Студът пощипва бузки зачервени на ЮНСКИТЕ ни слънчица засмени

• 31 088
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!Честит празник!   bouquet
Хеленче,мерси за кафето  Hug
Абе,тези деца да не са се наговорили?Всички дружно днес се будят в 6:00  Whistling
Мушморонко, Крум е У Н И К А Л Е Н с глас си се смях  Heart Eyes
Аз и днес продължавам с борбата за справедливост,ще ходя и на частен гинеколог и на съдебен лекар и от тях зависи ще се съдим ли или не,няма да оставя нещата така,защото вече много се изнервих  #2gunfire
Приятен ден на мами,тати и дечица  Hug

# 406
Добро утро!

Деси, хаха! Разсмя ме с вашите подаръци. И ние отдавна сме спрели да си правим изненади за Коледа и за рождени дни, но вие биете по практичност.  Peace
А че и часовника се плаща, не знаех! Само за ножовете знам. Аз съм подарявала на ММ часовник. Сега пари да му искам ли? Или вече минало заминало!  Simple Smile

Ваче, тиквата е уникална! А у нас няма как да дойдат "тикварчета" (Силве  Joy), че звънеца не работи!  Rolling Eyes Силве, с мъжа ти сте големи скици! И като се сетихте за що иде реч, отворихте ли на хората с белите маски?  Laughing

Хеберлея, не съм се сетила да обяснявам , че рекламите са от този дето иска да разболее децата. Аз вече директно му обяснявам че рекламите са за наивните хора и трябва да се мисли. Но май са му трудни за разбиране моите обяснения. Защото последно време все ме кара да купуваме определени марки веро, прах, че ме убеждава и в ефекта им, каквото е чул от рекламата.  Rolling Eyes

Силве, не знам точно защо не се ползва пюре 48 часа след отваряне, но и аз престояла манджа повече от два дни не ям. Педиатърката ме съветваше това като захранвах баткото, също така че и не бива да се храни детето директно от бурканчето първия път.  Wink Втория път може!  Wink

Накри и вашата Хелуинска история ме разсмя. Представих си как цялата къща става тъмна, после се чуват гласове и всичко светва и се показвате вие. Кой кого плаши!  Laughing  
Доста интересни ситуации покрай тоя Хелуин. Аз също не мога все още да го приема за празник. Въпреки че сина ми все пита за него, би се радвал ако го отбележим някак, но като не съм свикнала дори нямаше да се сетя, ако не бяхте писали.

Янита, групата не помага ли с въпроса: Лакомство или пакост?  Laughing

Мушмуронко, Крум добре рапира от малък!  bowuu

# 407
Здравейте, благодаря за кафенцето.
Сиси, а на теб за закуската.
И ние сме будни от 6. Никола реши, че в 5:30 трябва да играе.. с тази смяна на времето и по-ранното стъмване малко ни се пообърка биологичния часовник.

За дрехите- Нико носи 6-9 месеца, но са на ръба, повечето са 9-12м, а има и блузи 18, които му стават.

Стефи, честита месечинка на Ади.

Ваче, пак да кажа. Успех.

И аз имам леко подуване отгоре над разреза, странно само от едната страна...  newsm78

Успех на консултациите днес.   bouquet
  Отивам по задачки. По-късно ще пиша, а с някои ще се видим...  Sunglasses

Честит ден на народните будители. Аз имам личен празник на този ден, затова ще ви сложа почерпка.

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 10:25 от chin

# 408
Добро утро и от мен  Laughing Laughing Аз да се похваля,че съм си взела изпита по Приложна механика с 4  Joy Joy Joy Лек и слънчев ден на всички и честити месечинки на бебчетата  Hug Hug Hug

# 409
Ах как си почивам и се разтоварвам с вас и веселите ви хелуински премеждия...Ние сме в нов блок с доста солидна система за заключване и никй не ни посети...и то добре, че сигурно и аз щях да се ошашкам какво да направя - нали в къщи бонбони не държим...(обикновено).

Ваче - сигурна съм че умното ти момиче и днес няма да се изложи!

Мушмуронко - ма много е сладък!  Simple Smile

Клавдия - сигурно е голямо облекчение! ...

Честит празник на всички будители в темичката ни!   bouquet Чин специални поздрави и за теб!!   bouquet

# 410
  • София
На мен подутината над разреза ми спадна преди 1-2 седмици. Мислех си че само аз имам такова, ама то явно е нормално
Линея неграта си я имам още, но е много бледа до юни 2012 трябва вече да няма и следа от нея. Дано.
Към мамите със секцио - от кога може активно да спортуваме - страх ме е да не избързам и да не стане хръъц #Crazy
За бурканчетата - аз си мисля, че щом бурканчето веднъж е отворено тябва да има някакъв срок на годност - и понеже става въпрос за бебета и за това са сложили такъв кратък срок - те са с нежни стомахчета.

