Капвам физиологичен разтвор,дърпам с Бейби вака /макар,че тя хич не ми дава и е някакъв ужас.
Трябва да пиеш АБ,но само антибиограма би показала какъв ще свърши работа.Бързо оздравяване

Много съм доволна,че я преместих от детската. Чуства се много добре в училището,госпожата им е супер и тя ходи с огромно желание
Сутрин като се събуди първо пита дали днес е на предучилищна.Сърди се когато й кажа,че е почивка, и се радва ,когато е на у-ще. А щом тя е добре, и аз съм доволна
Свикна вече с новата обстановка,с новите деца,госпожата ги занимава много
Дано и занапред да е така 
(но пък за сметка на това е от пристрастените кърмачета)
. Тази зима ми се очертава доста тежка.
. И приятел си е намерил, но имам подозрения, че не е никакъв приятел, а тормозител, защото всеки ден ми разказва как въпросното момче го било удряло и блъскало. Това за мен не е приятелство. Даже смятам да говоря с учителката и да я питам какво става 

Това е за да спрем инфекцията, а след резултатите в петък ако се наложи ще сменим АБ, за да лекуваме бактериите (но според нея Аугментина ще ги изтрепе, щом и досега го е правел). Въпреки това ще почакаме до петък! С резултатите в понеделник отивам на уролог! Според същата лекарка мога да пия Уро Ваксом-а , ще питам и уроложката и ако е възможно, направо го започвам!

Готвя със зеленчуци от пазара, като ми донесат нещо домашно производство обработвам и замразявам на кубчета. 

. Мързи го да яде, основно си цока. От време на време си крадва по някоя коричка хляб. Не се трогвам особено от факта.
). Не съм доволна от резултатите и сега много умувам за кого да гласувам на балотажа за президент - за мен избора се свежда до това да си избера по-малкото зло, но и не мога да не гласувам; за местните избори не си променям предпочитанията.
но така или иначе мисля да съм гъвкава в това отношение - на първо време всички заедно, пък нататък - като дойде. и аз съм си мислила за осамотяването - не е нужно да имаш собствена стая за да се осамотиш и да прекараш малко време сам със себе си и собствените си мисли.
Препоръчани теми