ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Честити месечинки на Нико и Явор.Големиии големиии да порастнат.
Деси.мерт,аз я получих помощта,питай  Peace
Хоупфул съншайн,на мен ми дойде също,точно в период без нощна пауза.Всъщност на много от момичетата тук им дойде. Wink

Ние днес също се наскитахме,ама толкова,че сега съм гроги и май се мятам още сега до бебока.А за такова време си мечтая от много много време насам... Обожавам есента,мога да я гледам с часове. : )
Ще изкаравам дните в прака,докато времето го позволява.

# 391
  • София
Хелоу банда, честити месечинки на бебоците родени днес,да са живи и здрави и много усмихнати и закачливи Party
Чин,честито за изпита и да е жив и здрав баща ти.

Аз много съм изпуснала,чета на диагонал,че все ме няма в нета и се боря да не се разболея,но малкото си иска своето и тези дни сме все навън.

# 392
Здравейте!
Днес като излязох в 12ч и се прибрахме чак в 20ч. МММ, точно като през лятото!

Пеперудке, аз още в космонавт не съм го обличала, но сигурно ще сме същата картинка.

Честити месечинки на днешните празнуващи! Аз изтървах обеците на Чин!  Grinning

# 393
Моят младеж се нагледа на готини мацки, миналата седмица Китина, днес МамаАнина.  Mr. Green
Шунчи,   bouquet
Само дето го набеждаваш младежа, че много ревял - няма такова нещо  Crazy Много импровизирано се получи днес. Сиси пък имаше днес една дамска компания за обиколки на градинката и сън (Кити  Hug ) и една мъжка после за раздумки  Laughing
Да бе, няма за къде да се хване! Тя, като ми е мека цицата така ме сграбчва и мене като е нервна. Когато е спокойна, само си слага ръчичката, все едно я гали  Heart Eyes , обаче, когато е гладна сграбчва каквото докопа - веднъж така ми награби зърното, че свитки ми излязоха  Crazy

Пеперудке, много неприятно! Освен да смените количката с по-голяма, аз не виждам друг изход. Нашата е доста широка все още. Тя и Сиси е много миниатюрна, де - явно на свекърва ми прилича  Mr. Green

Чинче, честито, много хубави поводи, браво! И аз не видях, че са обици  Laughing
Честито и на Явор и Ани2   bouquet

И аз много обичам да готвя. Днес спретнах една крем-супа с тиква (гледах я в Бон Апети) - страшна стана! Пък и излязох преди три дни на студа с мокра глава и сега съм болна, та добре ми дойде - витаминозно.  Laughing

Ваче, аз от миналия понеделник редувам няколко неща, че само тиква много разхлабва. Общо взето досега давах тиква, морков и картоф в различни комбинации. Първо дадох половин от най-малките бурканчета на Гербер - морков ( трудно ми е да кажа Гербер, ама щом така са известни  Flutter ) - първите два дни. После 4 дни по половин бурканче от Хип 125 мл и после започна да изяжда по цяло и да пита за още  hahaha Опитвам се да дам вода след това, но не я иска. От днес реших да давам нов вкус и си бях избрала картоф и спанак на Милупа. Грешка! Това чудо толкова гъсто, че детето се давеше. И понеже бях в градинката, търчах да един магазин наблизо, където има всякакви пюрета и купих пащърнак. В първите няколко минути доста учудено ме гледаше и примляскваше, ама после й хареса и си го изяде детето.
Между другото, в това магазинче имаше и пюрета на Биоланд. Продавачът-собственик много ми ги похвали, както и Кити   bouquet Аз ги гледах преди дни и много им се чудих, но той явно, за да потръгнат е обявил промоция - третото подарък, та може утре да взема.

