Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Теско вече не приемат карти Виза електрон - пише го на сайта им
Там плащам само с кредитна карта
Това откога? Те винаги, като съм ги питала за отказани поръчки, са ми отговаряли, че не приемат Виза електрон, но на практика със същата Виза електрон повечето пъти си ми менават. Последно миналия месец поръчвах и нямаше никакъв проблем. Нещо съвсем ново ли има?

# 286
  • Варна
Теско никога не са приемали Виза електрон, според официалните правила на сайта. Факт е, обаче, че някои поръчки минават.

# 287
  • Пловдив
При мен допреди 1-2 месеца минаваха тук-таме поръчки с карта Виза Електрон, но оттогава започна още на плащането да ми отхвърля дебитните карти и вече само кредитната ползвам

# 288
Искам да попитам дали някой е пазарувал от теско гросери на новия адрес на габко,защото не успявам да вкарам всички данни в дадените графи?

# 289
здравейте, можете ли да ми подскажете как се пазарува от http://www.elc.co.uk/ ? с посредник за плащането или приема бг карта?
до сега все в ибей съм пазарувала, но заради тази промоция там реших за първи път да пробвам с посредник. ще съм благодарна на малко помощ или линк ако сте обсъждали това някъде назад.

също ако поръчам сега ще успея ли до коледа да дойдат?

# 290
  • София
здравейте, можете ли да ми подскажете как се пазарува от http://www.elc.co.uk/ ? с посредник за плащането или приема бг карта?
до сега все в ибей съм пазарувала, но заради тази промоция там реших за първи път да пробвам с посредник. ще съм благодарна на малко помощ или линк ако сте обсъждали това някъде назад.

Здравей,
От ЕЛК се пазарува с посредник. Аз миналата година поръчвах от там и съм много доволна от качеството на играчките.  Peace

# 291
Здравейте!
Има ли някой, който вече е пазарувал от този сайт: http://www.shoesforkids.co.uk ? Моля за отзиви, т.к. забелязвам, че цените в него са по-ниски в сравнение с официалните сайтове на марките.

# 292
  • Софето

Здравей,
От ЕЛК се пазарува с посредник. Аз миналата година поръчвах от там и съм много доволна от качеството на играчките.  Peace

Аз си плащам с БГ кредитна карта с доставка до УК адрес (транспортна фирма). Няма нужда от посредник.

# 293
Здравейте, имам поръчка от Mothercare на 25 октомври,
но ми изпратиха само част от артикулите. #2gunfire
Пет пъти им писах кога ще ми изпратят и другите неща,
отговор - никакъв. Crossing Arms Вече месец чакам някакво
развитие на нещата.
Посъветвайте ме какво да правя. Благодаря! Hug

# 294
Добър вечер...бих искала да ме посъветвате чрез кой посредник ще ми е най-изгодно да пазарувам от ebay. Thinking

# 295
Ако търсиш посредник от Ибей, а не превозвач, не знам някой да се навие да участва в търгове вместо теб. 
Ако ти трябва превозвач - условията на всички са почти едни и същи. Виждаш кой те устройва, и си избираш.

# 296
  • Wolwedans
Момичета, моля ви помагайте със съвет. За първи път ми се случва подобно нещо. Поръчах от getthelabel ботуши и ски яке. Платих със собствена карта до адрес на фирма превозвач. Всичко мина о.к. до момента, в който днес си взех пакета. Ботушите са различни номера- единия 37, другия 38, а вместо ски якето са ми пратили някакъв елек. Нещата са доста скъпи и не знам какво да правя. От сайта ми писаха да ги върна. Някой занимавал ли се е да връща от БГ до УК и ако да- как- пощи, куриери, превозвачите.... Уф! Ще ми излезе златно- един път транспорт от УК до БГ, после обратно и накрая вярната поръчка пак насам... То поне да можех да продам ботушите, пък те различни!  #2gunfire

# 297
Алли, пиши им, че искаш да поемат пощенските и за съжаление в момента не си в УК, а си в Б-я, така че да преценят колко от пощенските могат да поемат (тази последната част може и да я спестиш) кажи, че така се е получило, че нещата са ти донесени от приятел в Б-я и връщаането не е мн евтино. Пиши, че пратката е объркана по тяхна вина, не по твоя, затова те са длъжни да поемат разходите, както правят във вс нормални сайтове, ако има грешка допусната от тях.
С куриер не знам как става (хвърли око на последните стр на темата за Брандлей, там момичетата спрягаха някаква куриерска фирма).
С бг пощи около 20на лв ще ти излезе на кг връщането, добре е да ги пуснеш с препоръка, така че да си сигурна, че ще пристигнат или не дай си боже нещо да стане да може да търсиш вина в пощите (чинно напиши колко пари са, когато попълваш данните).

Confused Кофти ситуация!

# 298
 Ally_t, и аз мислех да връщам едни неща до Англия, та по този повод загледах офертата на Kdshoppinguk за транспорт от България до Англия за 1.50 лири/кг.
Ето:
Всички клиенти на фирмата могат да се възползват от новата ни услуга, с която могат да изпращате багаж от България за Англия. Таксата е 1.50 лири на килограм. Курсовете са веднъж седмично. Пратките се носят лично в офиса на ул.Лозенград №8, а ако клиента е от друг град се изпращат с куриер.
От сайта им  Peace

# 299
  • Wolwedans
Avgusta, Anny, благодаря ви за отговорите. Ще звънна утре на Kdshopping и ще решавам. Може да се откажа от артикулите, ще ги върна и ще им пиша да ми връщат парите, и без това нещата ми трябваха за Коледа....

Общи условия

Активация на акаунт