Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 483
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от мен Hug

Не съм се разписвала в тази темичка,но от няколко дни ми е едно никакво - ту ми тече носа,ту кашлям,а в следващия момент не се чувствам болна.Хем съм взела мерки,хем нещо се влача...много гадно.Айде да минава вече Twisted Evil
И Бубето е с хрема Sad Капвам физиологичен разтвор,дърпам с Бейби вака /макар,че тя хич не ми дава и е някакъв ужас.

Бубе, а антибиограма пуснаха ли ти?
До тук е ясно, че имаш кръв във урината, и бактерии - вероятно те са причината за цистита. Няма да се размине без антибиотик, но какъв? без антибиограма ... някой широкоспектърен сигурно, лекарят ще ти кажа такъв, който да става за кърмачки.

От това, че нямаш кациеви оксалати (поне не си писала, че са изолирани), а само урати, означава, че дискомфорта не е от пясък или камъчета в бъбреците.
   Peace Peace Трябва да пиеш АБ,но само антибиограма би показала какъв ще свърши работа.Бързо оздравяване Praynig Hug

адис
Благодаря ти много,че си се сетила да попиташ  bouquet Много съм доволна,че я преместих от детската. Чуства се много добре в училището,госпожата им е супер и тя ходи с огромно желание Hug Сутрин като се събуди първо пита дали днес е на предучилищна.Сърди се когато й кажа,че е почивка, и се радва ,когато е на у-ще. А щом тя е добре, и аз съм доволна Peace Hug Свикна вече с новата обстановка,с новите деца,госпожата  ги занимава много PeaceДано и занапред да е така Hug

# 211
  • sofia
Бубе, без АБ няма да стане. Аугументин помага, но антибиограма ще каже кой е най-подходящ. Успех.

Пусни си един влагалищен секрет да видиш за гъбички, те много често са причинител.

# 212
По въпроса с храненето - в началото купувах само високо екологични и брутално скъпи органик продукти. Готвих отделно. Стараех се максимално. Е не е ми ящно детето и това е. Пак аз си ги ядях.
Сега предлагам всичко каквото ядем вкъщи. Купени пюрета не, ама и това се е случвало - не че ги яде. Сега съм щастлива и като изяде и две зърна грозде - пак го броя за ядене  Sad (но пък за сметка на това е от пристрастените кърмачета)

# 213
  • София, Лагера
Ща ма прощавате за спама, но тази снимка е поздрав за Еления, Тонита, Пепита, Мила и Бимбим с пожелание да го изживеят!!!:

снимката е правена с фотоапарат тип сапунерка, без фотошоп, филтри и т.н. Небето не е лилаво, изглежда така на фона на тюркоазената вода... ммммммм

когато успея да се концентрирам, ще пиша... днес ходих в една тур. агенция  Crazy

# 214
  • Велико Търново
Ноеми, нямаш милост!

Ти какво, цял предиобяд гледа, гледа, па накрая не издържа и хукна по тур.агенциите!  Laughing

# 215
  • sofia
Ноеми, докато се усетя, че си ти на снимката. Красотата е страхотна, къде е?
Днес срещата бе чудесна. Честита придобивка.

# 216
  • София
Ноеми, мерси за поздрава  Hug

# 217
  • София
Ох, май и Ади се разболява - започна да накашля, а и ми се струва малко топла  Tired. Тази зима ми се очертава доста тежка.

За храненето - гледам да не се увличам в крайности. Гледам да храня семейството здравословно, да има редовно топла храна, зеленчуци и плодове в менюто, но ми се случва да купувам и junk food, като гледам да не прекалявам. За храненето за децата навън и аз съм много против.

Бубе, според мен най-добре си изчакай резултатите и ходи при някой добър уролог или нефролог да те види.

За Аквасорс - ползвала съм ги за Бобо, но със сегашния си акъл не бих му давала. За мен деца без особени здравословни проблеми нямат нужда от имуностимулатори.

Адис, и Бобо добре се справя в предучилищната. В началото учителката ми казваше, че не бил много наясно къде се намира (нали не е ходил на градина), но вече свикна. Даже и "гадже" си има  Crazy. И приятел си е намерил, но имам подозрения, че не е никакъв приятел, а тормозител, защото всеки ден ми разказва как въпросното момче го било удряло и блъскало. Това за мен не е приятелство. Даже смятам да говоря с учителката и да я питам какво става  Confused Но като изключим това, като цяло на Бобо много му харесва в предучилищната.

