Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 819
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Влизам само, за да споделя, че и Стилиянка вече има зъбче. Снощи го забелязах. Другото до него е почти избило. Пожелавам си всичките зъбки да й избият така безпроблемно и неусетно! На вашите бебчета също!

# 346
eli88  fingerscrossed на следващата консултация да получите само похвали . Преди време много момичета споделиха за рахита и най-вече че често диагнозата за рахит не е вярна.
Благодаря момичета за споделеното от лекцията!
Дано всички болни бързо да оздравеят!!!
 Това е нашата дата  fertilization   Simple Smile
Да попитам за бебетата които вече се обръщат сами -преди това помагали ли сте им да се обръщат и кога започнахте да им показвате как става?
Честити месечинки !!!!  bouquet
После пак ще пиша  newsm78

# 347
Направо ме разбихте с тези зъбчета  newsm51
Да си ги ползват със здраве, да са им здрави и бели Simple Smile и да пробиват без неразположения !!!

# 348
Здравейте,
Маргаритка, Мецани, благодаря ви че споделихте за лекцията   bouquet Hug  Това което мен ме притеснява е че София отвреме на време гледа ТВ през мрежата на кошарата и се чудя дали това не е проблем, защото все пак за да вижда по-добре през мрежата трябва повече да фокусира  Confused
Кажете каква ще е следващата тема на лекцията, която ще посетите, та ако имам въпроси да ви ги кажа да ги зададете   Blush
Мецани, докато не почна много да ме боли кръста, бременността ми беше супер и съответно срещичките ни  Hug Hug Hug Но догодина ще се видим с вече проходили дребосъчета  Heart Eyes Laughing
Смърфиетка, честито ви зъбче  Mr. Green , ама вие наистина много рано - вие сте в началото на 4-ти месец  Hug
Цвета33, месец и половина след като родих си ги върнах килограмите 57, а бях качила 18кг., но виж отпуснатите бедра и целулита си седят  ooooh!  Това ми е проблема на мен... А антицелулитния масаж ми е много болезнен  Sad , та незнам как ще се справям с този проблем  ooooh!
Някой питаше за обръщането - помогнах на няколко пъти на Софи като се опитваше да се обърне и ѝ вадех ръчичката изпод коремчето и в един момент започна сама да се обръща и сама се мъчеше да си извади ръката и в един момент успя  Laughing
От два дни Софи откри крачетата си и сега се опитва да си ги лапне и само си събува чорапките  hahaha

# 349
Здравейте, мами!
Минавам само да ви питам вие получавали ли сте детски за септември и октомври? Защото аз не съм...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 350
pospalana, помагала съм на Сияна да се обърне от гръб по корем няколко вечери преди да го направи сама за по 2-3 пъти. Забелязах, че се обърна сама когато успя да си свие достатъчно добре крачетата към гърдите.

И друг интересен факт. И двете ми дъщери са започнали да се обръщат по едно и също време на 3м. и 3 седмици. Ще видим дали и в другите "успехи" на развитието ще съвпадат датите.

# 351
Здравейте, мами!
Минавам само да ви питам вие получавали ли сте детски за септември и октомври? Защото аз не съм...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз видях че имам преведени за септември към 20-то число на миналият месец. За октомври още не съм проверявала, че е рано.

Пишете ако има новини за Танчето и Роско. Дано скоро да са си у дома!

Матей се върти с лекота на ляво и скоро оставяйки го на дивана, за да подам нещо на каката открих че и на дясно можел да се върти като се изтупка по очи на пода  Mr. Green Е от тогава не е повтарял дясното завъртане.

Усмихнат ден и приятни разходки на всички!!!!

# 352
adi получавам ги редовно към 22-ро число . Болничния ми за септември ми го връщаха , и ала бала и го оправихме към 10-и октомври и към 28 ми го преведоха .

# 353
Привет!   bouquet

Ние днес 4 часа навън! Бубу спинка през цялото време, жалко само, че няма как и аз...

Явно и други се възползват от хубавото време.  Peace

Стискам палци за Танчето и Роско скоро да са си у дома и всичко да е наред!  Praynig  Praynig  Praynig

Фейт, може би следващата лекция ще да е: Здравни проблеми през първата година.

За обръщането: и аз съм показвала няколко пъти.

За майчинството: получих за септември, сега след десетина дни чакам за октомври. Не знам с детските как стои въпроса, защото не получавам.

smyrfieta, честито зъбче!

За лекцията: момичетата са обобщили. Мен само накрая ме издразни като каза, че само момчета могат да страдат от далтонизъм. Много, много рядко, но е възможно и при момичетата, знам със сигурност.  Naughty

МокаКуин, ти си била на сватбата ни!!!!!!!  Sunglasses

Раккаус, и на мен ми беше приятно.  Hug

За килограмите: не знам как са, но само някои от дънките ми стават... та надали е много розово положението.  ooooh!

Хубава вечер!  Heart Eyes

# 354
Детски незнам дали получавам даже  Rolling Eyes Всички ли получават?  Embarassed
Иначе  нямам платено майчинство за септември и октомври  Crossing Arms , а вие?
Получих само еднократната помощ от 250лв.

