита ми е далече, а мноооого ми се яде още торта.  Crazy

Хелън, аз открай време се заглеждам във ВСИЧКО и ме обхваща носталгията. Още като малка (преди 1ви клас) си спомням, че ревах по оцветените ми книжки за отминалото време. ooooh! Сега имам примерно подарявани ми дрехи, които никога не съм носила и няма да нося, но си представям с каква любов са избирани за мен и ми е мъчно да ги хвърлям. Способна съм да се задръстя с боклуци, предизвикващи "умилителни" спомени. Embarassed

# 129
Хелън, имам и още как... Аз съм голям Плюшкин по принцип, обичам да преправям мебели, да вдъхвам живот на стари вещи- обичам вещите си и трудно се разделям с тях.
Пазя теста си за бременност, всички снимки от видеозони, кичур моя коса, на Нико първите дрешки, първите обувки. Пазя картички от Слав, разни неща, които той ми е подарявал... всички подаръци от мама и тате..
Най-странното, което правя е, когато Слав ми подари цвете, да прибера едно листо в книга.  Embarassed

# 130
  • София
Добър вечер и от мен Hug
Доста се позатрих, но се възползвам от последните хубави дни и сме все навън...отделно нещо не съм и много в настроение...
Магнет, много съжалявам Hug
Моята баба утре влиза в болница, нещо има проблеми със сърцето...ще й правят изследвания... Praynig
Чин-че, този последния ти пост, все едно аз съм го писала, абсолютно същата съм Twisted Evil Това с цветята дето ги слагаш пък в книга хич не е странно и него дори го правя, сумати такива цветя имам, само дето мъжа ми се изхитри и взе да ми подарява в саксия Mr. Green
Кити, бързо се оправяй, дано Дара да е добре Praynig Hug

Четох истории ви за приспиването, Крис откакто се е родил заспива на гърда при вечерното хранене, което след къпането към 9:30....ако не го нахраня точно преди да заспи сигурно ще спи  1 час и ще се събуди, вие които ги оставяте да заспиват сами в леглото, кога преди това ядат бебоците newsm78

Да ви питам сега нещо, от 1 седмина насам Крис е много неспокоен през нощта. Спи 1 час и след това започва да рита, да се върти и да реве накрая, понякога го залъгвам с биберон, понякога му давам да суче, обаче това през 1 час...направо не знам какво му стана, не мога да се наспя изобщо, преди никога не е правил така, от както се е родил, ляга и спи спокойно...сега все едно пак има колики...възможно ли е newsm78 и чак се буди с рев...сутринта си е ок, много щастливо се буди с усмивка... #Crazy идеи, помощ Confused Rolling Eyes

Няма да прекалявам с дължината на поста, така че това е за сега от мен Hug

# 131
Зверче, ние след като я нахраним, оригваме я и я носим в креватчето й... Ако е сънена почти веднага заспива, но понякога гука или мърмори половин-един час...

# 132
Хелън, и аз много пазя. Имам химикалки дори, с които никога не съм писала. Тук имам доста неща, но и при родителите ми има. Теста за бременност го пазя и гривничките от болницата също. Пълна съм с разни джунджурийки, на които само бърша праха, но са ми сантиментални. Обичам такива подаръци, които да подредя някъде. Миналата година майка правеше разместване у тях и беше извадила един чувал с наши детски играчки и ми стана много мило. Доля (кучето) пък целенасочено си открадна една формичка за пясък, която до ден днешен пази като очите си и я разнася със себе си постоянно.
Зверче, и Йоана е в такъв период. Много се зарадвах, че няколко дни хапва в 22 и после чак в 4, но това не означава, че аз спя. Ставам да я въртя, ако нещо не може в сънено състояние сама, да й дам биби и такива неща. Тя от днес се обръща от по корем на обратно - по гръб, та се надявам вече да спре да ме вдига аз да я връткам  Praynig

# 133
Зверче,  Hug  възможно е да го мъчи коремче.Виж дали свива крачета, дали пръцка, дали пък не прави скок в растежа  newsm78 Ако си спряла Био Гайата, давай пак, може да има ефект.
Нико го къпем в 8, яде след това и към 9 му се доспива. През деня спи много малко обаче, веднъж към обяд от 11 до 12, след това към 3-4 заспива пак за около час и това е... ако дремне към 6 за 15мин. ще е чудо.
Будя го в 12 да яде и след това яде, когато се събуди, около 8-9 сутринта. Задължително към 5 мрънка за да го обърна по корем.
Прави ми тези номера, които описваш, когато не е акал 1-2 дни.
Интересно, че не го храня под час, нито спазвам някакъв строг режим, но той си иска манджата точно под час, и не примерно да яде през 4 часа, ами ако е станал в 9, а не в 8, в 12 ще иска да си яде, по същия начин, ако стане в 7, не иска по-рано ами пак в 12.

Деси, днес Нико също се обърна два пъти от по корем на обратно, но и преди време го беше правил, а след това спря, да видим сега.

# 134
  • София
Чин, това кремче го взех от Хит, сега ще го търся и в магазините покрай нас, че Хита ми е далече, а мноооого ми се яде още торта.  Crazy

И аз в Хита го гледах и му се чудих. Значи викаш да го взимам  Laughing По-различно ли е от стандартната ягода примерно?Аз пък правих един сладкиш на Йоткер страхотен с банани. Полуготов е, всичко е на пакетчета, само печеш блата и бъркаш крема. Стана страхотен. Сега съм взела някаква шоколадова торта пак такава.. А, купих си и електронен кантар от Лидл.. да видим тия торти къде отиват  Crazy Crazy Crazy

За Саша, що лъже, де да я знам, щото иска да постигне своето. Знае, че не давам нещо и лъже, че го е/не го е направила според зависи.  Wink Аз съм я пердшила. Сега като дърта магарица. Падало ми е пердето. Ясно е, че от ноя полза няма, освен, че разчиства напрежението. Това пак е нещо. Нас ни пердашеха, пък пак станахме хора. Съзнавам, че като имате толкова малки бебета ви се струва невъзможно да ги шляпате. Само почакайте да видите натам... има моменти дето на човек му иде наистина да им откъсне тънките вратове  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес следобед Малка Ралка голям рев удари. Не знам защо, нещо я мъчеше  Confused Вчера е акала, днес не е... чудя се дали не е заради това. Освен всичко гледам как се лепи за мен като гербова марка. Ако не ме вижда в стаята реве яко, като вляза се успокоява. Ама това дете живи и здрави догодина ще трявба да ходи на ясла. Със Саша проблем не съм имала. Никога, нито един път не е плакала, а тръгна на ясла на година и 3 м. Сега като гледам Ралка очаквам да имам там проблем  Confused Вероятно ще я водя често да играе с децата от градината на Саша, за да мога после спокойно да я оставя.

Общи условия

Активация на акаунт