ЮНЧЕ гладно виква: "За Хелуин ще папам тиква"!

• 35 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Ани2, честита месечинка и на Явор!!  Hug

Там сме и ние двамина утре при слона! Този път ще взема количката, че днес се оказах лекинко подгизнала в тоя слинг.

Малчо с космонавта само в слинга съм го носила - едва го наврях  Laughing, но нямаше мърдане, залепна чудесно. Каката в същия космонавт съм я возила с количката, не й беше тясна - тя хем дребно бебе беше, хем количката голяма, добре се получи. И на мен са ми смешни бебетата, че и 1-2-годишните деца в космонавти и дебели якета как не могат да си допрат ръцете до тялото.  hahaha

# 406
Здравейте мамчета и бебчета
Отдавна не съм писала.Но пусто нямам много време за компа.Почити не сядам.Само за малко да си видя пощата и разни неща по компа и това е.Не съм ви чела вече не помня от кога  Blush Embarassed Blush . Иначе сме добре.Днес бяхме на ваксини.Вече е 7,800 кг , 69 см. Много се лигави вече и все целите му ръчички са в устата му. На 11 септември го кръстих ме, беше послушен.
Сега почнах вечер да сядам на компа и ще гледам тези дни поне последната тема да прочета да видя как сте, и отново да съм в крак да си пиша с вас. Hug

# 407
  • София
Ваче, аз доколкото разбрах смяташ цяла седмица да даваш само тиква, така ли?  Rolling Eyes. Събирам информация, затова питам  Peace. Браво на Сашата, дано не се разболява пак.

Абе да ти кажа, това точно се чудя. Имам 2 пюрета с тиква и се чудя дали да не давам 4 дни. Мога да взема още едно да станат 6 дни. После картофеното.
МамоАни, аз в общи линии очаквам да разхлаби тиквата, че Ралка ми направи рекорд от около 5 дни неакане.
Ама ти на Гербер си им казвай Гърбър (нали така?)  Grinning Аз лично те разбирам Sunglasses Аз буквално чета буквите  Twisted Evil
На Биоланд какви са цените? Аз днес гледах в Кауфланд и са по-скъпи от ХИТ например.

Абе вие деца зверове ли отглеждате? Малка Ралка освен да се дере неистово не ме наранява и не е груба. Само с изражение и викове показва нетърпение да яде  Wink А днес като й дадох ябълковото пюре тъпчеше и ръце в устата, ако няма лъжица тъпче ръцете, после като бутна лъжицата сякаш да помага с ръцете пак устата  Wink

Ама аз това с ябълката не го броя за захранване. Тя вече 2 пъти пие сокчето и хапва пяната дето е от месцето на ябълката, та това пюре просто беше е така, да не е капо дето гледа и преглъща луканките и филетата на рожденния ден на колежката  Crazy Crazy Crazy
Утре вече на обяд с тиквата ще го боря за захранване  Crazy

МамоАни, ти лесно ли се оправяш с Марки като не е на занималня? Моята кифла хич не ще да учи. Ужасна е! Там в занималнята се мобилизира, а и няма къде да мърда, та учи и пише домашни, с изкл. на английския. По този предмет има забележка на втората седмица "Ученичката системно  Rolling Eyes е без домашно по АЕ" Mr. Green Та само там я проверявам, но по друго всичко си пише и учи добре. У нас ми скъсва нервите  Crazy

Магнетче и Ралка много пищи като я обличам с якето. УжасТ!

Тина, не съм топлила ябълката, ама утре като извадя втората част от хладилника ще я стопля. Според мен най-добре е да се топли на телесна Т. Нали и курмата е на токлкова. Значи на водна баня топлиш.

Tsutsita, аз давам Панадол 2 часа след ваксинация. Досега не е вдигала Т, ама надали е от Панадола  Wink реванол не слагам. Слагах на Саша само един път, ама не помня коя ваксина. сега на Ралка едното краче се поду доста, ама чак на другия ден. Пневмококовата където е бита. Нищо не съм й слагала, оправи се.

Айде бе, Гачони!!! Къде се затри!  Hug

# 408
Добрютро! Кафенце?

Цуцита, аз нищо не съм давала досега. Чудих се дали да не ползвам някаква хомеопатия, но понеже ми е мнооого далечна материята, нищо не направих. Не се и наложи. Ще видим на следващите, но пак превантивно нищо няма да правя.
Вие досега не сте ли слагали ваксини?

Кити, Шунче, Ваче, който иска и може - айде в градинката! Който стигне пръв, да заварди най-слънчевата пейка.

Ваче, оправям се с него по-добре така. Има една дъска, на която сме направили график за всеки ден и той си го спазва с малко подканяния от моя страна. Оказва се, че в занималнята повече се разсейва. Тук от мен получава по-адекватна помощ, в смисъл че аз му помагам сам да стигне до верния отговор, докато онази госпожа направо си им е диктувала домашните, да не говорим че понякога грешно. Но училището не може да намери свестен човек явно, който да се справя с повече от 30 деца, на възраст в която хич не им се седи на едно място  Mr. Green
За пюретата, ще видя днес, ако дойдеш до градинката може да отидем заедно  Hug Ама ти ХИТ ли имаш впредвид или ХИП?

