Студът пощипва бузки зачервени на ЮНСКИТЕ ни слънчица засмени

• 31 087
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Кити, ако това би те успокоило, моятъ корем седи на 2 пласта и без да е рязан  Crazy
Лека нощ, момичета. Лягам, че утре ще ми е малко тежък деня  Wink

# 391
Добро утро Simple Smile

Алекс ме събуди още в 6.30 часа, но аз съм се наспала и сега ми е едно такова усмихнато  Mr. Green. Затва ви черпя едно сутрешно кафенце  Heart Eyes. Чакаме си таткото да се върне от нощна смяна и отива ме за ваксините, дано всичко е наред.

# 392
Добро утро!
Хелен благодаря за кафето  Hug Тъкмо и аз отпивам от моето Wink
Късмет на ваксините  Hug

Краси се събуди в 6:00ч и беше един смях,едно каране,едно дъвкане и стана време да ставаме с ММ и го взехме с нас в шезлонга голям смях му беше.Сега е на люлката,която още максимум 2 седмици ще ползваме,че взе да натежава и се хваща за рамките и да не се обърне.

Хубав ден на всички.
Аз днес имам гратис време за фризьор  Embarassed  Най-после ще се вкарам малко в примерен вид не само на опашка.

# 393
Добро утро! Simple Smile
Хеленче,мерси за кафето и успех с ваксинацията.
И аз съм събудена в 6 часа окончателно ,иначе в 2 приключи със дълбокият сън.  Confused
Хахах,Ваче,тиквата я направих така:Отидих до магазина,купих я за 2 лв.,пуснах я в уреда за топлене на шишета на парна баня и ...готово сготвенко!
Чин,и моята линеа негра не се е скрила.Не знам...до година трябва окончателно да изчезне.
Дидолинка Hug
Дарка,тези са за стреляне #2gunfire

И ние снощи като Ваче имахме интересен случай покрай Хелуин.Звъни се на вратата към 22часа.ММ отива да види през шпионката кой може да е толкова късно(то няма и кой де) и се връща видимо уплашен и вика:"някакви хора с бели маски звънят.Няма да отварям"Аз отговарям също толкова изплашена:"еми естествено,че няма да отваряме".И точно в следващия момент се сещаме за какво става дума.Но наистина за пръв път децата го празнуват.Явно вече вместо коледарчета,ще се радваме на "тикварчета". Twisted Evil Joy

# 394
  • София
И ние снощи като Ваче имахме интересен случай покрай Хелуин.Звъни се на вратата към 22часа.ММ отива да види през шпионката кой може да е толкова късно(то няма и кой де) и се връща видимо уплашен и вика:"някакви хора с бели маски звънят.Няма да отварям"Аз отговарям също толкова изплашена:"еми естествено,че няма да отваряме".И точно в следващия момент се сещаме за какво става дума.Но наистина за пръв път децата го празнуват.Явно вече вместо коледарчета,ще се радваме на "тикварчета". Twisted Evil Joy

Ахахаха... Joy Joy Joy Хелоуин е прекрасен ден за акции на ГДБОП, НСБОП и койтто там се сетите с черни качулки  Grinning Звъни се, хора с черни маски те питат "Лаломство или беля?!" и ти показват заповед за обиск hahaha hahaha hahaha
Аз малко след като децата минаха пратих мъжа ми да събира едни подписи за входа. Нали съм домоуправител Crazy Детето настояваше да иде с него маскирана. Представих си ги... едният с протокол от събрание, другата с торбичка  Mr. Green Достойно за "Етажна собственост" по Нова от 21:00  Twisted Evil Twisted Evil

Силве, ти на право ме гръмна.. тиква в стеризиратора  Laughing На Матейка трябва да се е усладила  Heart Eyes

Момичета отиваме на Ченоризец Храбър. Да му се невиди и трудни задачи... ще видим Саша как ще се справи. Тя поне психически е желязна на такива мероприятия. Още изпитва интерес  Mr. Green

# 395
Хелън - хубаво кафенце  Simple Smile

Силви, Ваче разсмяхте ме с хелуинските си изпълнения  hahaha

Ваче - чуден фенер!  Peace
Много ми се искаше и аз да спретна един фенер..ама пусто и грам време ни ми остана Confused

За рекламите с джънк храни и изобщо на рекламите с деца съм върл противник!  #Cussing out А най ме възмущават рекламите на МАГИ - като знам какви химикали и отрови са продуктите им, внушението че видиш ли мамите които готвят с въпросните "не знам какво си" са супер мами и мислят за децата си ми идва много в повече! Направо са за съд!
Ние в къщи мнооого рядко купуваме чипсове и прочие боклуци (Ани - браво на Ивко Simple Smile Peace). Но нищо не е забранено - ако Бела прояви интерес, давам да опита но винаги с обяснението как ще я заболи коремчето. А за рекламите казвам, че са от Торбаран, който иска децата да се разболяват  Wink. Другата ми тактика е да реагирам с реплики от сорта на "Не ви ги искам...., ние си имаме". Върши работа засега Wink

# 396
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

helen 30 благодаря за кафето, изглежда страхотно.

Тази нощ спахме  Blush Бебка яде към 21 часа и се събуди към 2 и половина, дадох чайче, пи около 60 мл и после заспа....та така до 5 часа - яде и пак заспа до към 7 и половина. Успях да се наспя.

Вчера при ортопеда всичко беше ОК. Каза да слагам Ади седнала чак като навърши 6 месеца  ooooh! как ще я удържа - тя вече се нерви много ако е полегнала.

Момичета вие какво мислите за проходилките? Знам, че е рано, но си е инвестиция - та трябва да се предвиди по от рано. Аз като че ли за сега съм малко скиптично настроена  newsm78

silvia77 странно ми е, че има обикалящи маскирани деца - не съм виждала до сега / само по филмите де / Flutter

Почнах да пия бирена мая и сминдух и гърдите ми преливат от кърма / дано се задържи по-дълго/. У нас мирише на шарена сол навсякъде - имам чувството, че аз самата съм ходеща шарена сол  Joy

Искам да ви пожелая хубаво изкарване на срещата днес!   bouquet

# 397
А,не в стерилизатора Ваче,макар че го дават и за варене на зеленчуци. PeaceВ устройството за топлене на вода,чайче и мляко я претоплих тиквата.
Момичета,а защо трябва да не се използва пюрето след 2рия ден от отварянето? newsm78

# 398
  • София
ооо и забравих  ooooh! Ади става днес на 5 месеца. Искам да почерпя, ама не знам как се качват снимки тук  и за това  party023

# 399
Добро утро!

Да ви е сладко!  Hug

Аз още си пия кафенцето! Хелен мерси! Wink

Снощи пък малкия се събуди ама аз дори не знам в колко часа беше. Само го погледна, обърнах се на другата страна и продължих да спя..  Embarassed Заспал е по някое време. Стана чак към 7. Батко му го събуди.  Whistling

Ваче чак сега я видях тиквата. Много е готина... Аз съм с две леви и сигурно няма да се справя  Rolling Eyes Стискам палци на Саша. Тя е умно дете.  Wink

Хриси леко ти завиждам. Не съм ходила на фризьор от сто години...  Embarassed Ама и това ще стане някой ден!

Мушмуронко много сладък бе!  Hug

Сега отивам малко работа да свърша, че да се понасяме към парка!

Хубав ден на всички!

# 400
Добро утро. Hug
Ваче страхотни са тиквите. Peace

Аз пък забравих да купя,сладки, бонбони и т.н. и като звъннаха децата бях принудена да загася всичко и да се крия в банята. Mr. Green Криси както винаги обаче почна да вика, да се обяснява и голям резил стана. Embarassed Накрая им дадох по 1 пакет Нескуйк и нормални бисквити, та ще си имат са днес закуска. hahaha
Мен пък като ме зашиха някак си горната част на операцията е по надута. newsm78 Казаха ми че с времето ще се оправи, но аз още подобрение не виждам. Thinking

Тина айде после чакаме снимки...
Хелен нашия подарък ще е да си направим една вакнция, ако успеем да намерим място подходящо и за 4рима ни. Rolling Eyes

Хайде ние отиваме на консултация и после ще докладваме. Дано сме стигнали 6 кг. Laughing
[/coеlor]

# 401
здравейте, милинки. Малко откраднато временце да ви споделя за Никола. Вчера бяхме на консултация-резултатът- 7600 и 69 см.Хапва си човека. Днес му дадох първата каша-ванилия на Ну Ну. Педиатъката каза две, три лъжички и после мляко. Да, ама не. нямаше начин да му дръпна лъжицата от устата. Толкова му хареса, че си изяде цялата порция и за още чакаше. Е, после му дадох вода. Сега ще видя, дали няма да се запече от тая негова лакомия.
Много целувки за всички вас. Скоро ще кача и снимки, само да намеря малко време, обещавам. Hug

