Студът пощипва бузки зачервени на ЮНСКИТЕ ни слънчица засмени

• 31 082
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Ехе, много пораснали малчугани, да са живи и здрави.
Честит ви празник и от мен.

Чин, споко за главата. Сега като погледнах картона на Дани видях че той от втория месец гърдите му вървят напред с 0.5. Ама на нас гърдите и главата ни винаги са си били близки. Съмнявам се да останат с малки глави.

Чин, и моята линея не се е махнала а като се замисля че ми се появи чак в 8-9 месец .. очаквах до сега да съм забравила за нея ама не.

Кити , аз мисля че е от хормоните при теб, явно още не си се възстановила напълно щом лекаря твърди че не е цикъл. Има и такива случаи, където се качват килограми. По добре да се успокоиш и да не мислиш за това като спрем кърменето почваме диети. От фитнес и аз не съм отслабнала, но е вариант за тонус и стягане.

Дарка, дано да приключи всичко благополучно при теб, че направо не ми се мисли какво ти е.

За здравословно хранене сте си говорили аз пък от как забременях и почна малко по малко да ми се хапва пърженко. А сега пък повече, а пък сладкото направо се ужасявам от както Дани стана на 2 месеца направо не мога да се спра да ям.

Сиси, мен колов и кофеинов глад яко ме гони от бременността и си позволявам по малко но иначе съм ги спряла Заканила съм се като приключа с кърменето да се наливам цяла седмица с кафе и кола и да се черпя с бонбони:) е разбира се в въглкехидратния ден Simple Smile

Пао как замести колата с вода, то аз всичко заместих с вода и сега само вода и чай без захар пия ама писва.

Захар и сол на дете не мога да го разбера. Аз захар дори у дома нямам. Има малко кафява колкото да кажа че имам. Определено не бих тровила детето си с нишесте с захар.

Мушморонко, дано не се потвърди диагнозата и разберете от какво е обрива. Голям талант тоз малък сладур.

Хелън, за подарък не съм мислила. Ама си мислех какво ще правим за НГ, май ще сме си тримцата у дома. Вие мислили ли сте по въпроса? Ще излизате ли някъде?
Хелън , благодарско за кафенцето и успехи днес.

Елдра, браво на вас, дано открадваш и малко временце и за себе си.

Иначе ние се оправяме, но тази смяна на времето направо не можем да се нагодим, то и преди нямахме режим но сега съвсем. Едно поне е ясно, спим до късно сутрин и си лягаме късно. Опитвам се да го приспя по рано но не се получава, 11 часа ако заспи вечер е лукс , напоследък към 12 заспива.

Лек и слънчев ден с много разходки, времето е превъзходно.
ПС(спирам че се отнесох)

# 421
Завърнахме се от преглед- ставичките на Дуди са ОК  Grinning

Сутринта тъкмо си публикувах поста, то пък тока загасна   Close Гадини мръсни!
Честит празник на всички празнуващи!!!
Мушморонко, прекрасен бонбон /полезен бонбон, не вреден  Laughing/ си имаш!!!
Дарка, дано всичко приключи благополучно за теб!  Praynig Praynig Praynig Съди ги тези "доктори", ако се налага!
За Нова година, Коледа и Бъдни вечер ще сме си вкъщи тримата /ако такото не е по Гърция, де, но там май също почиват тогава newsm78/.
 Накри, чудно шапо е уплела бабата!
 Пеперудке, забравих одеве- и аз видях снимките. Много красиви са станали!!!
 А на теб ама изобщо не ти личи, че си родила 4 деца  Heart Eyes
Ние ходихме уж в студио да ни снимат тримата, но ни направиха наистина грозни снимки. Не съм доволна  Close Казаха ми да седна на една табуретка /на нея сядаш като правят снимки за документи/, казаха ми да гушна бебка, а таткото трябваше да приклекне до нас, за да влезе в кадър. Направо ме е срам да ги залепя в албумчето тези снимки.