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 08:35 от MammaAneliaN

# 409
малчо цока пък аз ви чета под диагонал

цоцита - аз давам преди ваксина туя хомеопатично, не ми вдига до сега Т

честити месечинки на Явор и Нико!!!

Само аз ли още не мисля да захранвам newsm78 нали уж сега се препоръчва в 6 месец...

дано е кротък днес, че да пиша повече като се приберем от разходка...

# 410
Добро утро! Благодаря за кафето МамаАнелия!  Hug
Закуска? 
Ние сме добре.Тази нощ поспахме и тримата  Peace

Да ви кажа вчера взех Първата каша на Хип и мисля днес или утре да почна с нея.Сега спи диването,но като се събуди сигурно ще се стягаме и газ към парка,че да използваме хубавото време.Вчера големи хаймани от 10:30ч до 17:00ч  Simple Smile  Но съм доволна,че всичко е наред с детето.

Цуцита аз не давам нищо преди ваксината,а след като я бият слагам компресче с Риванол и давам Панадол.Досега проблем не е имал  Peace

# 411
Добро утро.

Heberlea,аз също не мисля да захранвам.Няма причина или по-скоро признак да го правя.За Коледа и той ще хапва,нищо му няма сега  Laughing
Накри,еййй чудна изненада.Дано да стане  newsm74 .ММ определено би завидял  Mr. Green и той си има една футболна мечта,но ми се струва невъзможно за момента да му я сбъдна.
Тина,бързо да пребори Краси вируса  Praynig
Цуцита,нищо превантивно не давам.Панадол давам при нервност или темп.
Гачони  Hug
Ани,давам чесалка,но не я охлаждам.Той се опитва да я слага в устата,но му идва голяма и само се опитва  Grinning

Аз сега ще се развихря да изчистя за час и нещо,че после излизаме и чак до 6ч сме навън.  Nature Sunny

# 412
Добро утро!
Отдавна не съм писала, видях, че сте се сетили за месечинката на Диляна, за което ви благодаря  Heart Eyes
Ваче, Диляна съвсем си разби перисталтиката - стигна се до паузи по 7 дни. Накрая давам Лактулоза и се изхожда. А последния път давах 2 поредни дни Лактулоза, докато успее да свърши работата. Тъкмо бях решила да захранвам по-рано от предвиденото с разхлабващи щуротии и само чаках консултацията да се посъветвам с педиатърката и нашата взе, че 5 поредни дни си ака като пич  Crazy (баси, това малко налудничаво прозвуча). Та, отлагаме захранването за сега  Simple Smile
Цуцита, аз първия път дадох 2 мл Панадол и само ми беше сънлива 2 дни. Вторият път не дадох и 24 ч. беше с 37.5, спеше много, а когато не спеше се дереше. Сега ще дам, решила съм го.
Гачони, честито християнче!
Да ви се оплача - от известно време такива дяволи са хванали дъщеря ми, че ми спира тока понякога. Две вечери спи като къпана, прави 6 часа пауза, и на третата вечер спи само от 12 до 3 примерно. Останалото време е в истерия. Разнасям, гърда не ще, биберон не ще, не ще да я люлея в кошарата, не ще и да я гушкам в нашето легло. Голям зор. Не е всяка вечер това чудо, но като започне да плаче в съня си и изпада в едни ревове... Чак една съседка идва да ми помага преди 2 дни  newsm78 Не, че я пуснах. Ще питам педката и за този Дормикинд дето го давате на вашите зверчета. Малко съм резервирана, но съм склонна да опитам.
Приятен ден!

# 413
Ооо Теди толкова познато.Аз вчера от всичко за успокоение дадох само Хамомила и си спинка.Е,буди се за мляко,но поне беше спокоен.Дано се оправи акането на Дилянка,че голямо чудо е това чудо човешкото дупе  Crazy

По "На кафе" дават за вирусите.Много е интерсено  Peace

# 414
MamaAnelia, ние вече сме сложили трите апликации на комбинираната, давали сме хомеопатия и мислим, че тя е помогнала да не вдига температура... и ние като Хеберлея давахме туя, но тя нали се разтваря във вода, пък точно тогава Катето много вода не искаше да пие. Та общо взето не я е изпивала всичката, колкото сме и разтворили, не че е имало проблем, де. Панадол след (нито преди) ваксини нито ведъж не сме давали, не е вдигала повече от 37,5-37,6...
Чин, не се сърди на новобранците, които не смогват да изчетат старите теми... То човек един-два дена да се забави, и не може да навакса да изчете... Камо ли 7-8 теми по 50 страници Simple Smile И аз като се присъединих, не изчетох всичко отначало, сега и ЖМ така...
И ние още не сме решили да захранваме, като цяло мислим да го започнем при 6 навършени месеца.