И ние много излизаме тази седмица. Марки вече не ходи на занималня и наобед го взимам, прибирам, учи, после тренировка, пак учи и така. Утре съм му обещала цял следобед в градинката, че ще е хубаво времето. Сиана и тя навсякъде с нас.  Grinning При Сиси какво ново... баща й я научи да се плези и сега настава едно плезене с приказване едновременно и смях  Crazy  ooooh! Не се обръща наникъде още, мрази да е по корем, обаче продължава да се набира - вчера я гледам си седи нашата в шезлонга и пет пари не дава, че докторката вика: "Рано е! Ще я буташ назад!"  hahaha

Ох, много ми стана дълъг поста, извинявам се, ама като не мога да ви насмогна последните дни  Crazy Прегръдки на всички болнички  Hug и лека нощ!

# 394
Чин, честито и за изпита и за месечкото! Simple Smile
Ама ти за втори път ни черпиш с обици!! Crazy Joy

JoyА какво око имаш само. Laughing И аз ги мислех за сладки. hahaha
Честити месечинки на Нико и Явор. Heart Eyes
Пеперудка разсмя ме с този робокоп. Laughing Аз никога не съм слагала, но при нас е и по топло. Пък и хич не ми допада, предпочитам яке и панталонче. Peace
heberlea и ние сме същите, баткото хич не е общителен, докато Софи дори не мога да я гледам,докато цока, че почва да се смее и не яде. Laughing Голяма веселушка ни е. На всички се хили с усмивка 24 карата.
На Ралка честито първо хранене. Laughing
Ей много скитате всички, браво. Аз тези дни много сили нямам и само си почивам. Разходката ни е да заведем бати на ДГ и да го вземем, пък ако вали и това ни се разминава.
Гледам за конкурси говорите. Аз на базик писах имейл на едно предаване, където викаш например роднина, приятел и т.н и някоя известна личност (негов любим певец,футболист и т.н.). Та реших да изненадам мъжО  с Франческо Тоти, те пък взеха, че днес наистина ми се обадиха. Още не сигурно, защото не се знае дали Тотти ще им гостува скоро, но надежда има. Praynig

Целувки дами... Heart Eyes

# 395
Чин, Ани2, честити месечинки на бебчовците  Hug Hug Hug Много целувки и на двамата.

Ани, те все още са там обеците, ама и аз чак от после се сетих, че не са сладки  Peace

Ваче, честио захранване.

Чин, късмет утре с пюрето.

МамаАни, оправяй с по-бързо, че хич не е приятно.

Йоана май наистина я мъчи зъб, ноооо от горе  newsm78 Сега като я мазах и като пипнах горе и изпищя. После пък си осмука гелчето и заспа. Не ми дава да пипам много в устата, а днес отказа пюрето тотално. Доно не е нещо друго все пак, а да е от зъбче.

Ей, ама вашите бебоци много хапвам. Йо яде не повече от 40гр ама и аз не я мъча да яде. Все някога ще прояде.

Накри, дано се получи изненадата.

Пеперудке, аз пробно облякох космонафта и ми беше странна много. Не знам зимата как ще я обличам, че тук стават едни минусови Т.

# 396
  • София
По повод обличането...леле ад е всеки път,еле като се стигне до момента-якенце- дере се все едно го колям! ooooh!

# 397
Честити месечинки на Яворче и Нико! Hug
...и браво за успешно взетия изпит ,Чин Wink
И ние имаме подобни приключения собличането на якета , шапки и други такива... как ще е зимата,не знам Confused

# 398
Мама Ани, голям смях пада, когато се плезим и ние... Само, че аз съм виновна.

Накри, хайде дано...  Praynig

Нашият татко е сополив. Майка му ми каза, била го целувала, а тя е болна, та го била разболяла. Че се и хвали.
Щяла да ходи да чисти утре, че много разхвърляно било. Не, че е мръсно от смяната на дограмата, ами разхвърляно било.. ако не е тя, сигурно ще се заринем  Mr. Green
Да ви кажа, моят мъж е много разсеян, имаме един прозорец по-малко (този за детската стая) забравили да го опишат и вместо 6 прозореца с 2 врати, си имаме 5. На пролет ще слагаме в на Нико стаята, добре че не я използваме.  Twisted Evil

