ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 746
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!
Къдрокоске, таблетките са супер. тези обаче се вадят от опаковките. На мен ми харесват. Загоряло не го измиват добре, но то кои ли го измиват.
ОО гледам че и цените за доставка са по ниски!

Даа, времето беше страхотно! Разходихме се доста.

# 346
Бюти, къде и по кое време е тази лекция за захранването? По принцип на нас ни е интересно...

# 347
  • София
бг-тати, ето линк.  Ние имаме уговорка за 11 без 15 пред мястото Wink

# 348
Eх, жалко, че не съм си в София, лекцията е и в квартала. Бюти, да споделиш след това Simple Smile  Hug

Динора  hahaha

И аз ще купя кремче, че стават едни червени бузи... благодаря  Hug

# 349
Здравейтеее!

Днес сме цял ден навън,това време ми е любимото,парка цял ден беше пълен,голям кеф.: ))
Деска,Къдрокоса мерси за линковете. Hug
Ани,за такова поведение ви писах и аз скоро.При нас не отмина особено бързо,даже все още не е,но на два пъти направо съм труп от недоспиване и вече на рев ме изби и той тогава направи 6ч пауза.Все едно точно да си почина и после пак неговото си.И аз трудно спя през деня,по-гадно ми е като спя само 40мин.Според мен е скок в растежа,надявам се скоро да наваксат,че...
Бюти,превантивно ли мажеш с крема за лошо време или когато загрубее кожата?
Шунка,при нас важи същото правило за спането...мине ли час-час и половина да е буден почвам да полюшвам,давам биба и заспива без нерви.

Утре сме на консултация,а съм изгубила бележката,където ми записват часа  ooooh! Трябва да звъня сутринта... пффф хич не обичам така,ама шматка съм!

# 350
Шунка  и desi.mert Честити месечинки на сладките бебчета  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 351
Пао, дано е период, който да отмине бързо.

Вещи, липсваш във форума. Гледам снимки от време на време във фейса, да нацелуваш и ти бебока.  Hug

Хеберлея, на мен ми е много хубаво да си я гушна по обяд и да си спя с нея. Няма друго такова чувство.

Момичета, аз мажа лицето на Йо с кремчето на Бочко. Днес купих мляко за тяло и гел за зъбки пак на Бочко. Абе нещо съм станала фен на тази марка.

Пеперудке, аз съм така нощно време. Марти почти всяка сутрин ме пита колко пъти е яла малката през ноща и почти никога не мога да отговоря без да се замисля.

Динора, добра тактика.  Peace

Кити, вече са ти казали. Не се вглеждай чак толкова задълбочено  Hug

Честити месечинки на всички бебоци.

# 352
Добре се вие дето кърмите в просъница. И аз бях така в началото, но вече си слагам телефона до главата и като се събуди Ники само поглеждам и пресмятам преди колко време съм го хранила. Като прибавим и баткото дето го будя поне 10 мин докато стане да иде до тоалетна и така яко се разсънвам.
Пао, дано и при вас бързо отмине тоя период. Сега ще го видя дали ще се събуди пак в 12.

# 353
Влизам набързо,че едвам гледам.Цял ден бяхме на разходка и като се прибрахме Краси вдигна Т 38,9.Преди да заспи беше 37,1 ,но аз си имам едно на ум.Оказа се,че не сме били на консултация и то защото не съм погледнала на картона му,че пише 26.10.Помолих лекарката да му погледне само венците и каза,че долния е доста надут.Това беше преди да се върнем вкъщи.Много ми е гадно,че не се усетих по-рано да го изкарам от количката и да го целуна и така да установя,че е горещ  Sad   След обаждане до лекарката му дадох Панадол и Ефералган свещичка.  Отивам да легна,че искам да съм на себе си като се събуди.

Утре ще чета и пиша.Лека вечер на всички...

# 354
Аз да се похваля  Laughing Laughing Laughing на Владис са и побликували снимка във вестника  Hug Hug Hug
TinaT   Дано бързо се оправи бебчо  Hug Hug

# 355
  • София
ВАЧЕ, тя Дара е яхнала метлата от неделя, ужасно се нерви- стиска юмруци и трепери newsm78, чудя се дали пък уикенда и многото народ не й се отрази така newsm78. Отделно, от разстройството е подсечена и може би я боли.

Я да питам как е подсечена? Оправяш ли я лесно със судокрем например. Според мен наистина й никнат зъби. Саша при всеки зъб беше с гъбична инфекция на дупето. Става, защото се нарушава храносмилането и кандидата излиза с акото и заразява дупето, Аз давах в аптеката да й бъркат кремче. Беше вълшебно.

Рая, сега разбрах! Т.е. замисъла на педиатърката не го разбрах Laughing  Hug

Да ви кажа Ралка има на гръбчето някакво петънце. Трудно ми е да определя какво е. Грапавичко с леко лющеща се кожичка. Това се пада точно на прешленче. Спирам всички мазила, сапуни и пр. и ще видим какво ще стане. Не знам далид а го опредлея като екземичка или и аз не знам какво. В потрес съм... никой от нас не страда от такива неща  Confused Ше сменя и праха за пране да видим...

Освен това Ралка днес я изаках с термометърчето Confused Хич не обичам тия неща, ама вече 4-ти ден не беше акала, Накрая на акото имаше лекинка кървава жилчица, светло червена. Явно се е спукало капилярче като се напъна, ама аз се вкарвам във филми.
Май ще давам сок от круша. Ама ще взема да купя готов бебешки и ще взема да дам вече и тиква. Не ми се ще да се мъчи детето. То тя много не се мъчи де, не дава вид да се е претъпкала, ама аз се притеснявам  Confused

Чинче, да ти е жив и здрав татко ти!! Айде да ти е жива и здрава и свеки!  Mr. Green Да се разбирате повече и да те ядосва по-малко! Hug

Чин, аз мажа по принцип такива неща с чист вазелин. Wink Още преди да излезеш мажи с вазелин.