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 10:19 от bg-tatti

# 415
  • София
За пюретата, ще видя днес, ако дойдеш до градинката може да отидем заедно  Hug Ама ти ХИТ ли имаш впредвид или ХИП?

И ХИТ и ХИП  Crazy Crazy Crazy В магазина ХИТ купувам пюретете на ХИП по-евтино  Joy Joy Joy
Днес няма да мога да дойда на градинката Rolling Eyes Отивам да водя Саша на математика сега. Класната й иска да е там, защото ще се поготвят за математическите състезания  - СМТ, Черноризец Храбър. Та ще откараме до към 12:30. После имам среща с една дружка, не мога да я отменя Rolling Eyes Ох, дамо има по-топли дни още, искам да дойда при вас!!!

Теди, не ща аз да давам лактулози, биогаи.. предпочитам тиква честно казано. Ама и Ралка много иска да яде от нашата храна, пу-пу! Crazy

айде, аз изчезвам, после ще ви чета  Hug

# 416
Добър ден, колежки.

Благодаря за кафенцето, имам нужда..

Нико няма космонавт... много дървени ми изглеждат и големи, но ще трябва да взема някакъв...

Гледам доста неща давате на децата си.  Аз нито мажа с нещо венците, нито давам нещо хомеопатично, ни пробиотици, ни био гайа... давам кога се сетя Сребърна вода и те това е...
Дали пък не трябва да давам?  newsm78

Гачони  newsm03

Бг-татти, нищо против, но е достатъчно да се прочете пост нагоре, че да се види.
Все пак ако жена ти се е обидила, да ме извини. (а и сигурно сама може да си каже, но след като ти се чувстваш длъжен да обясниш вместо нея, то значи можеш и да я уведомиш ти какво си прочел за ваксините през последните дни.)  Peace
[не искам и не целя да влизам в конфронтации, надявам се да ме разбереш правилно]

Хубав ден, ние отиваме да се радваме на времето. newsm51

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 09:54 от chin

# 417
Здравейте! Нещо тези дни не сколасвам да стигна до компа. А утре заминаваме за тиймбинлидинг на НАПК в Долна баня, ще се върнем да гласуваме,де.
Цуцита, Явор вдига температура от Синфлорикса, но аз не давам нищо превантивно.
И аз съм в групата на незахранилите, вероятно ще е на 6 месеца, засега не виждам още нужда и голямо желание от негова страна.
Чинче, ти даваш Хип комбиотик, нали? В него си има добавени пре- и пробиотици, затова ти няма нужда да додаваш. Гледах клипчето с Нико, страОтен Hug
Теди, по-добре пробиотик, отколкото лактулоза, струва ми се. Мисля, че вече не е само Биогая на пазара.
Шунч, и над мен издевателства Явор, гледам да не му осигурявам много досег до гърдите, но когато не те, лицето ми е издраскано  Confused

# 418
Добро утро!

Хаха, Деси, верно че били обеци! Ама аз съм още по заспала  hahaha всички пишете , че са обици, обаче аз пак за сладки ги виждам и се тюхкам, че не съм видяла що за обеци ще са тези дето на сладки приличат.  Joy

Гачони, честито ти християнче Тодор!  Heart Eyes

Хаберлеа и аз още не мисля да захранвам. Ще чакам 6 месеца.

Чин и аз нищо не съм давала за зъбите още. Надявам се скоро да посетим хомеопата и да ме посъветва какво да правим.

# 419
Добро утро!!!
 Пак ме нямаше ден-два... Ама таткото си беше вкъщи и го използвах да си посвърша и аз някоя работа, да ходя на 2-3лекции, някои други дреболийки... Тръгна пак преди половин час и да използвам времето и да видя какво сте писали.

Чин- честит Рожден ден /на патерици/ на таткото ти!!! Да ти е жив и здрав още дъъъъъълги години и да се радва на внучето си Simple Smile))))))) Честита месечинка и на Нико!!!
Честита месечинка и на Явор на Ани!!!
Вещи, честит Рожден ден и на теб /пак със закъснение/!!! Пожелавам ти мнооооооого любов!!!
Ваче, Сиси има едни петънца отзад точно където свършва косичката и започва вратлето. Аз също имам на същото място едни такива ранички, които ме тормозят понякога.
 ДесиМерт, аз също съм оставяла моята беба да поплаче /и то защото бях супер изнервена и беше по-добре да се отделя от нея/, но беше преди време. Плака около час с кратички почивки. Накрая я гушнах, защото все пак не можа да заспи. Това беше еднократно, повече не се повтори. А по въпроса ти за помощта за майки-студентки- аз взех такава. Пълен размер, документи подадох юли месец. Края на август ми преведоха паричките.
За дрането и щипането- Сиси ме дере до кръв по ръцете и по шията. Стиска, мачка, драска... А ноктте й ги режа доста трудно... Crazy

Да питам- всички ли сте на Панадол  Thinking? На мен педиатърката ми каза да взема Калпол. Такова и купих.

Общи условия

Активация на акаунт