Епонка, ама браво на твоето момче  Hug Сънчо ще му викам вече  Heart Eyes Laughing
А за темата ще помисля за въпроси  newsm78
Наема, можеби Матей няма скоро да се обърне пак на дясно  Laughing Миличкия , представям си как се е стреснал  Hug

Тази вечер ще сме на зеленчукова супа - сложих лук, морков, червена чушка, броколи, карфиол, сметана, магданоз и пил.бульон. Много вкусна стана  Blush
Утре една приятелка ще ми идва на гости с децата си и каза че тя щяла да готви   chef
хубава вечер, момичета  Hug

# 355
Добър вечер и от мен  Hug

adi86, и ние мажем бузките с Нахткерцен  Peace
Фейт, честити зъбчета   bouquet
eli88, дано на следващата консултация имате добри новини и да рахита да е изчезнал  Praynig
smyrfieta, честито зъбче и на вас
Фейт, получаваш детски  /в размер на 35лв на месец/, ако имате до 350лв доход на член от семейството и естествено, ако си подала документи в Социалните  Mr. Green

цикъла – на мен ми дойде около Димитровден, но слабо и за 2-3 дни
за обръщането-Алекс се обърна сам, още нямаше 3 месеца. Сега от време на време го прави без помощ. Само още не го е направил наобратно-от корем по гръб.

Тъй като сме сами с бебчо нямам време да се включа с писането иначе чета редовно  Peace
Нашия татко замина за София да работи и няма да го има около месец  Cry
Нашите ми се мотаят из краката уж да помагат, но само ме изнервят  Crossing Arms

Днес бяхме на разходка и малчо спа през цялото време-направи почти 3ч сън  Mr. Green и аз съм много доволна. Ако си направи такъв режим ще е добре. Не е спал хич през останалото време само малко дремна преди банята. На мен така по-ми харесва отколкото 3 пъти по 30 мин., ама той не знам дали е на същото мнение  hahaha

Момичета, видяхте ли новата колекция кърмачески дрехи? Видях някои мами в темата, а за останалите пускам линк.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.299922183369211.85966.1 … 092424&type=3
Аз не съм купувала досега, но смятам да поръчам, че доста е неудобно и студено вече да се разголвам навън, кръста ми е все гол. А тези дрешки са направени да се разтварят отгоре  Peace

Хайде лека нощ от нас, един душ и се хоризонтирам да почивам, че снощи малчо често се буди, а първия път още в 12,30  Tired

П.П Пропуснах да кажа, че съм добре вече  Simple Smile В четвъртък вечерта изкарах цялото си стомашно съдържимо през всички отвори на тялото  Sick и вчера съответно нямах сили да си вдигна главата. Днес съм вече 6. Какво беше това не знам  Rolling Eyes

# 356
Здравейте!
Тази вечер оставих бебик на татко му,че имах работа.По едно време ми звъни и ми вика"Вземай едно такси и се прибирай,не иска да яде от шише и е син от рев!" И аз хукнах...Прибирам се,нахраних го,той през цялото време мрънаше и ръмжеше.Надявам се,че няма и занапред да отказва шишето,че все пак трябва и да поработвам малко!
По едно време се сетих да питам кога е сменян памперса.Ами оказа се,че този мой мъж изобщо не се е сетил,че трябва и това да свърши! Sick
Слагам аз Коки на повивалника,смъквам панталончето и какво да видя-ТОЙ СЕ НААКАЛ!Не мога да ви опиша каква радост беше!Сменихме 4 хомеопатични лекарства и нищо,а сега-чудо! Grinning Дано не е само случайност,че вече се бях притеснила,че ще повредя нещо детето с тия клизми!
ели88 ,дано всичко да е наред на следващата консултация!А как доктора прецени,че е рахит?
смърфиета ,честито ви зъбче!
naiema ,Калоян много се върти и рита,вече ме е страх и в шезлонга да го оставям,че все си изкарва краката да висят навън,ча се чудя кога ли и той ще се изтупурка на пода  Mr. Green
Епона Hug
лека нощ на всички

# 357
Добро утро!

Смърфиетка Честито зъбче! Дано всички да избиват така лесно!
Ели88 Много неприятно, но съм сигурна, че на следващата консултация и помен от рахит няма да е останал  Hug
naiema Представих си го  hahaha  То не, че е за смях де, сигурно и ти си се уплашила... Моя пък син още не иска да се обръща.Но аз пък му показвам всеки ден Даже това с показването го има като упражнение от 3-ти месец нагоре мисля...
Фейтче Не всички получават.Зависи от дохода на майката и разбира се - от документите,които си подала   bouquet
АдиРадвам се, че си добре  Hug
За майчинството Не съм получила още за Октомври, но не се учудвам.Счетоводителката мие подала документите на 1-во число,15 дена докато ги обработят, та ще получа към средата на месеца.Да ви кажа убедила съм се, че НОИ си вършат работата и, ако някой не сиполучи парите не са виновни те, а тези, които носят документите ви там (или пропуск в попълването да кажем)

Аз вчера имах гости.Такова меню спретнах, че ме питахаот от къде съм купувала храната  Embarassed Много обичам да се скапвам в кухнята и после да гледам реакции.Но и на мен готвенето си ми е страст... Та по този повод, понеже бях прекалила вчера, днес няма даготвя.
За сметка на тоа ще използвам хубавото време и ще пием кафе с мъжа и свеки навън  Heart Eyes

Някой знае ли нещо за Танчето и Роско?

Отовам да пооправя и чакам да се постопли за разходка
Много  Hug на всички

П.С.Никога няма да заслабна... свеки ще прави мекици  Whistling Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 09:30 от Цвети*

# 358
Благодаря,момичета  Hug

MocaQueen,доктора прецени по опипване на главичката,каза че на места костите поддават.А също така и фонтанелата ни е по-голяма-2 на 2 см.
Аз като бебе също съм имала лека форма на рахит,а съм жива и здрава и ми няма абсолютно нищо.Дано и при бебчо всичко да е наред  Praynig

# 359
eli88 ,да те попитам само мека или имате някакви вдлъбнатини по главичката?питам защото преди 10 дена на нас главичката ни отзад ни се сплеска леко,и аз мисля че е от лежането,пък и нищо не ни каза лекарката

Общи условия

Активация на акаунт