Фейсбук 2

• 1 299 453
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 440
Здравейте!
Моля да ми кажете как да тагна детето ми само като име,то няма фейсбук.Не мога да разбера как става,а виждам,че други хора са го направили.  bouquet

Ами, по стандартния начин - отваряш снимката на цял екран, натискаш бутона "Отбелязване на снимката" (намира се точно под "Добавете описание") и като ти излезе съответното поле, там има място да напишеш името на човека, който искаш да тагнеш, дори и той да няма Фейсбук. Peace

Ако не става по този начин при теб, значи има някакъв проблем с твоя акаунт. Аз току-що пробвах и стана.

# 7 441
Здравейте!
Моля да ми кажете как да тагна детето ми само като име,то няма фейсбук.Не мога да разбера как става,а виждам,че други хора са го направили.  bouquet

Ами, по стандартния начин - отваряш снимката на цял екран, натискаш бутона "Отбелязване на снимката" (намира се точно под "Добавете описание") и като ти излезе съответното поле, там има място да напишеш името на човека, който искаш да тагнеш, дори и той да няма Фейсбук. Peace

Ако не става по този начин при теб, значи има някакъв проблем с твоя акаунт. Аз току-що пробвах и стана.

Благодаря за подробното описание.И аз така пробвах преди това и не се получава.  Confused

# 7 442
Защо? Какво точно става, изписва ли ти нещо или просто името не излиза? Имай в предвид, че може да е някакъв временен бъг, Фейсбук е пълен с такива. Peace

Точно затова написах, че ако при теб не става, най-вероятно е някаква временна неуредица. Simple Smile

# 7 443
Защо? Какво точно става, изписва ли ти нещо или просто името не излиза? Имай в предвид, че може да е някакъв временен бъг, Фейсбук е пълен с такива. Peace

Точно затова написах, че ако при теб не става, най-вероятно е някаква временна неуредица. Simple Smile

Не ми изписва нищо.Пиша името и не ми го запаметява/тагва/.Пробвала съм много пъти и преди доста време,но никога не ми се е получавало.За това не мисля,че е бъг,а просто,че нещо не правя както трябва.Ама пък толкова ли да съм проста...  ooooh!  doh  hit
А и пробвах от фейса на мъжа ми-пак не става!

# 7 444
  • ту тук, ту там
Тагването не беше ли с @ отпред?!

# 7 445
Мисля, че така се прави само тагване на името в коментар, а не в снимка. Peace

Pamelita, добре, щом и от Фейсбука на мъжа ти не става, значи наистина може би не правиш нещо, както трябва. Rolling Eyes Излиза ти падащото меню с имената на приятели, където има пространство и да въведеш дадено име ръчно, нали? Оттам-нататък, пишеш името на въпросния човек, натискаш "Enter" и би трябвало веднага името да се "tag-ва" в дясно от снимката, след това натискаш "Край на отбелязването" и би трябвало всичко да е готово. Peace

# 7 446
Пробвах от телефона и стана на вече качена снимка.Успях!!!  newsm44
Но от компютъра при мен не става!
Благодаря ви!

# 7 447
Мисля, че така се прави само тагване на името в коментар, а не в снимка. Peace

Pamelita, добре, щом и от Фейсбука на мъжа ти не става, значи наистина може би не правиш нещо, както трябва. Rolling Eyes Излиза ти падащото меню с имената на приятели, където има пространство и да въведеш дадено име ръчно, нали? Оттам-нататък, пишеш името на въпросния човек, натискаш "Enter" и би трябвало веднага името да се "tag-ва" в дясно от снимката, след това натискаш "Край на отбелязването" и би трябвало всичко да е готово. Peace

Хеееейй!И от компютъра стана!Благодаря ти много!   bouquet
Еми аз ENTER не съм натискала,а директно след изписване на името-край на отбелязване.  ooooh!
Ама като не знам...  smile3555
Отново мерси многоооо  newsm51

# 7 448
Ха-ха, няма проблем. Hug Понякога такива малки детайли са лесно неглижирани. И аз сега умувам един компютърен въпрос, така че напълно разбирам колко е дразнещо да пробваш отново и отново, и все да не се получава. Twisted Evil

# 7 449
Ха-ха, няма проблем. Hug Понякога такива малки детайли са лесно неглижирани. И аз сега умувам един компютърен въпрос, така че напълно разбирам колко е дразнещо да пробваш отново и отново, и все да не се получава. Twisted Evil
Да,така е!
За твоя проблем едва ли аз ще мога да ти помогна  newsm62 rotfImbo ,но дано го решиш скоро!

# 7 450
Здравейте,
въпросът ми е за една от функциите, които се появи наскоро, но не и при мен.
Става въпрос за Коментар под коментар, на почти всичките ми приятели това го има и мога да коментирам даден коментар на стената.
При мен обаче така и го няма и не успях да видя от къде и как да го включа.

# 7 451
  • BG
Здравейте,
Става въпрос за Коментар под коментар, на почти всичките ми приятели това го има и мога да коментирам даден коментар на стената.

Не се включва. Просто е нововъведение на Фейсбук. Не мога да си обясня защо го нямаш.

# 7 452
Здравейте,

Явно се включва автоматично от фейсбук, защото в опциите никъде го няма. Търсих навсякъде, защото в личния си фейсбук го имам, както и на една от страниците, които управлявам, а на другата - не  Rolling Eyes

Никога не мога да им хвана критериите при въвеждане на новостите, понякога получавам някои "екстри" сред първите, понякога - доста по-късно от останалите.

# 7 453
  • София
Някой изтеглил ли е Facebook lite? Има ли доволни?

# 7 454
И аз май напоследък все се заглеждам по него. Коментарите под приложенията никога не са хубави #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт