Фейсбук 2

• 1 299 522
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 410
  • ту тук, ту там
Аз разбрах, че тези профили са й неоткриваеми в момента, а надписът, че съдържанието е недостъпно (или каквото там беше) се появява, ако се опита да стигне до профила чрез хисторито си. Ако е така, е напълно реално да е това, което предполагам!  Peace

Сег пак прочетох поста на Вихрушка. Т.е. искаш да кажеш, че не може да блокираш всички непознати, така ли? Блокиране само поименно, а дори и да изключиш търсачката, ако имаш директен линк към профила, го откриваш? Хм... караш ме да се замисля.  Peace

# 7 411
Можеш да блокираш и приятели и не приятели ( не знам на кое викаш "непознати"  ) . Но, за да блокираш , трябва да отидеш на съответния профил - т.е. този профил трябва да фигурира,като активен линк .
Да, ако имаш директен линк на конкретен профил,ако линка е активен- виждаш профила. Скриването в търсачката,го прави неоткриваем чрез търсачката.

# 7 412
  • ту тук, ту там
Просто мислех, че има опция да блокираш едновременно всички, които не са ти в листата с приятели (това имах предвид с непознати)! Явно съм грешала!  Peace

# 7 413
Блокирането е поименно, не може всички.
Как всички, изобщо? Crazy Не мога да разбера? Thinking
Примерно искам да блокирам Иван Димов, пиша му името и така.

# 7 414
  • ту тук, ту там
Както има възможност да се получават съобщения само от приятели от списъка ти, мислех, че има опция, профилът ти да се вижда единствено и само от приятели от списъка ти, за всички останали извън списъка, профилът да остава невидим/неоткриваем! За всички, които не са ти приятели. Казахте, че няма такава опция, съгласявам се. Ама чак толкова неразбираемо да пиша...  newsm78

# 7 415
Да ти остава невидим профилът и да блокираш всички са много различни неща.
Съвсем невидим не знам как може за всички.

# 7 416
Но, за да блокираш , трябва да отидеш на съответния профил - т.е. този профил трябва да фигурира,като активен линк .

Това е така, с една малка уговорка, обаче. Simple Smile Ще ви споделя нещо, което вероятно не знаете, но на мен ми беше изключително полезно в един момент - интересен факт е, че има начин да блокираш човек, който вече те е блокирал! Т.е. няма как да видиш самия му профил, но въпреки това, и ти от своя страна можеш да го добавиш в списъка си с блокирани. Не си спомням конкретните стъпки, по които можеше да направиш това, но имам някакъв спомен, че за целта беше необходимо да си си разменял съобщения с въпросния абонат, който искаш да блокираш, и оттам да извлечеш някаква връзка, която да ползваш за блокирането. Потърсете в google, ако ви интересува точно как ставаше, стъпка по стъпка. Peace

# 7 417
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой знае ли как да си коригирам настройките на профила така,че да не могат да ме последват,да ми пращат съобщение и покана за приятелство?Принципно има явно вариант защото попаднах на един такъв профил в който отсъстваха тия три неща върху корицата.Благодаря.

# 7 418
Някой знае ли как да си коригирам настройките на профила така,че да не могат да ме последват,да ми пращат съобщение и покана за приятелство?Принципно има явно вариант защото попаднах на един такъв профил в който отсъстваха тия три неща върху корицата.Благодаря.

Не би трябвало да могат да те последват по дифолт, т.е. тази опция трябва да е изрично активирана от теб самата ("Настройки –> "Последователи").

Поканите за приятелство можеш да ги ограничиш само до "приятели на приятели", демек няма как да ги отрежеш напълно. Това се коригира чрез секцията "Кой може да се свързва с мен" (най-горе в дясно).

Не можеш да ограничиш кой да ти праща съобщения. Абсолютно всеки може, но би могла да направиш настройките така, че това, което са ти писали, да отива в папка "Други".

Peace

# 7 419
Да продължа историята с изчезналите профили -  изтрити са мнго веряотно  заради снимки, компроментиращи единия, той е изтрил своя профил, след това и другият го е направил, защото той ги е пуснал,
интересно ми е как се трие профил - ако е деактивиран, излиза при търсене, като кликнеш на името - опссс , няма никой,
но да се изтрие изцяло, знаете ли как става ?

# 7 420
Има вариант да си изтриеш профила,въвежда се код със букви и цифри.Различно е от спиране на профила за известно време.

# 7 421
Има вариант да си изтриеш профила,въвежда се код със букви и цифри.Различно е от спиране на профила за известно време.

Това нововъведение ли е? Преди мисля, че нямаше нищо подобно, но е хубаво, ако са инициирали подобна промяна. Peace

# 7 422
Имам това http://www.deleted.io/app
не мисля, че браузъра има значение

Приложението вече не работи.
По молба на ФБ. Mr. Green

# 7 423
Незнам дали е ново,но аз така премахнах профила си януари месец.

# 7 424
Споменах го, защото един приятел точно преди около 2 г. ми се жалваше, че нямало начин да си изтрие профила изцяло, а само да го деактивира. Peace

Самата аз никога не съм пробвала двете опции и не мога да изкажа мнение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт