Но не ти пречи да опиташ. Може пък да се излъже Жорката 

Как искарахте уикенда? Аз съм болна, нещо синузита ми се е обострил и носа ми тече, главата ме боли, просто не е истина... Снощи дребен за първа нощ от 2 седмици спа непробудно, без да ми се буди на всеки час. Само веднъж се събуди за хранене около 4ч и после спа до 9ч. Добре поспахме с мъжа ми. Дано този сън стане правило, а не изключение, защото вчера за първи път откакто съм родила си признах пред себе си, че не мога повече. 
Трябва да се отслабва, но да видим кога... Има ли някаква диета за кърмачки? Знаете ли?
вече го приполових
Събуди се в 10часа, хапна и сега си ритка и гледа телеизия. И познайте къде спинка...
в кошарката
Аз разбрах къде ми е била грешката...вчера реших да го приспа на ръце преди да го сложа да легне
и подейства разбира се...досега направо като се наядеше и го слагах в кошарката и разбира се той негодуваше
Дано да е така както аз си мисля и вечерта пак да си спинка там. Е иначе се пробужда на 2:30-3 само след последното хранене спа около 4часа
Дано скоро започне да прави по-дълги паузи
, направи кафенца и изми чинийте
Педи ми каза още преди 2месеца да ги почна и предният път ми каза да увелича дозата на 2 капки, но аз бях решила лятото да не давам капки
Аз като прочетох, че Франсето давам по 3капки и малко се
дано скоро се оправиш 
Малко глупав може да ви се стори следният въпрос, но усещате ли зъбчетата като кърмите?
Моето зверче нали е по-лакомо и много силно засмуква и се чудих дали, ако му избие зъбче няма да ми разрани зърната 
през какво си минала
Добре, че бързо са реагирали в лайфа и вече си си вкъщи и си гушкаш малката принцеска 
))

опитва се, аз също и помагам да се търкаля на леглото, но за сега един-единствен път се е обърнала сама от корем по гръб

Надявам се бързо да се оправите и дано това да ви е било всичкото боледуване тази зима, че като гледам що народ са болни.... 

Явно ми е писано да съм слаба и стройна само докато съм била бременна
И аз като Ракаус знам, че се отслабва от кърменето, защото сме трупали по време на бременността, но при мен се получава обратният ефект 
Радвам се, че наддаването на Дани е в рамките на приетото за обичайно за бебетата на неговата възраст, които са изключително кърмени! Чудесно е, че държиш той да получава само кърма и се надявам добавянето на още едно или повече кърмения за денонощие да даде позитивен резултат. 
С Дани сме много добре и мисля, че последните дни си похапва много хубаво! Сърдечни поздрави и до скоро 

Майка дойде днес - утре си тръгва. Съответно аз съм с километричен списък от задачи
Ходих днес да купя подарък на мъжо, че утре има имен ден
И разни други задачки, за утре програмата пак е натоварена, че до ранния следобед трябва да свърша, но няма да ви отегчавам.

Препоръчани теми