Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 475
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Аз тамън се навих да купувам бейби вака,а сега ме разколебахте...Защо да не става за задна хрема?Вики започна да вади зеленикав секрет...довчера бяха прозрачни и не ми пукаше особено,но сега.....явно е бактерия ,дали да не го изследвам?!
Елч,разбирам те! HugИ ние сме имали такива нощи,направо ми се къса сърцето и усещам как косата ми белее Confused
За пресъхване на супол да споделя пак нещо което при нас действа добре:
Стери мар+1 капка клеева тинктура +няколко капки кърма Peace
или Стери мар +вит С
..........................
За колажа пращайте снимки elito 82@avb.bg
Моля изписвайте името на детето и вашия ник!

# 241
Моя мъж днес е именик, та хайде да почерпя.
Ето за месоядните

за вегетарианците

и за пияниците Laughing

честит имен ден на всички именници
щях да пиша разни неща, но ще стане много дълго, а и много ме мързи в момента Laughing

# 242
  • ул. "Мечтание"
Моля изписвайте името на детето и вашия ник!

Добро напомняне. Аз забравих.  ooooh!

Честито на всички именници днес! Да са живи и здрави и имената им само с добро да се споменават!   bouquet

# 243
  • Велико Търново
Еления, аз вече писах, че не съм доволна от бейби вака. Той изчиства съдържанието в момента в носа, но не и това, което се стича към гърлото - не е чак толкова силна помпа, че да изсмуче и него. А отделно, като я разрева с този бейби вак, се появяват още толкова секрети от самия рев.

# 244
  • София
Еления, аз вече писах, че не съм доволна от бейби вака. Той изчиства съдържанието в момента в носа, но не и това, което се стича към гърлото - не е чак толкова силна помпа, че да изсмуче и него. А отделно, като я разрева с този бейби вак, се появяват още толкова секрети от самия рев.

точно така е

# 245
  • София, Лагера
Това вместо "Здрасти"
Ето и друга мечта:

# 246
  • София, Лагера
Ха сега истинско здрасти  Party

Адис, Бимбим, снимката е правена в Куба, във Варадеро  Wink Бимбим, аз вчера глеееедах, глеееедах снимки в нета и тази нощ, като се събудих, просто си мечтах... (за Гвинеа Бисау)

Тервел яде 3 пъти по 200 грама - закуска, обяд и вечеря. Между храненията го кърмя.

Ех, за училище още не съм мислила... а на мен ми е на дневен ред заради Пресиян  Thinking

Ноеми, на мен мечта ми е Африка и Куба. Дано имам възможност да ида някога  Heart Eyes Задължително с децата  Crazy
Бебеш, с децата е точно 2 пъти по-скъпо...  Wink Затова смятам да ги помъкна чак след като станат на по 13 и нагоре. Аз като малка съм обиколила Европа, единствените ми спомени са Пратера във Виена и една НГ в Берлин, но не самия Берлин, а пукотевицата от пиратките  Wink (баси спомените  Mr. Green)

А Куба трябва да се види сега! С всеки следващ ден вече не е същата  Confused

# 247
  • София, Лагера
Е,Ноеми това със снимката не беше човешко CrazyНо - пожелавам ти още много такива приказни дестинации да посетиш и после да ни дразниш със снимки Hug
Flutter....

# 248
Ноеми, страшни снимки  Heart Eyes!

# 249
Bimbim, това което си го писала за хремата все едно аз съм го написала. Същата работа сме и ние с малката! Бейбивака дърпа нещо, но не всичко през носа при задна хрема. Трябва от гърлото да се вадят храчките. Звучи много гадно, но е така знам, но още не смея да пробвам.
Ноеми, страшна си, направо си като енциклопедия на света! Браво!
Честит иман ден на всички, които празнуват на Димитровден! Да сте много здрави и щастливи!  Hug
Аз пък днес имам рожден ден и затова се чувствайте почерпени!

# 250
bandit30 Честит рожден ден!!! Всичко  най и особено здраве! Дано бебчо се оправи по-бързо!

Ноеми Two Hearts newsm76  travel

Елч, bimbim  Hug Ох тези сополи са ужас....бързо да минават!  Hug

look_at_me Честит ти именник! Черпя се с пиенето Wine Glass Катее къде сии!  Mr. Green

# 251
Ноеми, на мен мечта ми е Африка и Куба. Дано имам възможност да ида някога  Heart Eyes Задължително с децата  Crazy
Бебеш, с децата е точно 2 пъти по-скъпо...  Wink Затова смятам да ги помъкна чак след като станат на по 13 и нагоре. Аз като малка съм обиколила Европа, единствените ми спомени са Пратера във Виена и една НГ в Берлин, но не самия Берлин, а пукотевицата от пиратките  Wink (баси спомените  Mr. Green)

