Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 480
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мили мами
влизам за една молба към ВАРНЕНКИ
подариха ми ваучер за ХИПОЛЕНД за 50 лева ,но искам да направя фотосесия на малката. А няма как да ми върнат парите .
Така ,че ако някой ще пазарува от там ще се радвам да се видим и да се разберем
мерси

моля пишете ми на лични

# 226
 Добро утро!

Ноеми, страхотна снимка, може да бъде използвана като реклама на това приказно местенце...Я, кажи сега, ако не е нахално на коя дестинация се спря? Simple Smile

Бубе, бързо да се оправяш  Hug
 Бързо оздравяване и на всички болнички бебчета и мами!  Hug

Рал,Alluria, браво на децата, радвам се, че се чувстват добре. попитах ви, понеже всичките приятелчета на марти, които са 2006г началото и са предучилищна група в момента, няма да тръгват догодина първи клас. От всички майки 6-7на брой, само аз съм решила да го пусна, но си мисля, какъв е смисълът да го задържам и да повтаря още една година предучилищна в у-ще, не е ли по-добре направо да тръгне в първи клас, ще е на 6 и половина, а и предполагам ще има дечица от неговата група, които познава, знам ли  Thinking

Мацки, да ви попитам отново, какво е количеството храна, което изяждат бебоците?

# 227
  • София
Добро утро!

Добре завърнала се на Нощни очи.

Адис, въпреки че не ми е на дневен ред, съм го мислила това с възрастта за училище и съм категорична (поне засега), че Радостина ще я пусна на 6 г. и 8 мес. на училище. За порциите - изяжда между 190 и 240 гр., по-често около 200. Най-много обича грис с плод, там отиваме към горната граница  Laughing

# 228

Мацки, да ви попитам отново, какво е количеството храна, което изяждат бебоците?
Добро утро!
Количеството гравитира от около 160 до 210 гр, най-често около 180гр.
Когато се криви от мъчещите я в момента зъбки пада и на 100-120 гр. ooooh!

# 229
Добро утро!
Адис, ние не сме  много за пример, но Ан-Мари яде около 200 гр. зеленчуково/месно пюре, каша около 120-130, закуска около 70-80, за млякото-не знам, защото я кърмя.
Пепинка, моля те разкажи в темата за пътуването със  самолет с Рая, защото и аз се интересувам, а предполагам и на други майки ще им се наложи да пътуват с бебета.

# 230
  • sofia
При някое бебе случвало ли се е да посинее венеца на място, където трябва да излиза зъбче? От 15 дни на Лия и е син венеца и зъбчето прозира.

# 231
  • Пазарджик
Добро утро!
Честит празник на всички празнуващи днес!
Нощни ,добре дошла! Hug
Люба,някъде четох за посиняване на венеца при излизане на зъбчетата.Образувало се хематомче или сасирана кръв за това посинявало,не било болезнено за бебоците.Скоро ще си имате зъбче!

за количеството храна,е от 180-210гр.,има дни в които яде повече,и дни с по малко.

# 232
  • София
Добро утро!

Нощни, добре дошла!

И на Ади й се събират около 200 гр. храна да изяжда на ден за трите хранения + кърма колкото си иска.

Адис, и аз си мисля, че 2 години предучилищна са много. Все пак според мен, преди да вземеш окончателно решение за Марти, говори с учителките му дали се справя добре с материала, който изучават, как му е фината моторика и може ли да се концентрира за по-дълъг период от време. Ако учителките кажат, че всичко е наред, а и ти си преценила, че е психически готов за първи клас, не виждам защо да не го пуснеш. Аз също почнах  училище 6 годишна.

# 233
Добро утро Hug

Честит празник на всички,които празнуват днес  bouquet

Адис Ти си знаеш най-добре детето Peace Ако повече му се играе все още и не обръща много внимание на книжки,писане,по-добре го остави още една година предучилищна. Ако пък детето ти е като моето - все гледа да рисува,да пише буквите и цифрите /още от 4 годишна Rolling Eyes/ и въобще проявява интерес към ученето - по-добре първи клас Peace

За количеството храна - от 170 до 200 гр. на хранене.По-често около 170гр.