# 399
Момичета и татко Краси вече е добре.Т цял ден не е имало.Давах му Панадол веднъж и Оксилококцинум.Докторката ни изписа и витамин Ц,но пробвах да дам с малко вода,няма как да стане-повърна всичко и заспа.Ще видя как ще мине тази нощ.Лекарката каза вирус  newsm78

Ани ние също имаме такива чесалки и Краси много ги харесва,но не ги изстудявам.  Peace

Шунка и мен ме гепва като яде,ако не ме щипе ми дърпа пръста или блузата.

Чин и Ани2 честити месечинки на Нико и Явор! Hug
Чин жив и здрав да е татко ти!  Hug  Поздравления за изпита все така до края!  Hug

Деси.мерт аз съм редовно и взех такава помощ.

Ваче топлиш ли пюренцето като го даваш?  И да питам като се захрани след 1-2-3 лъжици и т.н. по колко като количество трябва да яде на хранене?   newsm78

Хоупфул аз съм от майките,които са на изключително кърмене и ми идва до сега 3 пъти след раждането.Не се притеснявай свиква се бързо.Може малко детето да се дърпа,но е временно.

# 400
Момичета, ударете ми едно рамо и ми кажете дали подготвяте бебоците преди ваксинация? И въобще как малчовците преминават през ваксините - има ли температура и т.н. Ще съм ви много благодарна!

# 401
ЯВОРЧО и НИКО да растат здрави, големи и красиви мъже!

МАГНЕТ, и ние имаме същия проблем с якето newsm78

ПЕПЕРУДКА, и аз имам един розов Робокоп, а ти не беше ли с Чико?

ЦУЦИТА, аз давам превантивно по 1.5 мл панадол сутринта, после 4 ч. след ваксината и вечерта.

Хайде утре на обяд при слончето!

# 402
Тина, радвам се, че краси вече е добре.

Цуцита, мине не мине ден, обсъждаме ваксини, реакции и какво даваме.  Peace
Аз съм против даването на Панадол превантивно. След ваксина правя само компрес с Риванол и следя да не вдигне много висока Т (38.4-5)

Лека вечер...   bouquet

# 403
  • София
Добър вечер и от мен Hug Тези дни хич не стигам до писане тук, все не успявам да изчета всичко и не искам да пиша докато не съм напълно прочела..
Чин, Ани 2, честити месечинки на Явор и Нико Heart Eyes Hug
За ваксините и аз не давам нищо превантивно, ако вдигне Т, тогава!
Ана2, да с Бюти днес бяхме на лекцията, беше много интересна и полезна. Сега съм още по-сигурна, че ще си чакам Крис да стане на 6 месеца (или всичките признаци за готовност да са изпълнени). За себе си поне си реших и какво и как ще му давам, е да видим и той какво ще реши де #Crazy Mr. Green
Днес си бях обула за пръв път едни обувки този сезон (в смисъл не съм ги обувала от пролетта) и такива рани ми направиха, че едвам се прибрах....още ме боли, не знам утре как ще обуя обувки.... Sad Confused
Лека от мен Hug

# 404
Добър вечер...
Tsutsita, аз давам Панадол преди ваксината...първия път не дадох нищо и много плака малчо...после с Панадола по-леко мина...В деня на ваксината давам още  2 пъти Панадол през 4-5 часа...
Чин, много се смях с почерпката...не че и аз бях забелязала с какво черпиш, де Joy
Zzvercheto , съчувствам ти за мазолите Mr. GreenАз на младини винаги си ходих с такива, дори понякога кръвта течеше по обувките, ама нали за гъзарията почивен ден няма Blush
Честити месечинки на юнаците Явор и Нико Heart Eyes
Спокойна нощ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт