Не е за разправяне. Тя беше 3 дена в Кипър, та може и нещо хранително от там да й е станало, макар че като дойде беше ОК.
Аз нямам никакъв спомен 
, но гърдите ми много се препълват, а когато тя се събуди яде от едната и не иска повече (по принцип от средата на втория месец я кърмя от двете гърди на хранене, преди това бяхме на блоково кърмене). Втора сутрин се изчеждам и искам да замръзявам кърма. Тъй като досега не съм го правила, имам въпрос дали мога да събирам количество в хладилника от деня и вечер да замръзявам в едно пликче кърмата от деня? Сутрин изчеждам по 70-80 мл и мисля през деня, ако успея още 30-40 мл да събирам ще е чудесно!
и аз днес пак съм на зъболекар, а малката като й замириша на зъболекар и пищи, така че тази нощ пак ще е весело 
Значи нищо няма да променям аз и ще се ръководя само по него.
Благодарим за почерпката
да са ви сладки мъжете като лакомствата от почерпката!!!
когато презаредя ще пиша .
за всички болнички и скоро да се похвалят с оздравяване !
Аз нямам никакъв спомен

А за обръщането - ми ние сме почти на 5м. и чааак сега почва даправи някакви минимални опити да си смени положението на тялото.До обръщане обаче не го докарва.
А до миналия месец можех да видя на коя дата щеми преведат парите...

вчера ми дойде
е хич не ми се искаше, така свикнах без цикъл.
Помня колко странно и объркано се чувствах тогава, а сега съм на седмото небе 

, а пък осигуровките са ми внесени за 10 месец 

може да споделиш малко данни за твоето съкровище, че да може да се впише на първата страница
а така ни трябва сега тези пари.... ама кой да се замисли ... както и да е... ще си чакам чинно и това, като някой не си върши работата, други ще страдат! 
Значи нищо няма да променям аз и ще се ръководя само по него.
, но гърдите ми много се препълват, а когато тя се събуди яде от едната и не иска повече (по принцип от средата на втория месец я кърмя от двете гърди на хранене, преди това бяхме на блоково кърмене). Втора сутрин се изчеждам и искам да замръзявам кърма. Тъй като досега не съм го правила, имам въпрос дали мога да събирам количество в хладилника от деня и вечер да замръзявам в едно пликче кърмата от деня? Сутрин изчеждам по 70-80 мл и мисля през деня, ако успея още 30-40 мл да събирам ще е чудесно!
Препоръчани теми