Майска мама на бебето говори, а то се смее и гъргори! Тема 9

• 33 590
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Ей, много гледаш бе Херич...  Twisted Evil Sunglasses... ми мъжа ми и той пък не се научи да снима... неговия бедър е, моя си е доста по-готин и гладък  Sunglasses Blush 4470

# 91
  • Стара Загора
Ей, много гледаш бе Херич...  Twisted Evil Sunglasses...
Аааа киризя си аз...нали съм с цаки Mr. Green  pletka

# 92
Ей, много гледаш бе Херич...  Twisted Evil Sunglasses...
hahaha hahaha очи пълни, ръце празни  hahaha hahaha, е хайде не са празни, имаш си бедъра на сержа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Според него аз съм го свалила  Crazy , но не е точно така разбира се  Twisted Evil , както и да е де , но е факта , че бяхме много , много влюбени  Heart Eyes .

Предполагам все още по-влюбени!  Peace

# 93
Добър ден и от нас!
Днес бяхме на консултация, Тиянка вече е 66см и 8,040кг. Ваксините ги оставихме за другия път, че нали беше малко болничка миналата седмица.
Макси и Еди са големи сладури  Heart Eyes А Еди е одрал кожата на мама, все повече си личи  Peace
Нелка,  дано все така да му се разминава на мъжа ти  Praynig
За нощното хранене - Тияна яде най-често по два пъти, но понякога - като снощи и миналата вечер - се буди през час и половина -два  Crazy Tired и вече едва издържам на това неспане  Tired
С ММ се запознахме миналата година - август месец  Mr. Green Една вечер бях излязла на по питиенце с една приятелка и той се натресе на нашата маса, след 3-4 дни заживяхме заедно  Mr. Green  С него сме толкова еднакви в някои отношения и толкова различни в други, та е голяма веселба  Sunglasses
Луска, стискам палци на Венцулин  Praynig А както са те посъветвали и другите момичета - мама май има най-спешна нужда от преглед  Hug
Миналата седмица в изблик на слабост обещах на ММ февруари месец да правим братче на Тияна  Crazy Как ще се оттървавам от обещанието си - не знам  ooooh!
За почивката на Хера и Луси - искам и аз  Crossing Arms Даже някъде на по-топло няма да откажа  Sunglasses

# 94
  • Стара Загора

hahaha hahaha очи пълни, ръце празни  hahaha hahaha,
[/quote]
Не ревнувай де #Silly
Просто се загледах в снимката...вече ми е изкривеното съзнанието от към темата със снимките...та скивах чуждото ся  eat

# 95
Нели,благодаря за темичката Hug

Разбрах,че и общ мъж имаме вече Mr. GreenВиртуален,ама карай.

Тази сутрин написах ферман и той се затри в небитието.

За снимките
-от както чета във фотографската тема и хич не снимам.Все не си харесвам снимките,Ина ще остане без доказателства,че е била бебе.
За Ева-хич нямах скрупули и си има всякакви снимки детето.

# 96

hahaha hahaha очи пълни, ръце празни  hahaha hahaha,
Не ревнувай де #Silly
Просто се загледах в снимката...вече ми е изкривеното съзнанието от към темата със снимките...та скивах чуждото ся  eat
[/quote]

няма, няма  newsm03

А Еди е одрал кожата на мама, все повече си личи  Peace

да взема да сменя тогава отговора в анкетата (и на двамата)...  Grinning Flutter

ей, днес голямо писано му хвърлям... ма така е, събота и неделя оставих на свеки да готви, да изчисти и да изпере и днес съм лайф из лайф  newsm08 dance

# 97
  • София

За снимките[/u]-от както чета във фотографската тема и хич не снимам.Все не си харесвам снимките,Ина ще остане без доказателства,че е била бебе.

Хаха, аз пък си  мислех преди , че моя фотоапарат ( Canon A540- сапунерка) прави страхотни снимки, но от както чета фотографски книги и материали и се ровя по фото форуми установих, че всъщност е голям боклук  Laughing Е, снима си с него няма как  , докато събера пари за нещо по-добро  Rolling Eyes

Гери вече не сме така влюбени, тръпката която беше в началото отдавна изчезна, все пак сме 10  години заедно. Сега е просто любов и привързаност. Понякога много ме дразни и ми идва  да го удуша, но си го търпя.... и обичам Wink . Ние с него много си приличаме и в повечето случаи сме на едно мнение. Харесваме общо взето едни и същи неща, без някои филми, а и музиката  малко ни се разминава, но бива  Sunglasses

# 98
Днес тортата е от нас:

Да ми е жив и здрав малки месечинко. Днес става на цели 5 месеца. А ето го и него:

Цяла сутрин се опитвам да правя колажчета, но нета ми е супер скапан и в крайна сметка успях да запаметя само два. Ама то така е като задуха вятъра и всичко се скапва.

Доста болнички има. Стискам палчета на всичките да оздравяват бързо Praynig.

Стиснати палчета и за Венцулинко и дано проблема е само в главата на майка му Hug

Варненската дружинка много готина Hug

И аз си взех мъж от съседната улица Joy, ама така сега ми е много удобно. Познаваме се от сто години. На времето той ходеше с моя близка приятелка (тогава бяхме на по 16). След години се преоткрихме и ние по кръчмите Laughing(и аз да не чуя нешо от другите Mr. Green). Ей горкия преследва ме 3 години докато му вържа. Тогава имах дългогодишен приятел. Е имаше и застъпвания  Rolling Eyes. Сега може и да съжалява, че се е трепал толкова да ме открадне, ама връщане назад няма Mr. Green А с приятелката сме си семейни приятели с и си гледаме заедно дечицата Simple Smile

# 99
  • Айтос/Бургас
Добър ден от нас с Калоянко! Hug
Днес сме по- добре,от вчера не е вдигал температура Praynig .Благодаря ви за подкрепата.Акали сме само веднъж сутринта,така,че мисля,че и диарията отминава...дано. Simple Smile
Някой беше питал за акото от Аптамил-ми леко гъстичко като тесто,понякога по-рядко...различно.
Аз да попитам,понеже от месец не кърмя,но нищо не правя и с гърдите си-не пристягам,не съм спряла течностите,нямам напрежение,но като стисна и излизат капчици.Дали може да стане някоя беля? newsm78 и..изобщо как се спира кърмата?Аз си помислих,че е спряла напълно,но явно не е така...
За ММ-заедно сме от 14 години,запознахме се в дискотека.Нямаме много общи неща,макар,че сме една зодия,но е добър и всеотдаен,много ми угажда и много се грижи за семейството и много си го обичам,но на моменти много ме дразни за килограмите ми и за такива щуротии(бях писала по- рано) Wink
За анкетата-Калоян прилича изцяло на мен засега. Sunglasses

# 100
Честита месечинка на ДАНИ! Да расте и хубавее и мама с него се гордее!
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Златка, радвам се че вече сте по - добре и най-важното, че Т е смъкната!  Peace Hug

# 101
  • на североизток
Ето ни и нас в новата темичка.

Нелили, страхотна както винаги!

Ще бъда кратка, защото Ния уж спи, но й нямам доверие Confused

Гери, Мушенце - страхотни са младежите Heart Eyes Много са пораснали. Мушенце, Макси много ми напомня на нашия батко на тази възраст.

За ММ - заедно сме вече почти 9 години, които минаха неусетно. Не си приличаме особено по характер - то такава кривотия като мен рядко се намира... Но все още се обичаме и уважаме, а децата са нашата радост и гордост.

Топлим се на локално парно - вече го палим. Температурата в стоята на малката е около 22-23 градуса. Вечер заспива на 22, а сутрин като стане е 20. Засега не мисля, че й е студено. Тя спи гушната в мен и се топлим Heart Eyes

Нелка, радвам се за мъжа ти. Дано този ангел - хранител винаги да го пази Praynig

Луси, стискам палци с Венци всичко да е наред. Ще чакам да пишеш.

Златка, радвам се, че нещата при вас са по-добре!

Честита месечинка на Дани!

Бързо оздравяване на болните!

И накрая - остава ни една седмица да махането на нефростома - броя дните, защото ми е много много трудно да я удържам кротка малката лудетина. Утре ще пускаме стерилна урина - да видим какви ще са резултатите  newsm78

# 102
Кога изписахте 7 страници?!?! #Crazy

Отивам да чета...

# 103
Пфууу, най-накрая и аз да сколасам да вляза у форОмо  Whistling
Та записТ тъй да се каже  Mr. Green
Изпуснала съм има-няма 5-6 теми, ей ся че ги прочета на един дъх  Joy

# 104
Оффф, много съм зле  ooooh! Забравих да благодаря на Нелли за темата  Hug Нелка, страхотна е темата  Hug И анкетата също  Peace Моето момиче приличала 100 процента на баща си - всички го казват.Той разбира се е ужасно доволен и не дава дума да се обели, че има някоя черта и от мен  Laughing И това, при положение, че двамата с него имаме сходни черти Laughing

Общи условия

Активация на акаунт