# 218
Е Ноеми, бива ли така? Що само за  Еления, Тонита, Пепита, Мила и Бимбим ? И други пък искаме да го изживеем  Crossing Arms

Благодаря за отговорите на въпроса ми. Разбира се в него не включвах тъй наречените "джънк" храни или инак казно боклучавите. Явно цвеклото ще и го готви някой друг и не само, ами и друг ще я храни с него, а аз ще се изпаря яко дим от къщата. Не се шегувам, наистина го ненавиждам  Sick

# 219
Ноеми, на мен мечта ми е Африка и Куба. Дано имам възможност да ида някога  Heart Eyes Задължително с децата  Crazy

# 220
  • В две тъмни очички
Момичета, благодаря за отговорите! Hug
Така...след една бърза консултация по телефона с бившата ми ЛЛ от Пловдив, решихме да започна лечение с Аугментин, тъй като вече започнах и кръв да пишкам  Tired Това е за да спрем инфекцията, а след резултатите в петък ако се наложи ще сменим АБ, за да лекуваме бактериите (но според нея Аугментина ще ги изтрепе, щом и досега го е правел). Въпреки това ще почакаме до петък! С резултатите в понеделник отивам на уролог! Според същата лекарка мога да пия Уро Ваксом-а , ще питам и уроложката и ако е възможно, направо го започвам!

Ноеми, ти не си човек!!! Ни та обичам! Искам и аз там!

# 221
Ноемииии,ах ти лошо момиче!!! Laughing
От твоя поздрав изпаднах в депресия. Crazy
Чакам снимка на Теви Whistling
Бубе,какво те хвана теб? Hug
Много здраве на всички болни.
Една тайна ще ви издам,Винаги като ходим до баба освен провизии винаги ни прави от нейният елексир за здраве-Едно еднолитрово шише варена вода с магданоз,мед и лимон.Доста силничко става,но е страхотна витаминозна бомба!Също е и анти-холестерол. Wink
Опитайте! Hug

# 222
  • София
Добра вечер!

Бубе, иди и на нефролог  Peace

Ноеми, супер снимка! Още много такива спиращи дъха да си направиш!

За храните - смятам да предлагам това, което не харесвам и не ям. Ако й хареса, ще й готвя  Peace Готвя със зеленчуци от пазара, като ми донесат нещо домашно производство обработвам и замразявам на кубчета.

Болничките да се оправят бързо!

# 223
Бубе, аз да си попитам, пробва ли да пиеш дестилирана вода? Може да звучи смешно но адски много помага.

# 224
  • ул. "Мечтание"
Ха добре съм ви заварила!  Mr. Green Sunglasses

Жива съм, все още. Оцелях без Интернет два месеца. Да не повярва човек. 

Много ни е гот на село. Имам чувството, че живем там от сто години, не от два месеца.  Heart Eyes

Много съм назад с клюките, ама нейсе. Само настоящата тема попрочетох, да не съм съвсем без хич.
Честито на проходилите дечица.
Искрен няма все още никакви намерения да прохожда. Влачи се по дупе и толкова. Вади в момента два зъба едновременно и аз съм  #Silly. Мързи го да яде, основно си цока. От време на време си крадва по някоя коричка хляб. Не се трогвам особено от факта.

Божидар изживява някакъв странен кризисен период, който тотално ме отказа да го пускам на градина. Дано го отмине, преди да ми изпушат бушоните.

Айде да не е без хич да се включа по анкетата и някоя по-обща тема:

- гласувах с предпоследната опция "когато само пожелае", като искрено се надявам да го пожелае най-рано след като навърши 2 години, най-добре - след като стане на три.

- гласувахме дружно с мм и баща ми на изборите (тримата на един адрес се водим, да се чудиш как е събираме в тая гарсониера  Joy). Не съм доволна от резултатите и сега много умувам за кого да гласувам на балотажа за президент - за мен избора се свежда до това да си избера по-малкото зло, но и не мога да не гласувам; за местните избори не си променям предпочитанията.

- за детските стаи - плана ми за двамата е да са в една стая; за разнополови също съм привърженичка да са в една стая, ама ме мързи сега да пиша доводите си.  Tired Whistling но така или иначе мисля да съм гъвкава в това отношение - на първо време всички заедно, пък нататък - като дойде. и аз съм си мислила за осамотяването - не е нужно да имаш собствена стая за да се осамотиш и да прекараш малко време сам със себе си и собствените си мисли.

- за имуностимулантите - не давам профилактично, като цяло не смятам, че са нужни в общия случай.

Айде стига съм плямпала, да не става чаршаф.
Болничките да оздравяват бързичко!  Hug

P>S> Надявам се още да е актуано за колажа, защото пратих снимка.

Общи условия

Активация на акаунт