Безвъхлехидратки, сладки, хапват пиле и доматки! Тема - 16

• 49 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
zuzi_pretty за пастета нямам идея ,знам само че не трябва да има захар и соя,а до колкото до дробчетата ммхх може печен на скара,или пък пържен с лук и после да прибавиш доматено пюре с много подправки аз лично обожавам подправките ...

# 526
Или пък в иенско (не знам дали така се пише)  стъкло с лук,1-2 скилидки чесън, подправчици и малко зехтин печеш на 180 градуса. Става страхотно, а ако го пасираш може и за пастет от дробчета да мине   Peace

Edit: забравих да кажа и кафяна чашка бяло вино се слага.

# 527
Момичета,я някоя по-опитна,да ми каже,кълнове мога ли да включа в диетата,по точно житни!

# 528
Момичета открих невероятни подправки (прясно замразени):зелен чесън, лук, магданоз, мащерка, риган, естрагон, босилек, розмарин.Страхотни са снощи направих за вечеря на мен и мъжлето ми,свински пържоли    и им добавих плюс още няколко подправки от мен-вместо сол (шарена сол сложих,смлян черен пипер,чубрица)и станаха бомба Мъжлето си облиза пръстите...ааа и на скаричката ги направих ...
Не може никога да ми омръзне МЕСОТО  Twisted Evil  Обичкам тази диета...
ММхх и да спомена само да не си помислите че не ми липсва сладкото в неделя и понеделник умирах за нещо сладко (мммхх  Sadядки с мед и сол обожавам)и толкова да ми се ядяха че всичко ми стана черно ,но няма да се ОТКАЗВАМ....ще трябва да си набия в главицата че са гадни  newsm78...
Успех на всички ии споделяйте МОЛЯ как върви......
Прекрасен ден от мен   bouquet

# 529
Liliq_zlatna след известна доза Google ще ти кажа, че тези кълнове имат повечко въглехидрати от колкото са ни разрешени.

Aimasch зареждай се със дъвки без захар ако не можеш без сладко или сложи една забрана за внасяне вкъщи на нещата, които те изкушават най-много... или комбинирай двата варианта. В общи линии не се давай без бой   box

# 530
Оо до ддъвките дъвча здраво ма само в моменти като този...А през другото време нямам прблеми пред мен който каквото си поиска нека да яде няма да се дам ТЕгава съм или може би малко мазохистка ...:* Имам още две седмици и много се радвам дано само да сваля колкото искам ....

# 531
Момичета споделете как сте ,аз свалям май на см. въпреки че не съм ги мерила ,но съдя по дрехите.А до килограми отново нямам кантар ммхх и по-добре.
Дай Боже да стана килограмите които искам да стигна !!
Лек и прекрасен ден на Всички ии най-вече минусчета .....  bouquet

# 532
Аз в началото на първия цикъл на диетата изведнъж усетих как дънките ми почват да хлопат, а не бях свалила на тегло може би 7-8 дена или нещо такова. После сантиметрите се застопориха и рязко 4-5 кила до края на 2рата седмица или нещо такова. За сегашния цикъл не мога да кажи нищо още, защото ми е  раничко, пък и леко сме в ремонт и нямам достъп до кантар (нито идея къде си забутах сантиметъра) Живот и здраве до края на другата седмица да постегна колана с една дупка  Mr. Green
Приятен и безвъглехидратен ден на всички  Hug  bouquet

# 533
  • София
Момичета, благодаря за рецептите  Hug получи  ми се дробчето   chef

и да ви се похваля тази сутрин се качих на кантара и минус 1кг и нещо - казвам и нещо, защото кантарът ми е от старите и не мери грамове, но бях между 61 и 62, а днес закова 60кг  newsm44

# 534
ммхх Момичета нещо задържам не свалям а имам още 10 дни уффф .....Искам да се отърва от тези килограми мам..... му.. ooooh! .Даже може да се каже че съм качила един килограм,а не съм пред цикъл..
Имам едно въпросче вие 24 дни или 26 дни ще я спазвате?
Дано поне вие да сваляте Успех ....
Аз от утре се захващам с много ходене и тренировки в къщи...

# 535
Пробвай един ден да изкараш само на чисто месо и яйца, без зеленчуци. Преди месец някъде помня,че обсъждаха точно момента в който се зацикля в свалянето и какво може да се направи, за да се поразбута малко метаболизма и да започнеш да сваляш отново. Може да попрочетеш назад какво бяха писали. Успех и много минусчета  Hug  bouquet

# 536
И при мен кантара не помръдва вече 5-ти ден Sadостават ми 4 дни до края на диетата и доста съм отчаяна.Май няма да сваля желаните кг.. Confused

# 537
Ми не знам ма добра идея като при Дюкан  само без млечните продукти де,но яйца и месо само не повече от ден,защото черня ми дроб не мога да го натоварвам повече ....Дано да се поразмърдат малко тия килца ....
Успех на всички!!!!!

# 538
ууфф Момичета няма да изкарам днес само на месо и яйца...ммхх сега ще си направя пилешки сърчица с лук и доматен сос....Не издържах.. Sad

# 539
И аз още си кисна на минуса от миналия понеделник. Ще последвам съвета ви за чисто протеинов ден. Дано другият понеделник вляза с широка усмивка в темата

Общи условия

Активация на акаунт