За помощите от БЧК

• 135 414
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Много благодаря за отговора  newsm51

# 196
Здравейте ,
знае ли се вече за София от кога ще се раздават помощите ? Не зная това втори транш ли е , аз до сега нищо не съм вземала , имам ли право да взема продуктите от първи транш ? Къде в София се раздават тези продукти .
Благодаря

# 197
  • Sofia
З а сега се спряга дата 5.11 ако няма някякви промени в движение.За всеки квартал е различно аз сьм в Младост и нашият пункт е в Младост 1а и обхваща 3района Младост Дружба и Искьр мисля че беше.http://www.redcross.bg/contacts/contact2/sofia_grad.html
звьнни на този телефон и питай за твоят квартал кьде е мястото.На всички пунктове има поименни списьци а и по телефонна сящо ще ти кажат дали си в тях.Ще ти дадат двата транша на куп поне миналата година беше така.2 транш е сега.

# 198
  • Другата България
Аз искам да попитам следното. Получех стоки от предния транш. Сега имам ли право да получа и от този?
ПП В продуктите които получих  боба също не ставаше, а ориза изобщо липсваше, явно някой е решил, че му трябва повечко ориз.
Ако те има в списъка и си получила за първия ще получиш и за втория транш.
Такова понятие като "явно някой е решил, че му трябва повечко ориз" няма Laughing, или не си видяла сама какво получаваш, или е станала грешка, гледа се добре на момента и се реагира веднага, може да се заброят по-малко или повече пакети, но ей така някой да реши да не даде продуктите на един за сметка на друг е  малко вероятно.

# 199
  • Mediterraneo
Аз искам да попитам следното. Получех стоки от предния транш. Сега имам ли право да получа и от този?
ПП В продуктите които получих  боба също не ставаше, а ориза изобщо липсваше, явно някой е решил, че му трябва повечко ориз.
Ако те има в списъка и си получила за първия ще получиш и за втория транш.
Такова понятие като "явно някой е решил, че му трябва повечко ориз" няма Laughing, или не си видяла сама какво получаваш, или е станала грешка, гледа се добре на момента и се реагира веднага, може да се заброят по-малко или повече пакети, но ей така някой да реши да не даде продуктите на един за сметка на друг е  малко вероятно.

Разбира се! Стават грешки, често се пропуска продукт, дава се повече или по- малко, но в суматохата единственият вариант да се избегне това е рекламация на момента. Няма как да не е предвиден ориз за теб или който и да е друг, вероятно просто са пропуснали да ти го дадат и то без умисъл. Така или иначе останалите продукти не се разпределят между служителите, нали се сещаш?!

# 200
# 201
  • Бургас
И в Бургас днес започна втория транш. Информативно само, на "Оборище" днес е свършила лещата, така че очевидно ще има известно забавяне докато донесат още newsm78. Не се дава боб /както е обявено и в сайта на БЧК/.

# 202
  • Mediterraneo
Боб ще се раздава само в областите – Кърджали, Кюстендил, Перник, Пловдив, Сливен и Стара Загора. В останалите региони все още няма официално становище от ДАБХ.

# 203
За русенки-още не е  започнало раздаване.Тази сутрин ходих,но разтоварваха.Вероятно след 2-3 дни ще започнат.Както винаги  при нас все със закъснение.

# 204
Раздаването на помощите от БЧК за Русе, ще започне от 12.11.2012г. Лично ходих до Хлебозавода и се информирах.

# 205
  • софия
 Някой взел ли е в София?

# 206
  • София
Някой взел ли е в София?

И в София не са започнали.Евентуално др.седмица ? Simple Smile
Май са почнали само в пунктовете в които е имало камери и официални лица  Sick Но много ми е интересно, защо подвеждат хората и не казват истината, а само си правят реклама, че днес се е налагало и полиция да викат в някои пунктове, за усмиряване на недоволни. Не мога да разбера срокове ли имат за спазване, та затова правят фалшив старт или какво  newsm78 Абе пълна подигравка. И с какво са виновни работещите по места, че върху тях да се стоварва цялото недоволството.

# 207
  • Mediterraneo

Май са почнали само в пунктовете в които е имало камери и официални лица  Sick Но много ми е интересно, защо подвеждат хората и не казват истината, а само си правят реклама, че днес се е налагало и полиция да викат в някои пунктове, за усмиряване на недоволни. Не мога да разбера срокове ли имат за спазване, та затова правят фалшив старт или какво  newsm78 Абе пълна подигравка. И с какво са виновни работещите по места, че върху тях да се стоварва цялото недоволството.

Е, и сто камери да се струпат, като няма продукти какво да раздават?! Кой да си прави реклама?

# 208
  • София
Със сигурност не и тези които заслужават.

# 209
  • Другата България
Не мога да разбера срокове ли имат за спазване, та затова правят фалшив старт или какво 
Да, наистина има срокове, които отдавна са прескочени така или иначе. То раздаването ще спре именно поради липса на продукти, така че със или без камери-все тая.

Общи условия

Активация на акаунт