А Куба трябва да се види сега! С всеки следващ ден вече не е същата  Confused

Направо ме нави, остава малко да порасната за да се навие някой да ги гледа  Crazy Mr. Green Я кажи колко струва за двама  Laughing

Честит Димитровден на всички  Hug  bouquet
look_at_me мерси за почерпката, ще си взема от това за тревопасни  Mr. Green Ама тревопасните имам чувството ,че се надушваме отдалеч.  Crazy Сега и Беренд ако каже че е вегетарианка и вече ще имам теория  Mr. Green

# 252
  • Велико Търново
Честит празник на всички именници! Честит рожден ден на Бандитчето30! Бъдете здрави!
Моето татенце и племенницата ми също днес имат имен ден! Да са ми живи  и здрави!

Ноеми, я дай пак линк към албумите ти, че е нечовешко така, на час по лъжичка...  Завид!  Hug

# 253
  • София
Ноеми, както се пее в една "класика" - Ти нямаш сърцеее!  Mr. Green Ох, и на мен ми се ходи къде ли не  Whistling
Бандит, честит рожден ден! Желая ти много здраве, късмет и любов!!!   bouquet
Честит имен ден и на всички именници, да им е живо името!
 look_at_me , да ти е жив и здрав именника!
Елч, много неприятно,  Confused И аз съм пробвала с вит.Ц и помага. Отделно пробвали ли сте помпичките, с които се тегли с уста? Мисля, че Ети ги беше споменала, може би са добра алтернатива.

Вико яде по 190 гр. на закуска и на обяд, а следобяд и вечер пие по 150 мл АМ. Отделно приспивам кърмейки, както и кърмя нощно време... Но се чудя колко мляко трябва да изпива на ден, като в това число включван ли се млечните продукти. Притеснявам се, че кърмата доста ми намаля, а давам само около 300 мл АМ и за сега съм въвела само извара, като я давам всеки ден.

# 254
опала,  

чета презглава от време на време, така че както обикновено мога само да понакуцам след някоя от обсъжданите теми, колкото Бог дал да запомня  Crazy

хайде дано винаги така да си казваме 'здрасти', както Ноеми. мацко, браво ти и все така!  Flutter  Sunglasses

такаа.. хубав празник на всички и особено на имениците! винаги да са достойни за името на светия си покровител!

Бандитка, ама честит ден-ден тогава.. ето заради кого се прокрадвам до хладилника час по час още от сутринта за по глътка маврудец, мм.. дива, здрава, обичана!   bouquet

в анкетката гласувах с опция 'когато пожелае', но да видим дали Господ няма да пожелае по-рано.

да се оправят бързо всички със сополки!  Praynig Бубенце, и ти също, и всички други мами с неразположения и болежки!

на кого да благодаря за препоръката за сок от черна ряпа?  Hug пуста сенилна глава, не помня, но племенникът се оправи с това след 3 поредни неуспешни АБ!

за детската стая: подкрепям идеята, че зависи много от нрава и темперамента на децата дали заедно или поотделно. с брат ми, с когото ни делят 4 г. в моя полза, споделяхме стая и винаги съм го намирала за по-нормалната и естествена конфигурация, но сега с нашата разлика и неналичие на пространство ще видим как ще бъде.

относно количеството твърда храна: Катржинка изяжда не повече от 50-60 г на закуска, 60-80-100 (последното само ако съдържа месо, уфф, бащичко!) на обяд и не повече от 50 г следобедна закуска. вода още не пием, така че с мляко си дояждаме и същевременно утоляваме жаждата. да си призная, малее ми, а и все пак е едва 8300 г на 9 м, вярно, не искам да си разширява стомаха, ама пък и трябва да растем в края на краищата  Rolling Eyes!

за училище: май съм разказвала тук, Мартинката ми тръгна на 6, че уж бил подготвен и по-умен, та щяло да му е скучно. е не, ненаигра се това дете! а е почти на 12 г! направо си му отнехме от детството.. уотева. дано сега с Екатерина да постъпим по-разумно.

мацки, знам, че има custom форум по темата, но да ви питам, как ви се струва 20 лв за 1/2 и 30 за пълен (6-8 ч) работен ден за гледане на малката? нали е окей, или аз имам нужда от мощно F5 Thinking

..ако се присетя за друго, ще драсна пак. моля, бъдете здрави! Simple Smile (казах 'моля', а това е думичка вълшебна, както учим хлапетата, така че внимавайте;)

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 15:26 от careener

Общи условия

Активация на акаунт