# 411
Да  Laughing Laughing облекчение си е,че ученето с бебе е трудно но се справям
StefyD Срока на отворено бурканче е 48 часа,но са се съхранява в хладилника

# 412
Здравейте и мерси за закуската и ранното кафе Simple Smile Май имаше някоя и друга мама-вегетарианка в темата, която няма да може да опита сандвичетата. ЖМ също е от тоя тип неядящи месо...
Янита - може би чувалче може да замени космонавта, пак е по-плътно и по-топло, но е по-подходящо за спане.
За активното спортуване - мисля, че ако няма изрична забрана от доктора, 4-5 месеца след операцията не би трябвало да има никакъв проблем. ЖМ от два месеца вече ходи на пилатес и степ-аеробика. А за това, че над белега седи издуто, а отдолу не - нормално е - все пак предимно прави стоите и има гравитация, всичко дърпа надолу, а шевът задържа... Постепенно ще се стегне, заедно с кожата на корема... На ЖМ това й е най-големия проблем, свали килограмите, обаче кожата остана като торба, и много бавно се прибира... А процедури докато цеди кърма не може да се правят, заради отделянето на токсини.

# 413
Добро утро,
Дарка, незнам какво да кажа мила! Това си е меко казано кошмарно!  Hug
Мейдънли, и аз съм така. Ето, тази сутрин се събудих наспана и с яко препълнена гърда, което означава, че сме пропуснали едното събуждане през ноща, но аз нямам спомен.  Blush
Клавдия, аз давам вода без захар и откакто започнах опитите да давам пюрета започна да я пие повече. Вчера изпи цели 60 мл.
Иначе и аз като Ваче мисля, че ще стигнем нормално количество пюре чак след месец, месец и половина. Нещо не и се ослажда на малката.
Ох, спирам, че се опитва да си разпори устата с ръчички и много се дразни...
до после.

# 414
  • София
StefyD Срока на отворено бурканче е 48 часа,но са се съхранява в хладилника

Да разбира се че в хладилник. На бурканчетата на Хип даже пише, че след отваряне трябва да се консумира в рамките на 1 ден, държано в хладилник.

darka стискам палци всичко да е наред

# 415
Честит ден на народните будители  bouquet Чин, честито и на теб Hug

Стефи, честита месечинка на Ади! Да расте здрава и весела!
Клавдия, браво за изпита.
Мушморонко, Крум е страхотен Hug Много се смях.
Ваче, успех на Саша. Моят племенник също е на това състезание. Ще кажеш как се е представила. Аз да ти кажа, че видях хубавата шапка, която си й изплела. Браво! Много ми харесва Hug
Дарка, съжалявам, че минаваш през всичко това, но наистина е добре да не оставяш нещата така. Как ще ти казват, че всичко е наред? Дано да попаднеш на по-добри лекари Praynig

Посмях се на Вашите истории за късни посещения Laughing. При нас също идваха дечица, но към 7. И вече за втора година, затова не се изненадах. Но и аз не се бях подготвила с бонбони и лакомства, затова им дадох банани Grinning. Това успях да измисля на момента. Пак е здравословно. А Стефи днес отиде с костюма си на вещица, че щели да се маскират в ДГ. Радвам се, че Ви е харесала "малката вещица до голямата тиква" Grinning.

За рекламите и Стефи много се впечатлява, но най-вече от тези по детските програми. Всяка играчка, която види, много й харесва и определя за кой празник да й я купим или щяла да пише на Дядо Коледа Grinning. Иначе и тя им вярва, и повтаря какво са казали за някой продукт. И съответно го иска в магазина - Киндер Пингуи, Данонино, детски пастетчета и т.н.

Аз да се похваля, че сутрин като се събуди Теди и я накърмя, точно стават Стефи и ММ да се приготвят. Вече втора сутрин я вземат при тях в стаята и докато се оправят за работа и ДГ, тя ги гледа и кротува. А аз поспивам около 40-50 мин. и ми я носят чак като излизат в 8 часа. Така хем поспивам, хем се оправят без мен. Разбира се, аз съм подготвила какво да облича, какво да взема за ДГ, какъв витамин да пие от предната вечер Simple Smile.

Пеперудке, забравих да кажа, че видях снимките и сте много хубави и тримата! А за храненето ти и аз искам така, ама не ми се получава. А и всички у нас обичат много и ориз, и картофи. Той ММ си е слаб и въобще си хапва всичко. И аз покрай него, ама на мен здраво ми се лепи. Като бях по-малка и спортувах активно (докато завърших университета), бях точно 10 кг. по-малко от нормалното ми тегло сега. А сега 10 + 5 от тази бременност. Явно си е и от годините, и от тренировките, защото се храня почти еднакво като преди.

Стана много дълго. Засега спирам, че като се събуди Теди, ще излизаме в парка. Личи си че Стефи е на ДГ Laughing.

# 416
Здравейте,

ние се върнахме от ваксини - доста поплака тоя път, не знам защо  Confused. Добре, че се свършиха тия двойните, чееее  #2gunfire ooooh!. Дано сега няма реакция, макар че е кисел малко. Панадол засега няма да давам.

Честит ви празник на народните будители - Чин, и на теб специални поздрави за твоя личен празник Simple Smile
Ваченце, успех на Сашата и задължително да споделиш как е минало  Peace
Клавдия, честито за изпита, все така да ги взимаш от първия път   bouquet
Стефи, на пюретата, повечето, срока им е 48 часа от отварянето, само на Хип е 24 часа.
Мушморонко, Крум е уникален сладур Simple Smile
Аурора, как е Калинка-малинка? Simple Smile
Елдра, браво на Нико, дано всичко така си хапва сладко, сладко Simple Smile

За рекламите с джънк храни и изобщо на рекламите с деца съм върл противник!  #Cussing out А най ме възмущават рекламите на МАГИ - като знам какви химикали и отрови са продуктите им, внушението че видиш ли мамите които готвят с въпросните "не знам какво си" са супер мами и мислят за децата си ми идва много в повече! Направо са за съд! - Хеберлеа, точно така  Naughty. Аз съм върл противник на Маги - дразнят ме много с рекламите и вкъщи изобщо не се ползва нищо тяхно  Crossing Arms

Ние излизаме на разходка, че да поспи дребния, тука го дават 15 градуса Simple Smile

# 417
Хайде и аз тук.

Честит празник на всички, които празнуват днес по какъвто и да е повод.

Ани, ами то как няма да са такива подаръците, като телевизора се скапа точно за Коледа, а сушилнята си ми трябваше така или иначе  Mr. Green (Пробвай да поискаш пари за часовника, все може да намажеш нещо  Joy)

Хелън, стискам палци за ваксините. (аз докато напиша и сте се върнали)

Силвия, разсмяха ме тия хора с бели маски.

# 418
Днес е празник и нищо не казвате. hahaha Хем Криси не е на ДГ, хем мъж ми си е вкъщи, но така и не се сетих, че всичко е зтворено и педи го няма. ooooh! Нищо поне разходка си напавихме.
Стефи отдавна не се съобразявам вече със секциото, спортувам,шофирам и т.н. Peace
Отивам, че имам 1 киселяк тук... Crazy

Сега и аз гледах Крум. Joy Уникален, рапър го раздава... hahaha

И да ви покажа моето бабе на 82 год. какви златне ръце има. С такъв кеф и плете жената и толкова доволна като и пратя снимки на Софи с плетени от нея блузки, шапки и т.н. Толкова ми е миличка. Heart Eyes Ето такенце плетено от нея... hahaha

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 13:41 от nakri88

# 419
Здравейтеее Hug

Ние се прибрахме от разходка, дребното още спи в количката, а мама пред компа с кафенце Twisted Evil

Вчера след ваксините цял ден спа и си беше кротък, нооо... малко след като го нахраних и си легнахме изви, та цялата махала да го чуе. Беше вдигнал температура, дадох му панадол, свали малко и реши че е време за игра Tired Цяла нощ люлеене по кошари, шезлонзи и т.н., а сега спи маймунката малка  Tired

Мушморонко, много готин бъдещия рапър Heart Eyes
Накри, да и нацелуваш муцунката, дето е направила малката червена щапчица Heart Eyes

Честит празник на Чин и на всички, които празнуват днес  bouquet
Че даже и на малките ни мишлета дето ни БУДЯТ всяка сутрин в 6 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз видях една много готина шарена шапчица при уникалните фенери. Идеята за малкото тикве в устата на голямата тиква е трепач hahaha Обожавам плетени нещица, ама съм гола вода. Не само че не мога, а и го правя като спринтиращ охлюв - по ред на ден  Mr. Green Захванала съм едно шапче на зверчето, дано да стане за другата зима Laughing

Още имах да пиша, но забравих Blush Остава за после.

Общи условия

Активация на акаунт