Тези дни си мисля едни работи... Да ви питам: какво направихте с монетите /парите/, които оставят близките в количката/кошарката на бебчетата /нали има такава традиция да се оставят монети при първата среща с бебе/? Аз ги пазя, но си мисля дали да не ги вложа в някоя монета/медалыон от тези, дето продават в банките  newsm78 Гледах монетите в ПИБ- 95лв сребърни, от 200лв нагоре са златни. И по другте банки също съм гледала такива монети, но още не съм ги разгледала подробно.
 И друго да питам- чували ли сте, че бебетата се хранят със сребърна лъжичка? Бихте ли купили такава на своето бебче?

# 422
Може ли паролата на mamajune2011 някой да ми даде на ЛЛ... Hug

# 423
Динора, за сребърната лъжичка... наскоро и аз си говорих с мъжа ми за това...Simple Smile  Изключително полезно е бебето да яде от сребърна лъжица. Както е полезна сребърната вода, така и лъжицата - защото среброто (и повечето благородни метали) е антисептично и в микродози унищожава вредните микроорганизми. Известен е случаят с войските на Александър Македонски в Азия - страшно много войници измрели от неизвестни болести, а на военачалниците нищо им нямало. Защото главните ядяли и пиели от медни, сребърни и златни съдове, а войниците - в прости оловни... Simple Smile

# 424
AuroraZora, да точно това имах предвид. Не знам дали ще мога да намеря такава лъжичка в моя град обаче. Позяпах в няколко сайта такива лъжички... Ама имам още малко време да помисля. Все пак лъжичките с Мечо Пух са ми по-симпатични, но сребърните са полезни  Whistling

# 425
  • София
Върнахме се. Много съм доволна от Сашата Heart Eyes Детето доказа, че може много да й се ядосвам, като иде там и изпълнява стриктно всичко. От 15 задачи е решила вярно 8, 4 е сгрешила и 3 не е решила. Очаквам да има 65 точки. Това състезание е с доста трудни задачи затова съм страшно доволна Grinning. В събота е на Софийски математически турнир в училище. Ще видим как ще се справи и там.

Вова, как се е представил племенникът ти?  Hug
Шапката не е готова още, търсех схема за козирката. Ще я доправя. Аз ще кача още шапета. Рали има едно шапе, Саша също... те са по-декоративни. Не съм голяма плетачка де... Laughing
Накри, много хубаво такенце и снимката е много сладка  Hug

Как мина срещата?
Днес отгоре ще ви почета, че много неща имам днес за правене Confused

# 426
Здравейте, завърнахме се от срещата. Беше много хубава, но вече си е хладно.

Ваче, браво на Саша , аз не съм се и съмнявала за нея.

Динора, старите хора даже казват " да ти е детето като захранено със сребърна лъжичка". Аз имам, но не я ползвам  Thinking подарък ми е от мама и тате, всъщност те са я купили навремето за мен, сега е на Нико.

Ирето, лягай и ти докато той спи.

Накри, супер е София. И моята мама много плете на Нико шапки, жилетки, една пелена много красива има от нея...

Лека вечер, по-късно ще се включа, че ще кажеш у нас 2 деца имам. Таткото ни е седял 2-3 часа сам и е обърнал къщата с главата надолу.  Rolling Eyes

# 427
Мерси от името на Софи. Hug Laughing
Многооо сте хубави. Разгледах всичко, много хубави коремчета и бебчета. Heart Eyes Свалих и аз някоя снимка на коремчето,малките и тати да се отчета. Simple Smile

# 428
Динора, аз парите му ги пазя и с тях ще му отворя влог.
Сребърна лъжичка - да  Peace Добра идея даваш! От къде мога да си купя сребърна лъжичка?

Накри, много сладка Софи!

