Херич, утепа ме рано рано
Викаш- да се ненадяваме на"Мамо"
за Венцулини........ или по-скоро за майка му, че да и мини психарията за докторите
някой каже, че по нещо друго прилича на мен, черпя го със сладолед:)
Сега вече не са 

, след това му дадох да яде и го взех при мене, че вече ме мързеше да ставам, а той като откърти до 7.30 и тогава яде, поогледа се и айде пак нани до 10.00. Аз разбира се това и чаках
Мислех че няма да заспи пак, ей го на сега пак заспа 

такова
ние с нашия мъж се намерихме или по точно аз го издирих в нета
, но по случайност имахме и общ познат, който довърши запознанството... тааа след писания в нета и по ICQ-то, в 3.00 посреднощ го викнах в къщи, че ми беше скучно
, ама само толкова, той взе че пък дойде и се събудихме на сутринта гушнати, той с дрехите, а аз по пижама ... взех че го и целунах, че той само се канеше и до там... аа и забравих да кажа: на сутринта ни събуди майка му по телефона 

Сега вече не са
, да не вземете да се включите в някоя от темите за 2012та 

)
)))) Хехе, преди 10 години спря цигарите заради мен
за 3 седмици.... Все е нещо, де, предвид цялата ситуация 
)

Благодаря!!! 

, но не е точно така разбира се
. 

. Ейййй, веднага да ми се подиграеш за правописната грешка
Ами случва се 

мисля , че е излишно да коментирам 

После пожара, сега това... Оказа се, че май са опитали да ми крадът гумите, защото болтовете били изхвърчали
Явно нещо са се отказали, но няма да се учудя. На комшиите преди 1 седмица им свалите 2-те гуми с джантите

Благодаря!!! 
Гериии опаковани сте добре за през ноща 
на двете деца. Значи свеки си взе 4 дена отпуска....ще идва на вилата където живеем сега. В петък обаче баща ми ще води и ще взема големия на градината...та общо сумарно две баби и един дядо ще гледат 5 годишен и 6 месечен
и НЕмисля да се записвам в друга тема за 2012г.
После пожара, сега това... Оказа се, че май са опитали да ми крадът гумите, защото болтовете били изхвърчали
Явно нещо са се отказали, но няма да се учудя. На комшиите преди 1 седмица им свалите 2-те гуми с джантите 
Препоръчани теми