Нощни добре си се завърнала Hug

И да се похваля - преди три дни ни изби ПЪРВОТО зъбче Hug Heart Eyes Гледам,че до него още едно прозира /надявам се бързо и лесно да излезе Praynig/

Хубав ден на всички Hug

# 234
  • Велико Търново
Добро утро!

Ехеее, кога проходиха, кога ги пратихме на училище!  Hug
Моите и трите деца са родени в началото на годината. Въпреки това аз твърдо съм решила да тръгват на училище с наборчетата си, т.е. ще бъдат най-големи в клас  Mr. Green. Първо, защото ще посещават обикновено държавно училище, в което едва ли има програми съобразени за по-малки дечица, и второ  - в дългосрочен план просто им подарявам още една година безгрижно детство!  Heart Eyes

# 235
Нашите предни горни зъби синееха. Отделно за около 24 часа имаше хематомче, което си изчезна. Аз реших, че някъде си е тракнало муцунката.

Количеството, което изяждаме е минимум 200г. Между 200 и 280г. Така се разяде преди около 3-4 седмици. Така лапа в момента, че не цапаме лигавника.

Ние ядем всичко. Единственото, което не обичам е сланина. Смятам да се старая да храня Петър здравословно, но без да изпадам в крайности. А от джънка и захарта ще го ограничавам докато мога. Дано после сам се ограничава.

# 236
  • Сандански
Първо да честитя на всички,които празнуват на днешния ден  bouquet

Е,Ноеми това със снимката не беше човешко CrazyНо - пожелавам ти още много такива приказни дестинации да посетиш и после да ни дразниш със снимки Hug

Нощни добре завърнала се  bouquet

За храненето - и аз съм като Тонита и Димара.Всичко се яде,от нищо не ограничавам,но в разумните граници.

адис и аз не одобрявам носенето на храна по площадките,но след като моето дете също започна да се присламчва,за да го черпят и аз започнах да нося туй-онуй PeaceКоличеството храна е различно всеки ден и на всяко хранене като варира от 100 до 300 гр CrazyНо много не му се впрягам - колко иска толкова ще яде.

Засегнахте темата за училище,която и аз скоро я мислех hahaha
Ехеее, кога проходиха, кога ги пратихме на училище!  Hug
Двамата батковци са родени септември и ноември и не съм ги мислила - тръгнаха си на 7 години,но сега и аз се чудя,но то времето(и детето) само ще си покаже Peace

Бубе бързо да оздравяваш Hug
Рал честито зъбче Hug

И накрая да се оплача - големия е със стрептококова ангина и на АБ(Оспексин).На всичко отгоре Влади и Божидар от вчера кашлят,аман от тея болести #2gunfireОчертава се тежка зима ooooh! Tired

# 237
мацки, помагайте! какво да правя?
тази нощ не сме спали - дара цяла нощ имаше сополи и не можеше да спи. през час се будеше с рев и хриптене. като я гушнеш ти ляга на рамото и започва да се жалва тихичко. да ти се скъса сърцето. сутринта се изстреляхме при доктора, но той само й взе секрет и каза да изчакаме резултатите. добре де, ама те ще излязат в понеделник! а дотогава?
бейби вак не дава да се ползва постоянно, защото разранявал лигавицата.
капя физиологичен разтвор и се пробвам с обикновена помпа, но това го играхме цяла нощ и нищо не става:-(
а съм убедена,че дара не е настинала. просто съм сигурна.
иначе нищо й няма  - няма температура, не кашля (поне засега де)

# 238
  • Велико Търново
Елч, можеш да накапиш вит.С ампула - ще я подсуши.
Първо промиваш с физ.разтвор, след това накапваш.

# 239
  • София
Елч, и ние имахме същата нощ  Tired Дани е от неделя с хрема, без други симптоми. Бейбивака не върши работа, защото хремата е задна. Пръскам с физ. разтвор и капя капки. Какво да ти кажа, аз също съм с хрема вече 10 дни, въпреки че взимам илачи и мога да си издухам носа. Та в тоя ред на мисли си мисля, че малкия ще се влачи поне 2 седмици така

за количеството храна..... май ние сме най-зле, яде по 50-60гр  Sad

Ноеми, я кажи на каква дестинация се спря, че снощи сънувам аз едни морета, лагуни, палми.... обаче си бях забравила багажа и не можах да отида на плаж, та прекрасния сън се превърна в кошмар

Агентката ми се губи..... и Клео спря да пише

Общи условия

Активация на акаунт