Ани, защо следиш кога си го хранила Нико  newsm78

Тина не давай повече панадол и ефералган сещичка едновременно!!! Confused Това лекарката ли ти каза? И двете съдържат Парацетамол. Аз съм комбинирала Нурофен с Ефералган свещичка при това само над Т 39,5 вдигана вечерно време. И то на дете над година и половина. Това по съвет на педиатър. Може и да се редуват през 2 часа нурофен и панадол, но между 2 приема на нурофен или пнадол не бива да има по-малко от 2 часа. не знам дали го написах ясно. Дефакто сега ти си дала 2 пъти парацетамол. Рязкото смъкване на Т е доста опасно. Затова никога не се комбинират няколко метода за свалянето й. Примерно панадол+хладен душ.

Клавдия, в кой вестник?  Grinning

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 02:07 от Vache

# 356
Добро утро!

Аз се стягам, че отивам на доктор, но сега е моят час:

ЧИН, много здраве и щастливи внуци на татко ти!

ВЕЩИ, честит рожден ден, бъди здрава, щастлива и удовлетворена!

СЕЛА ВИ, как си?
ДАГИ- а при вас?
ВАЧЕ, Саша как е?
ЦВЕТИ, Дани и дядото ти как са?

ТИНА, мъничкият Краси, дано бързо свалите температурата!

На останалите болнички, които забравям- бързо да оздравяват!

ВАЧЕ, ами пъпчиците са доста червени, почти по цялата дължина на резката и от двете страни на дупето newsm78

ВАЧЕ, а защо не пробваш и Био Гая, също помага за редовно акане. Дано не е нищо сериозно това петънце!

Слънчев ден от мен!

# 357
Добро утро!
Заповядайте кафенце и закуска!
Честит рожден ден на Вещи.И по-често влизай! Hug
Ани, и аз си гледам телефона колко показва,за да знам колко време е минало от предното кърмене и колко е продължило.Общо взето се пада през 2-3 часа.Мен не ми пречи кърменето ,а след него ,че не заспива веднага и тогава наистина се разсънвам да люлея.А пречим на таткото да се наспи.Аз му викам да си ляга в 21-22 като мен,но нали има Шампионска лига-изпуска ли се това нещо?
Чин,браво за изпита!
Клавдия,покажи де,не се стеснявай!
Излязохме вчера по топличко за около час с гуспойцата,но на нея не и харесва навън.Не ,че в момента и вътре  е добре.Само стене,говори ,вика,нерви се.Това по цял ден.Мъчи я нещо-вижда се. #Crazy

# 358
добро утро мамчета

Ей направо ви завиждам на мамите с количките - аз вече не смея да излизам с количка с това моето момче. Все сме с кенгуруто  Confused малкия се кефи, обаче аз не смея да седна с него, та издържам около 2 часа обиколки. И все пак днес съм намислила да го водя на Борисовата градина като се събуди - към 11ч. Ако има и други желаещи за разходка - ще се радвам да си видим  Simple Smile

Ваче - дано е нещо случайно - това петънце...

Деска - напълно те разбирам, аз моя хубавец го гушкам цяла нощ - много ми се иска да го науча да спи самостоятелно, но той само като усети че го местя и се разсънва и после следва едно дълго приспиванее. Пък и да си призная хубаво ми е да е до мен (вярвайте ми този период отминава така бързо, макар сега да ми се вижда вечност). Само да можеше да не ме рита толкова

Дано периода на лошо спане да отмине бързо при всички. Аз умирам от ужас, че с Бела не спах като хората повече от 2 години...И аз поглеждам кога се кърмим нощем - ако е минало по-малко от час гледам да не давам да суче, а например мажа с бочко, с надеждата че ще му се размине...Не си слагам gsm до главата (не се препоръчва заради вредното излъчване),  но пък съм се снабдила със специален часовник със светеш цифреблат нощем - така не се разсънвам.

Вещи - да не забравя! ЧРД! влизай при нас отвреме на време  Hug

Клавдия - прекрасно е усещането сигурно   Party

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 09:14 от heberlea

# 359
Благодаря ти Ваче няма да правя повече такава комбинация.
Той смъкна Т едва около 5:00ч.Цяла нощ се буди на 20-30мин. и плаче,върти се-да си призная за всичко друго бях подготвена,но като гореше и телцето му беше като парцал не бях  Cry
Много съм уморена,но трябва да дойда малко на себе си с кафе и като се събуди да ходим да го прегледат.Ако изкарам и днешния ден без да припадна направо ще е върха.От 4 денонощия не мога да се наспя и вече в ръцете нямам сила,снощи един лимон не можах да стисна  Tired

Вещи честит рожден ден!Жива и здрава,много усмихната и обичана!  Hug

Благодаря за кафето и закуската Силви!  Hug

Момичета все забравям да ви кажа.От около 2 месеца мажа на Краси дупето с македонската мас на Павлодерм и съм много доволна,ако се зачерви нещо за нула време го успокоява.  Peace

Накри аз давам от тази по 5 гранулки разтворени в малко вода или кърма,но тази,която ти ми показваш май ще ми допадне повече.Ще видя като излезем дали има в бебешкия магазин от който пазарувам.Вчера установих,че имат на Плазмон сухите каши,бисквитките и закуски за едногодишни,но не им обърнах много внимание.Днес ще хвърля едно око  Wink

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 09:30 от TinaT

Общи условия

Активация на акаунт