Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Moirae хей с теб сме заедно и аз почнах от 23.04 ,но за жалост нямам кантар и не знам дали съм свалила толкова килограми колкото теб ма се и съмнявам де мисля че много по-малко.Желая ти все такива резултати  ....
Успех на всички и от Мен   bouquet

# 511
Aimasch, много се радвам, че си имам "съдатничка", така няма да кривна от правия път! Не знам дали си свалила колкото мен, все пак аз започвам от достатъчно много, но главата си залагам, че си. Просто няма как  Hug
Пък и кантарът не е важен, вземи си един метър и записвай откъде колко се е стопило. Това е много по-важно и радващо. За съжаление не знам точно как се борави с това чудо, та се осланям на кантарев  Embarassed

# 512

жозефина83 Здравей т.е добро утро,да те попитам на теб ти оставя някъде около седмица още :Колко си свалила още??Много искам да се стимулирам още,защото днес ми е 8-ми ден и вече мисля че няма да сваля килограмите които искам ....
Остават ми 10 дни.От началото на диетата до днес съм свалила 4.500гр,но от 4-5 дни  си стоя на едни и същи кг,отдавам го на мц.Да се надяваме че следващите дни,кантара ще показва само минуси.Успех на всички  bouquet

# 513
  • София
Здравейте, мили дами,

от днес и аз съм на тази диета - не обичам плодове, обожавам зеленчуци и съм страшен хищник  Grinning така че смятам, че ще се чувствам ок спазвайки я. Искам обаче да ви попитам има ли някой, който не е правил подготвителните дни, че аз почнах директно  Embarassed

# 514
zuzi_pretty аз лично почнах без подготвителни дни ,но и не знаех че трябва.
ии Момичета много съм радостна днес се мерих и нали бях казала че нямам кантар и не зная колко свалим .....Последния път който се бях мерила бях 67 кг.,когато почнах диетата и за това я почнах най-вече е щото се усещах поне да съм 68 минимум..И  днес моя резултат от 23.04 е примерно от 68 кг   Съм сега 62.600 гр. Joy       
Много съм щастлива ,а целта ми е поне 58кг да падна под 60кг
Много успех на всички и най-вече и на започващите .....

# 515
Aimasch браво,сигурна съм че крайният резултат ще е под 58кг,продължавай все така.Ей това е стимул за диетуване Simple Smile

# 516
И на мен днес ми беше 1 ден.Започвам от 63 кг,цел 57кг.Успех на всички! Grinning

# 517
Момичета, обмислям да започна тази диета от утре, но като запазя прием на плодове един път на ден, за да си набавям все пак някакви въглехидрати. Искам да ви питам- какво хапвате за закуска?  Embarassed
Иначе съм 69 кг, 169 см, 104/80/104 см. Whistling

# 518
 Cry Момичета много е гадно,когато и мъжа се върти в кухнята т.е той готви.Чакам да ми се сготви нещо за вечеря вече час и още няма нищо .Естествено от позволените храни ,много ми е сладко момчето ма да имах аз неговото търпение спокойна душичка пък и отгоре на всичко си яде пред мен какво ли не .Ставам да го нахокам че умирам от глад а стана никое време  #2gunfire

# 519
Stardust* вариантите за закуска които ми идват в главицата все се въртят около варени/бъркани/запечени яйца (аз лично сутрин не мога да ям и нямам особено много идеи)  Ти както смяташ да си приемаш 1 път на ден плодове може да си забъркаш някоя плодова салатка ако ти омръзнат яйцата. Имай предвид, че резултатите ти ще са много по-различни от тези на останалите момичета, защото самата диета се базира точно на изкючването на въглехидратите и изпадането на организма в състояние на кетоза.

# 520
Еееее, момичета, страхотни резултати имате! Браво на всички и продължавайте в същия дух.
Аз си признавам без бой, че тези дни оплесках работата сериозно. От днес се надявам вече да съм стриктна, но така или иначе почвам от начало.

# 521
Момичета имам едно въпросче :Някой знае ли дали може да ядем овесени трици,защото имам в изобилие пък ми се ядът на моменти .....

# 522
Ще те разочаровам, но овесените трици имат ужасно много въглехидрати.
Sisiliya няма да се предаваш  Hug  И аз покрай боледуването я оплесках и даже качих, но сега с пресни сили почвам на ново втория цикъл Simple Smile
Между другото ако случайно има някой от Варна, който иска да вкара малко движение имам чисто новичко федербалче и си търся другарче за игра. Ако някой е навит да ми пише лични.

# 523
Sisiliya няма да се предаваш  Hug  И аз покрай боледуването я оплесках и даже качих, но сега с пресни сили почвам на ново втория цикъл Simple Smile

ааа, никакво предаване, от днес с нови сили започвам Simple Smile Твърдо съм решена да отслабвам, че вече мнооого ми тежи  Laughing

# 524
  • София
Aimasch , благодаря за отговора  Hug
Това, което пропуснах да кажа вчера е, че стартирам от 61кг - цел 50кг (идеално 48кг, ама хайде да не ставам алчна  Mr. Green ), височина около 157см.
Така, а сега пак да попитам нещо, две неща  Embarassed , първо: може ли да се яде пастет и второ някоя от вас приготвяла ли си е пилешки дроб да метне някоя идея, че си купих, но нещо зациклих на приготвянето  newsm78 Мерси предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт