Звездни компромати-115

• 63 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Или е бил много алчен, или преди е взимал не от който трябва и сега връща услугата.

# 646
  • Tам през Атлантическия океан
A на мен ми е тъжно  Tired  ..... сигурно от много убаво се е наел така да рискува с толкова опасно и наказуемо нещо като дрогата   Sad не го оправдавам но не мога да го съдя  Confused тъжно , много тъжно.....

В САЩ станал ли си веднъж световен шампион си си осигурил живота до край  Simple Smile

# 647
Може би е решил така да плаща разходите за тенис турнирите на дъщеря си, доколкото знам е много скъпо. Не го оправдавм.

# 648
Може би е решил така да плаща разходите за тенис турнирите на дъщеря си, доколкото знам е много скъпо. Не го оправдавм.
Да, скъпи са .

# 649
Точно Боевски не е за ожалване от финансова гледна точка.Но явно и парите му, в по-голямата си част, са от подобна дейност, в каквато беше хванат.Не вярвам да му е сефтето това.

А иначе Desss е права, че нашите шампиони са много ниско платени.Особено в този спорт. Tired

# 650
ти във всяка тема едно и също ....  Stop много тъпо ....

A на мен ми е тъжно  Tired  ..... сигурно от много убаво се е наел така да рискува с толкова опасно и наказуемо нещо като дрогата   Sad не го оправдавам но не мога да го съдя  Confused тъжно , много тъжно.....
В САЩ станал ли си веднъж световен шампион си си осигурил живота до край  Simple Smile

Гълъбин Боевски не е от бедните спортисти - луксозен  спортен център на нац.стадион
http://www.boevski.com/ , после още един - както е написано ''най-големият е реномиран в България '' http://themall.bg/Retailer_Page.aspx?unitNo=139
дъщерята тренира тенис в Щатите ; ) , тати я издържа ...
определено не е от бедност , даже обратното ...

# 651

Бре, къде тренира дъщеря му и как от България е успял да намери къде да я запише..  Rolling EyesАз дето съм тук и търся да запиша сина си (защото в БГ тренираше тенис и иска да продължи и тук), но не намирам нищо сериозно по темата, освен летни кампове, които са несериозни или подобни места, където се ходи веднъж седмично в група, където нищо не научаваш  Tired
Сори за оффтопика (ако някой случайно може да помогне със съвет как и къде да търся в USA да запиша сина си да тренира тенис, може да пише на ЛС   bouquet )

Аз се учудих, че държат Българи в тамошните затвори- не съм запозната, но няма ли някакво споразумение да бъдат прехвърляни на Бг територия?!

# 652
Не ми се броят чужди пари  Sunglasses само той си знае кое как е  Confused
Но муле на такова равнище се става от зор не от лакомия  Tired  но може и да бъркам , да рискува всичко което има именно по този начин .......

Както и да е не го оправдавам .... просто ми е тъжно 

# 653
това са някакви тенис - училища - тренират , учат  и живеят в пансион ,
гледах на Радослав Каратанчев и трите по-малки дъщери са в такова училище

# 654
БУБА  Rolling Eyes  има цели школи , не си ли чувала за прочутата тенис академия на Ник Болетиери Rolling Eyes

Спомням си навремето обещаващата Сесил и баща и  как се провалиха  Sad с допинг май бе  Tired ..... зор да хванат големия награден фонд ... та .....

# 655
Desss, малко оспамвам темата, но имай предвид, че "такова равнище", в зависимост от количеството дрога, може да носи по 4-5к евро на мулето, на пратка.Ако го е правил и сравнително често, можеш да сметнеш за какви суми говорим.

А и също ми е мъчно, защото това е моят любим спорт.Колко пъти съм плакала при титла на наш тежкоатлет, включително и при олимпийската на Боевски.
Но той си има глава на раменете, да е мислил...

# 656
а може да не е бил муле ...

# 657

Да, всъщност е напълно вероятно.

# 658
Ако го е правил и сравнително често, можеш да сметнеш за какви суми говорим.

Чужди пари не броя  Sunglasses само той си знае кое и как и какво му коства  Rolling Eyes ......

# 659

Да, всъщност е напълно вероятно.

е 9 кила за лична консумация ли  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт