Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 830
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Ейй и нс мен да ми останат 15 мин тишина и спокойствие за да ви прочета  Hug
До преди малко онези чичковци с дограмата шетаха из нас, аз гледах бебето, таткото наглеждаше тях.... сега всеки е нанякъде и реших да ви пиша, преди да започнем голямото чистене след поставянето на дограмата.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ! ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОООООГО ПАЛАВИ   newsm51

Фейтче за сега не искам кремове и гелове с лидокаин,защото срещнах мненията на майки, чийто деца са направили остра алергична реакция от лидокаина и малко се стреснах.Когато положението стане страшно-тогава ще видим.И по този повод на ви кажа - вчера свеки каза скоро да не чакаме зъбче.Бил се надул венеца, но още можело.А поведението на Дани друго говори, ама ще видим.Аз си искам зъбчето,пък  Crossing Arms

pospalana ме подсети да ви питам децата ви пъхат ли си в устата меки играчки и как ги чистите?Аз не се бях се тила за във фризера и тези, които позволяват пране си ги пера.Кърпата каква е? Става ли от микрофибър?

Все повече се убеждавам, че това кривене при децата, отказа от кърмене и т.н. си е чисто и просто период.Даниел например до онзи ден ядеше по 150 мл на хранене, сега (след ваксината) със зор изяжда 100.Аз обаче съм спокойна.Игрив е, жизнен, смее се, ака си и т.н.
И май си влизаме в режима за спането като от преди ваксината  Praynig

Отивам да свърша това-онова докато малчо спи  Heart Eyes

# 256
Здравейте мами,

pospalana никненето на зъби е наследствено, както и сънят. Ако твоите зъби или на мъжа ти са поникнали рано, то и на детето ви зъбките ще тръгнат по-рано. За съня - ако и двамата си поспивате то и детето ви ще е от дълго спящите, ако сте ранобудни (моят мъж празник или делник най-късно в 7 е станал) то тогава не очаквайте детето да спи по 12 часа Simple Smile
Аз гладя само за да изглеждат добре дрехите. Още в началото акушерката ми ми каза, че ако искам детето да няма съприкосновение с бактерии, трябва въобще да не го пипам, защото самата аз не съм стерилна и гладенето било ала-бала, ама аз неогладено не харесвам Simple Smile
Нашата мома пие и вода и чай, всичко каквото и се даде. Хапчетата и ги давам с лъжица, поглъща без възражения  Joy
Тук днес е празник и времето е супер, та след малко изчезваме в един парк с животни и ботаническа, че като застуди след седмица никаде не може да мръдне човек.
А относно зъбите и нашето още мъчи, ама не се показва. 2 пъти съм давала гел с лидокаин, защото много я болеше и не можеше да се успокои, не ми е правила алергична реакция. Успокои се след 5мин и успя и да заспи. Сега и давам редовно от хомеопатичното и не я боли толкова. Дано избие скоро, че голяма мъка тея зъби....

Честити месечинки на празнуващите днес бебенца Simple Smile

Лек и усмихнат ден!

# 257
  • София
Привет от мен  Simple Smile Много отдавна не съм писала... Embarassed Не ми остава време да ви чета, пък камо ли да пиша.

Имаме проблем с моя син. От 3-4 дни отказва да суче. Почвам да го кърмя и той се отдръпва пищейки. Досега не сме имали проблем с кърменето, даже му беше любимо да ми заспива на гърдите. Този проблем е придружен и с неспокоен сън. Спи много малко и се събужда по няколко пъти пак с пищене. Така реве и пищи, че имам чувството, че нещо го боли. Нищо не го успокоява освен носенето на ръце и то след 10 мин носене и друсане.

Та чудя се това кърмаческа стачка ли е или е някакъв период?
Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет.

Вигантол давам по 2 капки дневно, гладя дрешките и преварявам чешмяна вода.

# 258
Здравейте,
благодаря за поздравленията за зъбчетата  Hug
Честити месечинки на бебчетата  Hug  bouquet  bouquet  bouquet Да са здрави и игриви  Mr. Green!!!
В интерес на истината незнам кога са поникнали нито моите нито на мъжа ми  Embarassed
Цвети*, аз вчера ходих и взех от аптеката 2 гелчета - едното с ледокаин, а другото хомеопатично. Намазах я и с двете по веднъж вечера и незабелязах проблеми, като преди това ги пробвах аз де  Mr. Green И как точно мажете тези гелчета? Софи веднага ми лапва пръста и започва да го мляска и мисля че нищо не отива на венчето  Rolling Eyes
Поспалана, аз кажи по подробно как така ги слагаш във фризера играчките  newsm78 Аз ги давам да си играе няколко дни и после ги пера - и няма значение дали пише че не се перат - пера ги всичките  Mr. Green
Аз мислех да ви питам с какви играчки си играят децата ви и какви им купувате. Нашите предимно са текстилни и повечето са подарени, но без палсмасови части по тях.
 Мецани, май това е общ проблем  Crazy Прочети 2-3 стр. назад и ще видиш кой как се справя  Hug Peace Ти как си?

# 259
Цвети и вие сте като нас само че с три,дена закъснение,ние бяхме на имунизация и след нея десет дена само рев и пищене ,много плюнки викам аз това ще са зъби,да ама не.Аз си мислех че коликите са ни поодминали,да но само за 20 дни и хоп пак при нас.днес вече много се притесних и я закарах на специалист която потвърди коликите,затова било това пищене,дране,аз казвам че това е от два месеца само след ваксината по 10 дена ,но колики.,и съм сдклонна да повярвам,защото се успокоява само когато е гушната в мен,като и масажирам и затопля коремчето или сме навън с количката.вчера ревахме от 5 сутринта до 10 вечерта,днес ми казаха отново да давам биогая,предния път от нея имах малко мира

# 260
забравих да кажа по въпроса с 1 ниво на количкате,казаха от 3 месец по малко

# 261
Зравейте мами.  Като ви чета май наистина всички минаваме през едно и също. И Никола от около седмица реве почти постоянно, не иска да спи никъде освен на ръце...

Ох, после ще дописвам че пак ревна... #Crazy #Crazy #Crazy

# 262
  • София
Капризче и аз без ръце останах, какво да се прави. Пробвала ли си да го приспиш с пуснат сешоар, прахосмукачка или абсорбатор? При нас когато няма заспиване на ръце, отивам в кухнята, пускам абсорбатора и обикалям с количката докато заспи. Слава Богу това върши работа и така успявам да свърша някаква домакинска работа, че иначе ще се заринем в мръсотия.

Фейт, добре сме, не можем да се нацелим с теб на скайпа  Hug Върнах няколко страници назад в темата и виждам, че не съм само аз с този проблем. Лошото при нас е, че смяната на позите не помага по никакъв начин.

Юленце, сори, че днес не дойдох, ама с това пищящо бебе нямаше как да стане. Надявам се сте си изкарали добре  Grinning

# 263
Така, успяхме да се приспим пак, да видим за колко.

Мецани, без ръце и без кръст съм вече. За нерви да не говоря... Ако не е на ръце успявам да го приспя в количката с енергично бутане напред назад. Обаче не си е работа, след всяка разходка мия гумите, вкарвам в хола, сглобявай, разглобявай...

И коликите ни се върнаха след тези гадни ваксини и ми се буди на всеки час през ноща, понякога и по-често. Вече съм като зомби...

Сешоара и всякакви такива не ги признава. Единствено шума на водата. Както каза мъжа ми кой знае каква ще е сметката...

Е, няма да успея да си довърша поста и това е.

Пожелавам ви лека вечер, отивам да си гушкам моя пискун Simple Smile

# 264
Мецани, Капризче   Hug като ви чета искрено ви съчувствам... Това само ръце не е работа  ooooh! И вече дребчовците стават все по-тежички  Naughty и си е зор...
И аз съм с болки в гърба, гадна работа... И спането с едно отворено око и ухо също изморява... Ама пък само като се усмихне Софи и си казвам  че си струва  Heart Eyes А и нали скоро ще лазят, ходят, ще се изморяват повече и се надявам  Praynig Praynig Praynig да спят повече  Wink Laughing
На мен проблема ми е че Софи заспива само на гърда  Embarassed и какво ще правим като спра да кърмя... идея си нямам.... може би някой от ЛЛЛ ще помогне...
А за скайпа - винаги съм онлайн, ама не винаги мога да говоря  Rolling Eyes Да нацелуваш Жорето  Wink

# 265
Аз съм направо разтроена ..... тоест разделенана 3  hahaha
Сега ..този рев и тия нерви от ваксини ли е, от зъби ли е, от скок в разтежа ли е????? Всичко почна вечерта след ваксините, но има всички признаци на никнещ зъб,а като се замисля всичко останало е като скок в разтежа.Искам да ви кажа, че приспивам силно гушнат в мен с биба в уста и подрусвайки по дупето.Ако искате вярвайте, обаче чак подскачам из апартамента, но заспива бързо (макар и врещейки) Коликите не са ни се върнали пу-пу ,надявам се да не се и връщат, че само това ми липсва  Tired
По въпроса с болките аз нямам,но за сметка на това от недоспиване и умора съм със сърцебиене.
Капризче,Мецани  Hug Дано по-скоро ви отмине този период  Praynig
Фейтче почти сигурна съм, че и намен ще ми потрябва крем с лидокаин.Катого гледам сега не си представям при по-силни болки какво ще е.За сега обаче ще карам с този, който имам,до второ решение.Пък и този е вкусен.И на мен ми хареса  Mr. Green  .Казваш, че скоро ще почнат да лазят, да ходят,ще се изморяват....... Ами ние? Както татко ми казва "Радвай му се сега, че като тръгне да ходи и без кръст ще останеш, и без крака"  Joy Не, че е за смях де,ама....  винаги може по-зле от сега  hahaha
Кремена Здрави нерви и силна храна.Това е решението.Права си, че минаваме през едно и също  Hug Дано скоро минат коликите   bouquet

И понеже днес цял ден съм си клатила краката, сега отивам да готвя0  doh
Лека и спяща нощ от мен  Heart Eyes

# 266

И понеже днес цял ден съм си клатила краката, сега отивам да готвя0  doh

202uu newsm10

# 267
И мен ме боли гърба доста вечер...Габи също се изхитри и намери удобните ръчички я на мама, я на тати  Laughing
Мен даже ме приболява там, където ми слагаха абоката за упойката...много тъпо  Crossing Arms

Цвети, и аз се метнах да готвя веднага щом приспах Габи за съня преди баня, че ако не дремне малко после борбата е голяма. Разплаква се на обличането и понякога ми трябват 20 мин, за да я успокоя, нахраня и приспя (тя заспива ядейки де)  Laughing

Утре съм на фризьор  4470...Минаха 2 месеца почти  Laughing

Спокойна вечер   bouquet Hug

# 268
Коя ваксина се слага по това време?

# 269
  • там където ме зове сърцето!!!
Коя ваксина се слага по това време?
http://www.pramed.com/imuniz_kalendar.htm

Общи условия

Активация на акаунт