Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 941
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
 Някой  знае ли дали Next direct приемат карти виза електрон. Praynig

# 316
Приемат БГ карти и се пазарува с посредник.  Peace
т.е искаш да кажеш без посредник щом приемат БГ карти - само транспорта услуга, нали  newsm78

Да точно така. Извинявам се , че не съм доуточнила.

Пазарувала съм няколко пъти от Boots. Много съм доволна от всичко - с карта се заплаща (приема БГ) и до адрес на превозвач.

# 317
Мерси chervenokoska_2  Hug

# 318
Някой  знае ли дали Next direct приемат карти виза електрон. Praynig
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Да приемат. Моята карта е виза електрон на Райфайзен и съм пазарила много пъти от Nextdirect.                   

# 319
Предварително се извинявам,ако въпросът ми не е за тази тема: Поръчвала съм детски дрешки от АSDA(george) за малкия,който сега стана на  2 год. и му стават още  размер 12-18м.от бебешката серия. Тази за момчета също ли е уголемена,кои размер да поръчам 1-1,5г .или 1,5-2 г.? Благодаря

# 320
Предварително се извинявам,ако въпросът ми не е за тази тема: Поръчвала съм детски дрешки от АSDA(george) за малкия,който сега стана на  2 год. и му стават още  размер 12-18м.от бебешката серия. Тази за момчета също ли е уголемена,кои размер да поръчам 1-1,5г .или 1,5-2 г.? Благодаря

Да,според мен са им уголемени дрешките  Peace Само бельото и пижамите не са,даже са умалени,незнам как става така  Laughing

# 321
  • София
Предварително се извинявам,ако въпросът ми не е за тази тема: Поръчвала съм детски дрешки от АSDA(george) за малкия,който сега стана на  2 год. и му стават още  размер 12-18м.от бебешката серия. Тази за момчета също ли е уголемена,кои размер да поръчам 1-1,5г .или 1,5-2 г.? Благодаря

Винаги се водя от ръста на детето, не от годините ... моята дъщеря е на 3г и 8мес и още спокойно влиза в дрешки от АСДА размер 2-3 години ... просто е по-нисичка /98 см./ - това първо и второ, смятам, че дрешките в АСДА са уголемени поне с 1/2, та даже и с цял размер  Peace

ЛЪВИЦА писали сме заедно  Heart Eyes

# 322

На моята дъщеря поръчвам 2 - 3 г. , за да са с 2 см по - големи. В момента е 88см, 1г и 6м. От бебешката серия 1,5-2  на нас са ни точни, а някои и с леко къси ръкави. Пък и такъв размер напоследък не си намирам изобщо. Бодитата и бельото обаче определено не си отговарят на посочените см на етикета.
Ти с какъв посредник поръчваш или без? Мисля да поръчам само един артикул тези дни, но не знам кой посредник да използвам.
Дано съм ти била полезна!

# 323
Здравейте ,

някой има ли имейл на асда ,че искам да им пиша  Thinking
поръчах комплект шапка , шал  и ръкавици , които  Thinkingна снимката са с 5 пръста , а получих с 1  newsm78

мерси предварително  Hug

# 324
  • Пловдив
Здравейте ,

някой има ли имейл на асда ,че искам да им пиша  Thinking
поръчах комплект шапка , шал  и ръкавици , които  Thinkingна снимката са с 5 пръста , а получих с 1  newsm78

мерси предварително  Hug

Вероятно си вчера мъничкия размер за 1-3 години - те са само с 1 пръст - и е логично - малко детенце не може да си ги сложи тези с 5 пръста

# 325
абе то логично , ама на снимката си е с 5 Rolling Eyes

мерси за бързия отговор  Hug

# 326
Момичета откъде си пазарувате памперси и мокри кърпички?

# 327
Кауфланд Като смятам памперсите от чуждите сайтове, не излизат особено на далавера. Незнам дали има промоции и дали тогава има смисъл да се поръчват от там. Някой по запознат ще се включи.

# 328
Момичета,в Getthelabel как мога да пазарувам? Rolling Eyes
Опитах се да направя поръчка с Бг карта на английски адрес и да платя през ПП,но не ме допуснаха до плащане.Директно с карта ли се плаща? Peace

# 329
Да, директно с карта се плаща. Peace

Общи условия

Активация на акаунт