Ваче, браво на Саша!  Wink

# 429
  • софия
Здравейте
Ваче да цункаш САша липсваше днес
Много беше хубаво на срещата бебоците са страхотни, най хубавите са нашите.
Ходихме на доктор иска секрет за сополите на Симона,бързам да викажаче е наддала един килограм ShockedСлед всичките ми страхове е ама и аз се постарах тази вечер ще се почерпя като не ставам да цедя трябва да променя хранителния режим изцяло ще го мисля утре
Хубава вечер
Пиша от телефона

# 430
  • София
Здравейте и от мен Hug
Крисчо се забавлява на една възглавница, кеф му е да го подпра на нея и да се смъква до долу, след това реве, пак го вдигам и така от половин час Mr. Green
Да се храни бебето със сребърна лъжица, наистина е много добре. То за това е полезна сребърната вода, заради действието на среброто. И наистина за това едно време богаташите са ядели със сребърни прибори. Ние имаме някъде и мисля да извадя една лъжица за Крисчо Mr. Green
Пюретата не трябва да се ползват повече време, защото нали нямат консерванти и когато веднъж ги отворите и имат досег с кислород бързо се развалят Laughing
Ей Ваче, моята свекърва е учителка по математика и ходи по тези състезания като квестор и после проверява и работите, сега като каза Черноризец храбър и се сетих, че сега в неделя нещо ми разправяше за задачите на това състезание, Браво на Саша Hug
Майка ми пък тукощо изплете едно пуловерче за Крисчо, тъкмо го пробваме. Направи го със специална бебешка антиалергична прежда Mr. Green
Кити, и на нас ни беше много приятно вчера, пак ще дойдем, ама и ти трябва да идваш по срещите, като ти оправят количката Hug
Айде аз отивам да къпем Крис и да го слагаме да спи, после може пак да се включа Hug

# 431
Днес съм малко неадекватна, та не знам какво съм писала, а и не ми се търси последния ми пост сега.

Цвети, то е ясно, че нашите деца са най-хубавите, ама снимки правихте ли?

Накри, видях снимките, които си качила. Много добре изглеждаш. Да ти кажа, от постовете ти имах чувството, че имаш по-мъжкарско излъчване (дано не се разсърдиш), а всъщност си много нежна.

Ваче, браво на Саша.

Динора, ние за Коледа сигурно ще вземем свеки и дружно ще отидем във Варна при нашите на гости. Миналата година ги бях събрала у нас, но тази година така ще ми е по-лесно май. На Нова Година сигурно ще сме с наши познати на с. Пепелина, където ходим доста често на свеж въздух и дай Боже на сняг. Естествено Йоана ще е с нас, ама тя там вече е ходила около 10-тина пъти и е свикнала.

# 432
  • Sofia
Здравейте,
нещо не ми се пишеше тия дни, а и исках първо да прочета изпуснатото, то пък стана много и ме домързя...

Хеберлеа, не съм получила ЛС.

Мен от няколко дни ме боли ишиасният нерв със засилваща болка. Вчера излязохме малко с количката и при натискане на дръжката да качваме/слизаме тротоари, направо звезди виждах. Днес още по-зле беше положението, едва кретах и трудно сядах/лягах.  Tired
Кити, вчера май те мернах в парка, ако беше ти с още 2 мами и с твоята си количка, но си тръгвахте и бяхте далеч, не можах да ви докопам.

Друго ново при нас май няма. Пробвах го Макси с пащърнак с картоф, но беше адски ревлив и май не го хареса. Той беше и някакъв много гъст.

# 433
Привет и от мен!

Дара е с доста сополи и ми е криво  Cry

Чакам снимки от срещата!

ЦВЕТИ, ами какво да кажа- браво на Тони, ама моят не е като него  Cry

ЗВЕРЧЕ, жива да си душо- успях да гледам Гала, СИЛВЕ- със закъснение  bouquet, как ще ги сваляме тия кила, хич не знам newsm78

ЧИН, честит специален празник, само че събуди любопитството ми Wink

Браво на порасналите малчугани!

ВАЧЕ, обичам го това дете много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, гордея се с нея, сякаш е мое дете  Wink

Идеята за сребърната лъжица е страхотна, аз подарих на всичките си приятелки, но сега ще трябва сама да си купувам Sad

Е. ШУНЧЕ, бива ли така- това бяха ЗВЕРЧЕТО и БЮТИ, отидохме отсреща, а количката е моята, ама счупена, докато чакаме новата през декември ooooh! - милата, и аз от снощи съм със страхотни болки в ръката, не можах да спя ..........

# 434
  • Sofia
Еее, жалко. Аз и телефона си бях оставила у нас, седи от 3 дни незареден, та не можах и да дрънна.

Общи условия

Активация на акаунт