# 402
Добро утро!  rotfImbo Много се смях с вашите срещи с хелоин, и аз имах подобна снощи.Отварям и гледам цяла трупа от поне 10 ма и аз  ей така  newsm09, въобще в първия момент не мога да се сетя какво става, в един момент зацепих, обачееее Rolling Eyes като не съм наясно с традицията и какво сега трябва да правя  Embarassed, чудих се какво беше сега пари ли им се даваше,за лакомства изключих и единственото което успях да измисля за да излеза от нелепата ситуация "Извинявайте ама имам малко бебе!" Rolling Eyes, после ми стана тъпо ама.....Помагайте  Praynig мили хора с какво да заменя космонавта тази нощ спахме пак с него .Честито на всички месечинки и усмихнат ден.

# 403
Привет, Дами и Господа! Simple Smile Честит да ни е ноември и Денят на Будителите!   bouquet

Ваче, страхотни са тиквите!   bouquet   Успех днес на Саша!  

Силвия, Ваче, голям смях при вас с тия Вси светии! Simple Smile)))  Ние от няколко години го празнуваме официално вкъщи, с програма и всичките му патаклами (плюс наши модификации) - голямата щерка си умира да прави организации и сценарии за празници. Аз също правя тиква - няма начин! Simple Smile)) При нас от няколко години идват много хитро и хубаво маскирани деца и, понеже съм подготвена поначало - им давам  разни сладки, но тази година се пренесохме в Лозен и улицата не е централна - та не са идвали дечица (макар че на Лазаровден минават - с народни носии и пр., но тогава е през деня, а сега е ТЪМНООО!:)))

Мушморонко, браво на Супер Крум!   bouquet   Hug   Дано по-бързо ви подейства диетата ти и всичко остане в миналото!  Praynig

Честито на всички месечинки!   bouquet

Пеперудке, диетата ти е страхотна! И мъжът ми се храни по този начин, аз съответно така готвя, но засега се изкушавам и си хапвам допълнително разни нещица - сладкиши, шоколади и пр. Преди да забременея и аз спазвах такива норми и ми беше супер. Сладко и въгглехидрати дори не пипвах - всячески се стремях да забременея, а е известно, че въглехидратите съсипват яйцеклетките (грубо казано) - особено при жени на моята възраст и с проблемно забременяване... Сега като нямам мотивация - и ужасТ!  Simple Smile))

За пушенето. Отвреме навреме виждам, че го споменаваме  в темата. Да споделя и аз - от две години и един месец не съм пипвала цигара - и съм толкова щастлива... За пръв път усетих какво е да си свободен от неусещащата се, но силна и безмилостна хватка на цар Тютюн... Но сегааа, както с яденето, мотивацията ми отпадна... И от около две седмици ми се пуши неистово! Гледам да удържа фронта и се надявам да успея, но е много неприятно! Засега ме спасява това, че си спомням как като пушех задължително във всяка една ситуация първата ми мисъл беше "Имам ли аз цигари". Ако имам - добре, ако не - тогава става неприятно и не се спирам, нито мисля за друго, докато не намеря...По този начин се изпускат много важни моменти от живота... Абе зомбиран си, един вид! Simple Smile

# 404
Добро утро!
 Вече два дни пиша дъъъълги постове и аха да ги публикувам, нета ми забие и постовете изчезнат  Twisted Evil А после ме мързи пак да ги напиша...

За вредните храни- аз ям. Вафли, бисквити, десертчета, рула, шоколади... обичам сладкото. А за сладолед си умирам направо! Обичам и пържени картофи /но не чипс, че от него ми става лошо/. Газирано- и него обичам. Знам, че е вредно, но това ми се яде  Blush.
 За новите празници, навлизащи в България- при нас /където живея/ едва ли ще се възприемат поне в следващите 20 години. При нас има сурвакари, но не им отваряме /дълга история.../, но тереално обикалят да съберат малко парички от бабите, а не си правят труда да кажат по едно стихче или песничка.
 Ваче, успех на Саша днес!!!
 За линията на корема- и моята си стои. Поизбледняла е, но е там.
 За подарък на ММ- не съм мислила сериозно по въпроса.
 За размера на дрешките- на Сиси са от 6м до 12м. Но тя си е едричка.
Следобяд ще водя Сиси на преглед на ехограф за краченцата.  

Общи условия

Активация на акаунт