Беше много приятно , а и времето беше супер ! Кофтито беше, че като се прибрахме ( отидохме у свекърите) малката не знам, защо (може би защото племенника се разрева и беше голяма лудница да го увещаваме) като наду гайдата и тя и по никакъв начин не можем да я успокоим. Викам , абе тя отдавна яде време да яде, тъкмо и да се успокои, ама Ц, тя като я сложа на цицата реве още повече - а а з направо се притесних, до сега никога не е ревала така, особено на цицата . То нали там се успокоява по принцип. Та голям зор. Сменихме пампито и айде газ да си се приберем у нас, тя в колата кротна и после като си се прибрахме се нахрани без проблем. Ама тая лудница май и дойде в повече ( пък и веднага след сън..)
)
Радвам се, че наддаването на Дани е в рамките на приетото за обичайно за бебетата на неговата възраст, които са изключително кърмени! Чудесно е, че държиш той да получава само кърма и се надявам добавянето на още едно или повече кърмения за денонощие да даде позитивен резултат.
.

като ви чета искрено ви съчувствам... Това само ръце не е работа
И вече дребчовците стават все по-тежички
и си е зор...
А и нали скоро ще лазят, ходят, ще се изморяват повече и се надявам
да спят повече

си задават подобни въпроси – винаги ли ще заспива на гърда?
С времето някои майки установяват, че независимо колко им е пораснало кърмачето кърменето за заспиване е най-бързия и удачен вариант за тях, особено когато искат малко тишина и спокойствие, други майки пък откриват и други начини за приспиване – гушкане, пеене, носене, масаж по гръбчето, а има и бебета, които просто си заспиват, докато си играят в кошарката. Всъщност едно и също бебе може да премине през всички тези (и още всякакви други) начини за заспиване. С всеки изминал ден те растат, променят се и с това се променят и навиците им.
. По-късно, както сама си отбелязала, когато започне повече да се движи, да пълзи да се изморява повече би могла да заспи и само ако е гушнеш. Когато проходи вероятно ще е толкова заета да обикаля и изследва света, че може да пропуска и кърмене и заспиване просто, защото няма да има време, за да се занимава с такива "банални неща"
и е напълно възможно ти да предлагаш кърмене, а тя да тича след някое интересно листо в градинката.

И като ми стана едно криво .. нищо де, поне якето си го бива.
Плащаме си сметката,мъжа излиза с бебето, аз излизам с пазарската количка, охраната търчи и вика "госпожо,госпожо,количката, моля Ви" Ей, щях да умра
Е,извиних се с навика да бутам коли1ка на излизане 

дано скоро се отървете от тия болести! Пиши как сте 

, дано Жорко пропие от шише, че ще се видиш в приключение 
ама каква е тази Т?! Ужас направо 
Май е време и аз да се включа след дълго отсъствие

Гушвам ви и ще очакваме скоро да се включите 
Дано скоро да си вземето ново и малкото юначе да му се радва и да растат заедно 
Имаме приятел, който работи там и беше много любезен да ни покани и да ни разведе наоколо. Е бебчо спа почти през цялото време
събуди се само докато тати му прави масажче
Обаче елате го вижте сега
Вика си момчето аааа, ааааааааааа, ааа и иска внимание, а ние с тати сме капнали и нямаме сили за каквото и да било.
Катерихме се по пирамиди от сол, влизахме в басейните със сол
супер си изкарахме 
Все пак се надявам да се кърмим поне до 6мес. 
Кърмим се 10мин общо...много е лакомо мишлето 
Иначе много обича да гледа телевизия 
даже понякога ме изумява ( както днес като спинка 5часа), но навън винаги е спокоен де
През вечерта се събужда на 3 часа, понякога и на по-малко.
Послушен е
През деня повече будува, но прави и една пауза от 2-3 часа, през които спи. Гледаме го на 20-22 градуса и мисля, че е добре...иска ми се вечерта да пада до 18, но ме е страх да не настине
Исках и по други тема да се включа, но забравих
Сега смятам да пийна една биричка и да се излежавам
Само докато го сложа и започва да плачка...Как излъгахте вашите мъници да спинкат в кошарката? Онзи ден го приспах там, но след като се събуди да папка повече не искаше да заспи там
Това е от мен
Надявам се болничките по-бързо да се оправят дано не е много дълго 

. Мир на праха ѝ и много сили за семейството и за малкото ѝ момченце. 

Препоръчани теми